Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zajačik
Light Star
Light Star

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa Zajačik »

TenDruhy napísal:to že ma zajačik komplexy som uz pisal aj ja.. no nechcel mi veriť:D

vigor maš pravdm!
bože..vy ste strašní.. :D ale budiž.. mne je jedno
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nie sme strasni ty mas komplex...sam si to napisal
Zajačik
Light Star
Light Star

Peter_Retep napísal:nie sme strasni ty mas komplex...sam si to napisal
Nie nenapísal..len som povedal, čo ma irituje..toď vše..
Hovorím, že inak mi je to jedno..tak netreba to naďalej rozoberať. ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vsetky parametre su do urcitej miery dolezite: výzor, vzdelanie, charakter, socialny status, povaha, atd... dalo by sa ich vymenovat asi tak milion. A kazdy clovek si vybera partnera na zaklade viacerych vlastnosti, kazdy s inymi prioritami, je to proste velmi individualne. Aj ked je kazdemu jasne, ze napr. model z bohatej rodiny to bude mat urcite jednoduchsie ako nizky chlapik zo zakladnym vzdelanim.. :smt059

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2011, 15:22)
Zajačik napísal:
Hmm..nie tak celkom. Ženy viac venujú pozornosť mužom, ktorí sa im páčia. Muži, disponujúci krásou, pohľadní, vyžarujúci sex-appeal atď.
Čo sa týka povahy, tak je pravda, že isté ženy by možno upustili od vzťahu, pokiaľ by ich partner bol nejaký "vymletý pako", avšak tak ako to vykresľujete vy sa to v reálnej podobe nevyskytuje. Nikto nie je TAK hlúpy, nevzdelaný, a povahovo nevyhovujúci, aby žena upustila od takého krásavca. Chápeme sa? Krása preváži > nad povahou.

Možno si myslíte že som totálne mimo s touto mojou teóriou, ale jak vravím. Chalani sú rôzni, ale aby bol niekto tak hlúpy, to si nemyslím. A v konečnom dôsledku si žena povie že "aale tak čo..je hlúpy ale aspoň je pekný" Jeho oddanosť a láska voči jej osobe ju opantá natoľko, že prestane uvažovať o akomkoľvek rozchode a pretrvá s ním vo vzťahu. (ako dôsledok jeho sexuálnej príťažlivosti) Pokiaľ by pekný nebol, tak si myslím, že by ten vzťah bol menej stabilný.
-podla mna je pravda, ze v mladom veku si muzi aj zeny vyberaju partnerou hlavne podla vyzoru- ALE- nie je to absolutne pravidlo, nakolko aj ti menej "pekni" si skor ci neskor tu svoju polovicku najdu. A neskor, ked clovek je starsi a ma aj nejake tie skusenosti, tak vtedy uz o vyzor ide iba malo a vicej o "socialne istoty a povahu".
Peter_Retep
VIP
VIP

iba v malej miere mas pravdu....podla vyzoru sa rozhoduju mlade pubertacky vo veku 14 - 18 rokov. tie starsie dievcata na vyzor uz nepozeraju za predpokladu ze to fakt naozaj nie je vytreta hydina.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Peter_Retep

ved pisem ze sa to tyka hlavne mladych- myslim tym do tych cca 18 rokov /starsich uz beriem ako dospelych/. Ale by si sa cudoval, ze som stretol aj viacero zien okolo tych 25rokov a tie mali tiez iba urcitu predstavu svojho partnera ako ma vvzyerat a inemu by ani sancu nedali, starsie su uz proste vecsie "herecky" :D :wink:
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

od zistenia, ze chalani ako Zajacik sa ma boja, idem uz len po sebavedomych s charizmou :D co uz, ked sa niekto sam vyOUTuje, nepomoze mu vyzor, auto ani miliony.
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

- "Urobis mi laskavost?"
- "Jasne o co ide?"
- "Prestan byt taka podarena"

toto dost zabera, zalezi na aku vekovu kategoriu :oops:

poznam aj take dost neslusne sebavedome to je skor na tie tazsie namyslenejsie koristi
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

- Ahoj, mozem ti niekoho predstavit?
- Ano, koho?
- Seba. Ja som XY a ty?
- YX

raz som stala sama pri bare:
- Kde je tvoj priatel?

