Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte neviem mam daku potrebu to dade napisat tak preco nie sem. Pred dva a pol rokom som sa spoznal s jednou slecnou mojou osudovou slecnou. Poznali sme sa sotva par hodin no na druhom stretnuti sme sa dali dokopi. Mali sme krasny vztah 2 roky 6 mesiacov a dake 2 ci 3 tyzdne zajtra by to bolo presne 2 roky 7 mesiacov. Nikdy som nestretol lepsie pasujuceho cloveka kumne ako ona a ona napodobne. Sme ako 2 puzliky ktore mozu pasovat len k sebe, rovnake zmyslanie chapanie rovnake napady rovnaka mentalita rovnake vsetko. vsetko bolo uplne supre do leta ked sme boli spolu na dovolenke. Potom sme si kupili psika vola sa Yoda podla STAR WARS uprimne ktora baba by dovolila takto pomenovat psika. Problem nastal v tom ze koli nemu sme prestali chodit von do kina atd. (to som si uvedomil az teraz po rozchode). Proste od septembra sme boli na jednom koncerte a 2x v kine. Zo zaciatku sme si to neuvedomovali ale teraz to uz vidim dovtedy sme zili jeden pre druheho potom sme zacali zit my dvaja spolu pre neho. Fungovalo nam to dalej len teraz vo februari jak zacal novy semester sa to dako pototot. Mozeme si zato sami. Okrem toho ze mame dost skoli tak ja mavam treningy 2x do tyzdna, pricom ona zacala ucit spev a sem tam do fitka. Tieto dva mesiace neboli zrovna najstasnejsie lebo sme sa stali par ktory sa videl az vecer okolo 8 pri telke. Ja som to tiez pokaslal v tom ze som chcel cim skor dokoncit skolsky projekt a tak som ho robil prinej cize sice s nou ale nevenoval som sa jej. Ona zacala chodit viac von v com som nevidel problem je to spevacka tak cela chodit na koncerty kamaratom, ja som teda zostaval doma zo psikom aby ona nemusela byt o 11 doma. Lebo Krpec robi bordel a ostatny nemozu koli nemu spat. Minuly tyzden bol v BA autosalon kde ona robila hostesku. V utorok sla spat ku kamaratke to mi este pisala celkom zalubene spravi v stredu sme mali byt vecer spolu a aj sme boli no zrazu bola daka smutna, rano som este proti svojej voli s nou zbehol na postu odviezol ju na autosalon a siel do skoly. Tam nam odpadlo pol dna tak reku co budem idem ju kuknut tam sme si spravili este celkom peknu fotku len decentnu bo sa tam nebolo mozne odfotit stylom aha ako sa lubime, odtial som siel domov a potom na vychod ku babke aj z bratom a mamou. V piatok mi napisala rano este spravu " bre ranko granko :-)" a potom neskor dalsiu v zmysle musime sa porozpravat bubo. V sobotu sa dako nic nedialo a v nedelu som prisiel cely nazhaveny domov po ceste som sa stavil unich pre Yodika ktoreho som vyvencil a cely nedockavi ze kedy bude 6 hodin ze konecne budem z mojou laskou a zacne nam krasny tyzden plny venovania sa jeden druhemu bo konecne mame volno. Namiesto toho mi v aute povedala ze potrebuje byt chvilu sama zo sebou. Potom otom zasa hovorila ako o rozchode cize som nevedel co vlastne. No k dnesnemu dnu je to vraj rozchod. V stvrtok som sa jej pytal ci tam je daka iskricka nadeje a ona ze asi nie. Cele je to vsak take domotane bo od pondelka do stvrtka sme si vymenili par sprav. A mimo ineho tam su veci ako napr. "bla bla Bubo vies niesom stastna a chcem vediet preco niesom napriek otmu ze som mala pri sebe teba daj mi cas prosim" v dalsej sprave ze ci bola somnou nestastna ta ma inak dorazila pise " Niekedy to tak byva ze to nefunguje napriek otmu ze sa dvaja lubia len tu proste niesom ista, nemozem povedat ze som bola s tebou nestastna len som proste nebola stastna" potom dalsiu spravu "ach bubo vsetko bude dobre uvidis slubujem". No a posledna SMS "...prepac bubo chcem byt sama...."

