TO je tak v skratke, lenze problem je v tom ze ja stale viem ze ma lubi a viem zo to len dako utlacila ja neviem co sa stalo u tej kamaratky, dalsia vec na tom autosalone bola negativne ladena cely den sama zo sebou rozmyslala mozno nadtym a dosla k nie stastnemu zaveru. Mozno jej teraz vyhovuje byt free ale neviem preco bo ja som ju fakt neobmedzoval jedine tieto dva mesiace boli kriticke bo sme sa nevenovali jeden druhemu, lenze ot tohoto tyzdna to malo byt uz konecne inak konecen som mal ja vsetko porobene a venoval by som sa jej. Problem je sice aj to ze ked zacala ucit spev tak mala dakych 3 ziakov a dat 3 ludom 1x do tyzdna 1,5hodinu spevu je ok akurat ze teraz ma tych ziakov hadam cez 10 a to je uz zaberak na cas.
Neviem co odvas cakam len som sa cel podelit, bo ja ju stale milujem a ok viem si predstavit ze sa k sebe nevratime a trosku sa s tym uz zmierujem ale viem ze takuto nenajdem a neni to fraza proste stretnut tak rovnakeho cloveka opacneho pohlavia je velmi tazke ja mam vela kamaratok ktore su krajsie mudrejsie sikovnejsie ale ani jedna neni ta prava moja bublinka ktora kumne pasuje. Za toho 2,5 roka sme nemali normalnu hadku poskriepili sme sa a to je tak vsetko za 10 min sme ani nevedeli. Viem ze keby si kukla nase fotky tak si uvedomi co straca lenze ona si ich naschval nekukne. Dodhodli sme sa ze buduci piatok pojdeme von spolu do kina na RIO, mozno to neni naj napad ale uvidime co to spravi bude vlastne tyzden cisteho casu bez kontaktu somnou bo ted sme sa par krat videli atrosku pisali ted davam uplne ticho a cakam na piatok a mozno zisti ze jej chybam abo nezisti a som v p... . Ja mam pocit ze ona sa rozisla a zatiahla sa do dakej iluzie ze jej to tak vyhovuje ale ja ju poznam a viem ze to tak nieje. To teraz netvrdim ako tanena srnka ale prosteje to tak ze toho 2,5 roka bolo to najkrajsie co v zivote mala konecne mala prisebe dakoho kto bol prinej v dobrom aj zlom aj jej rodicia sa tesili bo onama trosku tachsiu povahu a nevychadzaju uplne naj s mamou. Ach jo cele zle