(bola som uplne odzbrojena.. ale pri zlej nalade by som ho poslala niekam :smt006 )
viem že sa ti páčim, ale neviem či aj ty mne
toto je super ;)
RomanB napísal:To co napisal vysie by som nepodcenoval , tragicke je skor , ze to moze zabrat ....
Keby si cital tu knihu zistis , ze vela veci je pravda , a zeny su velmi lahko zmanipulovatelne ....
ale tie, ktore vedia snahu o manipulaciu odhalit, takym spravanim mozes odradit. raz som sa zakecala s chalanom vo vlaku, resp. sme hrali taku "hru". chcel na mna kontakt, ale poslala som ho do teplych krajin, niet nad normalny otvoreny priatelsky rozhovor :)
Peter_Retep napísal:cele je to o tom aby clovek nebol priposraty z toho ze hovori co si mysli, seria na okolie a predsudky tohto okolie a ide si za svojim. Zenam vravi to co chcu pocut ale nikdy to pocut od obycajnych chlapov pocut nebudu. To je cele.....
hovorit zenam, co chcu pocut - toto volam ja kaleraby :lol:
TenDruhy napísal:skoro by som aj suhlasil s tvojim prispevkom ale toto mi neda..
toto je nehorazna blbost.. vyvarovat sa fyzickemu kontaktu?? si blby????...

prave ze zeny potrebuju kontakt.. !!
zavisi od veku zeny. a tymi dotykmi (niezeby to bolo neprijemne :oops: ) sa vyznacuju chlapci/ muzi, ktori este citaju tieto prirucky.
Peter_Retep napísal:parkrat som baby ootvoril kyvnutim prstu ze nech idu ku mne....vacsinou dosli vsetky az na jednu (ta mi ukazala prostrednik :D )
ja by som ta elegantne poslala niekam, ale predtym by som sa este milo usmiala :D v ramci hesla: za muzom a elektrickou sa nebezi :smt059 ale inak sa fakt netreba nechat odradit, lebo ta zenska reakcia moze zavisiet od momentalnej hladiny hormonov alebo proste blby den.. ked nejde o chalana ako takeho, ale skor objektivne okolnosti mu nehraju do karat.
Peter_Retep napísal:zhrniem to takto: chlapom na vyzore zalezi (ktory tvrdi ze nie, tak mu rusim clenstvo medzi chlapmi :D ) ale zenam na vyzore nezalezi. zajacik ked tvrdis ze sa pohybjes v spolocnosti tak ta spolocnost musi byt tupa. sorry inak sa to vyjadrit neda. prvotny kontakt je zalozeny na vyzore - pri nom sa zena rozhoduje ci sa s tebou zacne bavit ale akonahle dalej a dalej konverzujete vyzor ulohu uz nezohrava ale skor to aky som. funguje to takto a inak to fungovat nebude. psychologiu neoseries :D
ako vravi Majster ;)
---

inak ma raz "zbalil" mladsi, fakt bol v tom pickupe dobry :oops: ale to som bola vtedy na dne a nevedela poriadne, co robim :D ale na vztah to urcite nebolo.
Peter_Retep
VIP
VIP

ono vacsinou balit za ucelom vztahu ani nejdem...skor si upokojit moje pudy :) keby som chcel vztah tak dotycna bude musiet prejst tvrdym vyberovym konanim
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

no to by ma zaujimalo, podla coho si chlapi vyberaju baby :-D teda tie "vyberove konania" :-D ide vam tiez len o vyzor, ci musi mat nieco v tej hlave? A preco je vzdy problem, ked je baba mudrejsia ako chalan? Mam pocit, ze sa jej chalani zlaknu a ...caw...mozem ist hladat nejakeho inteligenta a dufat ze nebude horenos :-D :-D tak mi to vysvetlite pani muzi :-D ako to je? Vadi vam ked je baba akoze vzdelanejsia, ma lepsiu pracu, lepsie vyzera, viac rozmysla :-D ...hmmm?
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

Možno ked na vztah dlhodobejsi zjavne tam neni az take prelaknutie, mozno len prvy dojem...
ale ak chlapi chcu babu na jednu noc a zistia ze je inteligentnejsia a tak...tak zjavne proste musia vynalozit viac usilia na to aby sa daco stalo, ako pri "beznych" babach