TO je tak v skratke, lenze problem je v tom ze ja stale viem ze ma lubi a viem zo to len dako utlacila ja neviem co sa stalo u tej kamaratky, dalsia vec na tom autosalone bola negativne ladena cely den sama zo sebou rozmyslala mozno nadtym a dosla k nie stastnemu zaveru. Mozno jej teraz vyhovuje byt free ale neviem preco bo ja som ju fakt neobmedzoval jedine tieto dva mesiace boli kriticke bo sme sa nevenovali jeden druhemu, lenze ot tohoto tyzdna to malo byt uz konecne inak konecen som mal ja vsetko porobene a venoval by som sa jej. Problem je sice aj to ze ked zacala ucit spev tak mala dakych 3 ziakov a dat 3 ludom 1x do tyzdna 1,5hodinu spevu je ok akurat ze teraz ma tych ziakov hadam cez 10 a to je uz zaberak na cas.

Neviem co odvas cakam len som sa cel podelit, bo ja ju stale milujem a ok viem si predstavit ze sa k sebe nevratime a trosku sa s tym uz zmierujem ale viem ze takuto nenajdem a neni to fraza proste stretnut tak rovnakeho cloveka opacneho pohlavia je velmi tazke ja mam vela kamaratok ktore su krajsie mudrejsie sikovnejsie ale ani jedna neni ta prava moja bublinka ktora kumne pasuje. Za toho 2,5 roka sme nemali normalnu hadku poskriepili sme sa a to je tak vsetko za 10 min sme ani nevedeli. Viem ze keby si kukla nase fotky tak si uvedomi co straca lenze ona si ich naschval nekukne. Dodhodli sme sa ze buduci piatok pojdeme von spolu do kina na RIO, mozno to neni naj napad ale uvidime co to spravi bude vlastne tyzden cisteho casu bez kontaktu somnou bo ted sme sa par krat videli atrosku pisali ted davam uplne ticho a cakam na piatok a mozno zisti ze jej chybam abo nezisti a som v p... . Ja mam pocit ze ona sa rozisla a zatiahla sa do dakej iluzie ze jej to tak vyhovuje ale ja ju poznam a viem ze to tak nieje. To teraz netvrdim ako tanena srnka ale prosteje to tak ze toho 2,5 roka bolo to najkrajsie co v zivote mala konecne mala prisebe dakoho kto bol prinej v dobrom aj zlom aj jej rodicia sa tesili bo onama trosku tachsiu povahu a nevychadzaju uplne naj s mamou. Ach jo cele zle
Peter_Retep
VIP
VIP

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nechaj ju vykvasit....netlac na pilu. ona si mozno po mesiaci az dvoch uvedomi ze to nebolo takze zle a bude sa chciet vratit. proste nekontaktuj ju, nech sa dusi vo vlastnej stave :) ty sa tiez nezozieraj, skus to nejako prekusnut a byt dobre naladeny aj ked viem ze je to tazke. a to ze nie je stastna - tuto vetu som uz pocul. a vzdy tam bol za tym fakt ze obrovsky problem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tazko radit, moze byt za tym vselico. Mozno ma novy "objekt" a mozno Ta iba chce trochu ponatahovat a mat pocit ze sa o nu usilujes ako na zaciatku. Hlavne nech vie ze ju mas naozaj rad a ze mu chybas- snad sa umudri..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

asi by som suhlasim s petom, nechaj ju trosku nech je sama,mozno to videla tak ze nemala cas na seba tak chce byt sama (ale i tak mi to nejde do hlavy) btw nezistoval si u jej kamaratky ze co sa porobilo? nie stylom vysluchu alebo vyzvedania ale medzi recou sa vela veci dozvies... a nejde mi do hlavy ste viac ako 2,5 roka spolu a teraz toto vybafne? nieco mi na tom nereze...tam bude iny hacik alebo inac dvojnoha prisera...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..tam bude iny hacik alebo inac dvojnoha prisera...
.
alebo "trojnoha" :D

