MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa begbeee »

Vinco zabil...

VINCENT LUKÁČ
„Ja som doslova šokovaný! Je to neodpustiteľné, aby takýto hokejista, hoci chcel, nešiel reprezentovať Slovensko na domácom šampionáte. Ked takíto hráči nemajú hrať pred domácim publikom a dokonca majú bojovať o miesto, tak to kde sme? Nech sa tréner Glen Hanlon veľmi rýchlo spamätá, lebo asi pozná ľad len po bránkovú čiaru a nevie, ako sa hokej hrá. Lebo z jeho počínania mi nič iné nevychádza. Z Richarda Zedníka by si nikto v reprezentačnom tíme papagája či pokusného králika robiť nemal! Čosi o vnútorných väzbách v tímoch viem, a tak sa teraz len obávam, aby ho nenasledovali ďalší hráči takého kalibru.“

TREBA BIŤ NA POPLACH
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Si myslim, ze to prehnal :D keby ho mali nasledovat dalsi, tak mu nevyvolava Demitra, Stumpel a ani sam Henlon. Uz by boli prec
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

guess.whoo napísal:Bielorusi mali viac pokory. Nemali take hviezdy ako my a preto na neho verejnost tak netlacila. Tu to ma urcite tazsie aj preto, lebo od Bielorusov sa ziadne zazraky necakali (a predsa sa o par postarali), zato my sme kandidati na popredne umiestnenie na tychto MS
my máme hviezdy? A my sme kandidáti na popredné umiestnenie? Tak tieto dva výroky by som poprosil objasniť
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No tak napriklad Halak je svojim sposobom hviezda, velmi dobra minula aj tato sezona. Demitra, Radivojevic a Ruzicka boli hlavnymi postavami svojich muzstiev v KHL...urcite sa pripoja hraci z NHL po prvom kole. A tiez si myslim, ze patrime do top 6
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:Bielorusi mali viac pokory. Nemali take hviezdy ako my a preto na neho verejnost tak netlacila. Tu to ma urcite tazsie aj preto, lebo od Bielorusov sa ziadne zazraky necakali (a predsa sa o par postarali), zato my sme kandidati na popredne umiestnenie na tychto MS
Trocha som to čekol a Bieloruskí útočníci mali v NHL lepšiu sezónu ako slovenskí. Nejdem spochybňovať, že Hossa a Gáborík sú lepší hráči, ale túto sezónu mali Grabovskij a bratia Kostitsynovci lepšiu.

Za Hanlona hovorí odvedená robota, odporúčal ho aj Filc. Naši hráči si asi odvykli na tvrdú robotu, veď hlavne, že bola skvelá partia. Zedník si myslí, že teda netreba nič dokazovať veď má 100 rokov, pamätá ešte dinosaury a hráva v tíme ALL-STAR galaxie. Ale keď príde do prípravy a tréner vidí, tak prečo by ho nemohol usmerniť a preradiť?

Hanlon má moju plnú dôveru. Zrejme len úradujú staré kádre, ktoré stratili slovo.

Ad Vinco: Keď on to pozná aj pred bránkovou čiarou, tak nech vymenuje svoje trénerské úspechy.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Patrime do TOP 6? Postup do stvrtfinale bude uspech, vsetko viac zazrak. Ale niekedy aj motyka vystreli a najma doma, ale moc tomu neverim
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

minuly rok vyhralo Cesko s akym kadrom...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nemozes sa zrovnavat s Cechmi, ti maju vzdy za tri tatrovky stastia. Minulorocny titul budiz toho krasnym dokazom.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Preco nie? vsak raz mozme mat aj my
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

škoda že majú Airforce a Datsyuk13 ban, teraz by tu bola sranda keď ich švédov plieskame 5:1
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A dokonca bez Zedníka! :o

Dúfam, že to Vincovi Lukáčovi & Co. zavre huby :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A po zedníkovi ďalšie prekvapenie: na MS nepôjde Budaj. Hoci je zdravý a voľný, tréner nemal o neho záujem. Takto má vyzerať tréner. Nebáť sa robiť rozhodnutia aj keď sú proti chuti verejnosti. Ak nedosiahne úspech teraz, tak počas nasledujúcich rokov kým má zmluvu určite. Konečne niekto poriadný
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No dnes Boli jak vymeneny. Brankar dobre chytal, Lasak uz nato moc nema. Takto treba hrat.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No Lasak mal minimalny podiel na prehre v stredu. Budaj nemal dobru sezonu, jeho forma bola otazna, jednotka je aj tak Halak, tak preco nezobrat Lasaka, ktory je v pohode a zachytal dobre v priprave
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Dnesny zapas oproti predoslemu, maximalne zlepsenie. Dohravanie subojov, prehlad na lade, lepsia obrana, utocnikom to padalo. Az radost pozerat bola dnes, skoda toho golu. A ked si zoberiete tak tam neni nikto z NHL co viem a aj tito "Europania" to tak vedeli pekne potocit. Otazne je, ci takto zahraju aj na MS ale v kazdom pripade dnes nadherny hokej.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja to poviem tak, 15 zápasov z ktorých v koľko nastúpil Budaj ako jednotka? A aký výkon podal?
Je viac-menej jasné, že turnaj odchytá Halák (snáď mu už nikto neodpáli hlavu) a keď si máme vybrať, že kto má sedieť na lavičke tak sa snáď všetci zhodneme, že Lašák bude na tej lavičke a v šatni užitočnejší.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Zapas super len mi vadili 2 veci: ta hymna od gladiatoru ktoru pustali snad kazdu druhu pauzu a celkovo dresy nasich hokejistov. Na prednej strane je tolko reklamy ze sa tam slovensky dvojkriz doslova straca a na zadnej strane namiesto mena hokejistu je slovnaft. Viem ze je to blbost ale proste mi to vadi :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Bad.boy napísal:Zapas super len mi vadili 2 veci: ta hymna od gladiatoru ktoru pustali snad kazdu druhu pauzu a celkovo dresy nasich hokejistov. Na prednej strane je tolko reklamy ze sa tam slovensky dvojkriz doslova straca a na zadnej strane namiesto mena hokejistu je slovnaft. Viem ze je to blbost ale proste mi to vadi :)
taktiez, hrozne to vyzera a rovnako aj lad, sa im cudujem ze sa dokazu orientovat
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Minule na fórku v kanade jeden postoval fotku z ceskej extraligy a kanadania boli doslova šokovaní počtom reklám na ľade a dresoch.
Mne osobne to tiež vadí. Chápem rozdiely, ale čo je veľa to je veľa.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Demitra o Zedníkovi: Verím, že v pondelok bude naspäť!
No som zvedavy, ze co z toho bude. Ono ako som pochopil, z roznych clankov tak Hanlon ratal so Zednikom, akurat na takej pozicii, ktora sa mu nepozdava. A neviem ci som cital zle, ale sa mi zda ze spominal, ze by vytvaral skvelu obrannu dvojicu s niekym?
Napísať odpoveď