PS: toto je len moj osobny nazor a myslenie, tak som zvedavy kolko K- bude :D

// Edit: ako to bol moj nazor ako odpoved na otazku ashelin...ale tak ako u mna to je tak, ze stale si babu vyberam aby bola aj mudra....a tak...proste vidim, ze ma daco v hlave....a ak ma oslovi spravanim a tak az potom daco poriesim...ale nie som pick-upper :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja teda neaky pick-upper nie som (nebalim zenu za umyslom cisto uspokojovania si pudov) ale tak ked sa treba s niekym nahodnym zoznamit tak samozrejme podla sympatii, tie vsak v mnohych pripadoch posobia len do prvych viet - proste pokial mi za chvilu prrechadzaju hlavou myslienky ako "to je ale p*ca j*bnuta" tak pri nej dlho nevydrzim, u mna musi mat zena svoju inteligenciu, sarm a musim sa pri nej citit dobre... inak to proste uz prirodzenym sposobom ide do sraciek...
Peter_Retep
VIP
VIP

javatar: chapem ale ja nezadany musim obcas aj pustit paru a mat tie sexe :D netvrdim ze je to nejako enormne casto mozno tak raz za mesiac ze proste nevydrzim ale to sem nepatri. a ta babena moze mat vtedy v hlave aj nakadene ale ucel splni. ina vec je vztah - tam si vyberiem partnerku ktora mi bude sediet vyzorovo, intelektualne skratka budeme na rovnakej vlnovej dlzke (bohuzial jedna taka je ale chodi s kamosom takze od nej davam ruky prec). a btw uz nikdy nechcem chhodit s babou ktora sa venuje tomu istemu odboru ako ja....to potom vznikaju akademicke hadky :D
Zajačik
Light Star
Light Star

kathleen napísal:od zistenia, ze chalani ako Zajacik sa ma boja, idem uz len po sebavedomych s charizmou :D co uz, ked sa niekto sam vyOUTuje, nepomoze mu vyzor, auto ani miliony.
Ja sa nikoho nebojím :roll:
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

Tomik23 napísal:Možno ked na vztah dlhodobejsi zjavne tam neni az take prelaknutie, mozno len prvy dojem...
ale ak chlapi chcu babu na jednu noc a zistia ze je inteligentnejsia a tak...tak zjavne proste musia vynalozit viac usilia na to aby sa daco stalo, ako pri "beznych" babach

PS: toto je len moj osobny nazor a myslenie, tak som zvedavy kolko K- bude :D

// Edit: ako to bol moj nazor ako odpoved na otazku ashelin...ale tak ako u mna to je tak, ze stale si babu vyberam aby bola aj mudra....a tak...proste vidim, ze ma daco v hlave....a ak ma oslovi spravanim a tak az potom daco poriesim...ale nie som pick-upper :D
ak uz na tu "jednu noc" snim bola tak uz nic nezistia, pretoze inteligentan nejde na jednu noc, bol by si sprosty keby ides do vztahu s babou ktora stebou sla na jednu noc, je dost pravdepodobne ze ti to v buducnosti urobi a nebude stym mat velky problem
Tomik23
Light Expert
Light Expert

ked na diske zbalim babu a skonci to ze mi da jazyk do krku ta predsa po jednom vyku*veni sa nedam s dakym dokopy to je normalka, ale som myslel tak, ze pri postupnom spoznavani zeny, ak sa zisti ze je inteligentnejsia tazko to pojde....ako zase mas pravdu ,ale vynimka potvrdzuje pravidlo mas aj inteligentne baby, ktore dakedy skratka chcu odhodit svoje zabrany
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

To vy pick-upři nosíte v ľadvinke IQ test vytlačený na papieri alebo máte tú plastovú hračku s vylisovanými otvormi v tvare príslušných priestorových útvarov?
Peter_Retep
VIP
VIP

vy neviete pochopit ze suk na jednu noc a vztah su dve rozdielne veci? v prvom pripade idem po vyzore a s dotycnou urcite nebudem rozoberat nove moznosti na japonskych burzach. v druhom pripade sa budem snazit dotycnu spoznat do hlbky ci mi stoji za to aby som s nou stravil svoj cas.
Tomik23
Light Expert
Light Expert

mozno mozes ohromit pri suku na jednu noc aj japonskymi burzami :D :D
Napísať odpoveď