Inac rozist sa cez sms po 2,5 roku.. to je poriadne ubohe.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

a co je na tom, ludia sa rozchadzaju aj po piatich, desiatich rokoch a nie vzdy tam figuruju zavazne priciny ..teda ak neratame, ze ich ten vztah proste prestal naplnat (tak ako na zaciatku)
hlavne ak to rozhodnutie u nej dozrievalo uz dlhsi cas
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

lumir napísal:Inac rozist sa cez sms po 2,5 roku.. to je poriadne ubohe.
ithory: pozri, co som zvyraznil v tejto citacii.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Možno chce po tých 2 a pol roku opäť skúsť "slobodu" a potom si uvedomí čo chce viac, či teba, alebo byť voľná ako väčšina jej kamarátok...aspoň si tak myslím, že väčšina bdue voľná a rozprávajú si ako koho balili a tak... Veľa šťastia chlape, a nevzdávaj to!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Problem nie je v tom, že by bola nešťastna. Skôr naopak. Je jej dobre, má veci, po ktorých by normálne túžila /chlapa, spev, psika, bývanie, ../. Ani sa nevadíte. Veď to musí byť nuda. Dievča sa teda rozhodlo, že si to skomplikuje sama.
Nie je váš vzťah stereotypný?
Súhlasím tuto s Peťom, nechaj ju trocha povariť. Daj do toho emociu. Nech vie, že ťa to rani. Nech ma dôvod na teba stále myslieť a má výčitky z toho, ako ťa v tom nechala a nutkanie sa s tebou udobriť. Musí jej byť nepríjemné to odlúčenie, ktoré si teraz vypýtala a musí cítiť, že sa chce vrátiť naspäť. Toto je to, čo by mala cítiť počas toho odlúčenia, ktoré teraz nastane. Daj jej čas, nech ju to trochu žere zvnútra a potom jej umožni vrátiť sa naspať. Myslím si, že to je to, čo jej chýba. Vášeň, emócia.
Však aj tie smsky. V jednej chce čas, v druhej ťa ubezpečuje, že to bude OK a v tretej chce zasa čas.
Moj pohľad na vec z toho, čo si napísal. :) držím palce!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem kto tu necital pozorne ale nebolo t ocez sms bolo to osobne cez sms mi len naznacila ze sa ce porozpravat.
No a podusit vo vlastnej stave jj lenze to by sa v nej musela dusit :-/ ale ona sa nedusi bo ona ted kazdy vecer flamuje teda chodi pokoncertoch a jak na potvoru dostala daku ponuku dade spievat cize este aj to sa dototo :-/
Je mi jasne ze keby sa zamyslela srdcom nad nami tak je spat hned ale ona to zamerne nerobi rozmysla len hlavou a klapky na oci aspon tak to vidim s toho co sme trosku komunikovali. Co sa tyka toho ze miublizila to ona vie a vie aj to ze ju milujem a zatial jej to je jedno :-/ no nist ked sa nato pozeram akokolvek jedine co ostava je cakat a cakat a cakat a dufat a tu je error dufat ci nedufat dufat znamena utapat sa v tom ze sak to bdue dobre ale to by znamenalo len sa tyrat a oto tachsie to potom znasat ked to nevyjde. 2 variant ruky hore podme zit akurat ze toto ted fakt neviem kurnik ted som bol vonku z kamaratmi oni tam koli mne stiahli uplne samice a mne to bolo totalne nahaku :-/ . Kurnik dakto by mohol zanou ist zobrat nase fotky a ze KUKAJ TY TRUBA CO SA SNAZIS ZAHODIT KUKAJ CO SI PIPI SAK SI ZAVRES DVERE PRED STASTIM meheh kurnik keby nam to aspon tak neklapalo ale kurna klapalo. A co sa tyka tretej osoby tak neviem tez ma to napadlo ale to mi hned povedala ze bubo neni v tom nikto a ani nikto nebol. A to jej verim ono to vyplyva aj z sms v nedelu vecer este boli stylom ze sa strasne pohravala z myslienkou vratim sa k tebe hned v stredu to uz bolo stylom co ti sviha mlady mne je takto slobodnej uplne fasa zit. A aj jej bude pokial nebude problem abo daco ked zrazu zisti ze hups de mam Buba abo dakoho ... no nemam
Prílohy
1.jpg
2.jpg
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hmm.. za svoju nepozornost sa ospravedlnujem
.
tvoj pribeh mi nieco pripomina: po 3 a pol roku slecna sucho oznamila, ze nie som osoba, s ktorou si vie predstavit buducnost. ze si chce po skole uzivat zivot, volnost, budovat karieru atd. + bola "umelkyna" (pisala basne za celkom slusnej urovni).. takze komlplikovanana osobnost..
.
po pol roku z nej vypadlo, ze vo svete nie je az tolko princov na bielom koni, ze kazdy den nie je nedela.. a ci to skolu opat neskusime. no to uz som mal novy vztah (s terajsou manzelkou).
.
.
moja rada? necakaj na nu.. zi svoj zivot. mozno sa jedneho na vrati - a ak nikoho nebudes mat, tak si to spolu opat na chvilu uzite (no na vecnu lasku to nevidim). zit s umelcom je ako spavat s odistenym granatom. a pokial nie si masochista........... alebo si?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heh ja len dodam ze vy dvaja musite vediet co je medzi vami nikto vam do hlavy nevidi a ty si napisal svoj nazor ako to vidis ty ak by sa mohla vyjadrit este ona bolo by to ine a dalo by sa posudit zial bohu teraz ti niekto len moze vnuknut radu, ale zialbohu/vdakabohu rozhodujes sa sam...
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

fuha kamo 2,5 roka je doba .. no nechcem ti radit ... sam sa rozhodni ... chcem ti len popriat vela stastia a nernovov .. kazdopadne daj vediet ako to doapdlo
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lumir napísal:hmm.. za svoju nepozornost sa ospravedlnujem
.
tvoj pribeh mi nieco pripomina: po 3 a pol roku slecna sucho oznamila, ze nie som osoba, s ktorou si vie predstavit buducnost. ze si chce po skole uzivat zivot, volnost, budovat karieru atd. + bola "umelkyna" (pisala basne za celkom slusnej urovni).. takze komlplikovanana osobnost..
.
po pol roku z nej vypadlo, ze vo svete nie je az tolko princov na bielom koni, ze kazdy den nie je nedela.. a ci to skolu opat neskusime. no to uz som mal novy vztah (s terajsou manzelkou).
.
.
moja rada? necakaj na nu.. zi svoj zivot. mozno sa jedneho na vrati - a ak nikoho nebudes mat, tak si to spolu opat na chvilu uzite (no na vecnu lasku to nevidim). zit s umelcom je ako spavat s odistenym granatom. a pokial nie si masochista........... alebo si?
krasne si to napisal a jj umelec je nepredvidatelna osobnost :-D a ja ot viem akurat ze za 25 rokov som si z nikym nerozumel tak ako s nou a to sa mne premele milion ludi cez ruky a z vela z nich mam dost kamaratsky vztah
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Runes napísal:neviem kto tu necital pozorne ale nebolo t ocez sms bolo to osobne cez sms mi len naznacila ze sa ce porozpravat.
No a podusit vo vlastnej stave jj lenze to by sa v nej musela dusit :-/ ale ona sa nedusi bo ona ted kazdy vecer flamuje teda chodi pokoncertoch a jak na potvoru dostala daku ponuku dade spievat cize este aj to sa dototo :-/
Je mi jasne ze keby sa zamyslela srdcom nad nami tak je spat hned ale ona to zamerne nerobi rozmysla len hlavou a klapky na oci aspon tak to vidim s toho co sme trosku komunikovali. Co sa tyka toho ze miublizila to ona vie a vie aj to ze ju milujem a zatial jej to je jedno :-/ no nist ked sa nato pozeram akokolvek jedine co ostava je cakat a cakat a cakat a dufat a tu je error dufat ci nedufat dufat znamena utapat sa v tom ze sak to bdue dobre ale to by znamenalo len sa tyrat a oto tachsie to potom znasat ked to nevyjde. 2 variant ruky hore podme zit akurat ze toto ted fakt neviem kurnik ted som bol vonku z kamaratmi oni tam koli mne stiahli uplne samice a mne to bolo totalne nahaku :-/ . Kurnik dakto by mohol zanou ist zobrat nase fotky a ze KUKAJ TY TRUBA CO SA SNAZIS ZAHODIT KUKAJ CO SI PIPI SAK SI ZAVRES DVERE PRED STASTIM meheh kurnik keby nam to aspon tak neklapalo ale kurna klapalo. A co sa tyka tretej osoby tak neviem tez ma to napadlo ale to mi hned povedala ze bubo neni v tom nikto a ani nikto nebol. A to jej verim ono to vyplyva aj z sms v nedelu vecer este boli stylom ze sa strasne pohravala z myslienkou vratim sa k tebe hned v stredu to uz bolo stylom co ti sviha mlady mne je takto slobodnej uplne fasa zit. A aj jej bude pokial nebude problem abo daco ked zrazu zisti ze hups de mam Buba abo dakoho ... no nemam

jejda chlape to snad nemyslis vazne, koketovat s myslienkou, aby niekto siel za nou a jej dohovoril, ved to ciste zufalstvo ..
a vobec, co ak nie si az tak nenahraditelny ako si namyslas, co ak je jej stastie niekde inde s niekym inym? len pretoze ty chces, ty mas pocit ze si pre nu ten pravy?:) presla som si podobnym vztahom a tiez mal po rozchode pocit ze aj tak patrime k sebe, len bohuzial ja som to citila uz inak ..
na druhej strane babam obcas drbne v gebuly, zblaznia sa, navyvadzaju hluposti a potom ich to mrzi a radi by vratili spät,
de facto je to jednoducha matematika, ak ta lubi a je tam zaujem, nebude dlho trvat, si uvedomi a naklusa,
v opacnom pripade, jej mozes s tymi fotkami vytapetovat aj celu izbu a nepohne to s nou ani o milimeter
(apr, maly typ, skus ci ziarli, mozno si je tebou az prilis ista, aj to sa stava:)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Runes ty tu davas tie obrazky jak keby ich trebalo ukazat jej... ale tie treba ukazat tebe.
Prílohy
215870_1780222222983_1162236156_31712212_1437064_n.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:

jejda chlape to snad nemyslis vazne, koketovat s myslienkou, aby niekto siel za nou a jej dohovoril, ved to ciste zufalstvo ..
a vobec, co ak nie si az tak nenahraditelny ako si namyslas, co ak je jej stastie niekde inde s niekym inym? len pretoze ty chces, ty mas pocit ze si pre nu ten pravy?:) presla som si podobnym vztahom a tiez mal po rozchode pocit ze aj tak patrime k sebe, len bohuzial ja som to citila uz inak ..
na druhej strane babam obcas drbne v gebuly, zblaznia sa, navyvadzaju hluposti a potom ich to mrzi a radi by vratili spät,
de facto je to jednoducha matematika, ak ta lubi a je tam zaujem, nebude dlho trvat, si uvedomi a naklusa,
v opacnom pripade, jej mozes s tymi fotkami vytapetovat aj celu izbu a nepohne to s nou ani o milimeter
(apr, maly typ, skus ci ziarli, mozno si je tebou az prilis ista, aj to sa stava:)
Heh to neni koketovanie abo co ja viem ze to je hlupe to som len tak basnicky povedal :-) JJ je to mozno moj pohlad to s tym stastim ale viacmenej by v tomto asi kazdy z nasho okolia suhlasil fakt jej zivot predtym bola dost kopa s... a jej preplo ale nie koli tomu ze si bola somnou ista ale skor jej dako mozno zacelo byt samej bo trosku sme mali teraz problem no namiesto riesenia si vybrala taketo radikalne rozhodnutie ktore podla mna casom urciteo lutuje otazka je co je casom tak cca 2 tyzdne je v pohode doba ked sa da daco robit ale pol roka heh to uz ja budem zahorami za dolami. A ver tomu ze keby si kukla len zo 10 fotiek tak ju to zlomi ja to viem ju poznam kurna sak som s nou zil 2 roky. Jou inak ja som opomenul jednu vec a to ze my sme boli aj zasnubeny :-S pricom prsten dole stale nedala otazka ci zo zviku abo z citoveho hladiska nieje schopna.

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2011, 9:29)
BTW ted som si uvedomil desivu vec, ziadala odomna aby mohla byt sama zo sebou bez vsetkych, povedala to niekolkokrat a aj napisala, a ked si to tak zoberem tak je vlastne zo vsetkymi bezomna :-/ takto si ale neuvedomi ze co straca bo vidi len to co ziskava fuxxck :-(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nevratila prsten? Runeeees ta sa vratiiiiii, neboj chlape ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

vidim to tak ze sa potrebovala vyblazniet - do mesiaca ju mas naspat, to ze sa bavi len zakryva to ze trpi... vyblazni sa a pride naspat

s umelkynami to ma clovek tazke... s jednou som chodil tak viem o com hovorim... ale u teba by som vsadil na to ze sa vrati...
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

tak to si nam zabudol povedat dost dolezitu veec :) neboj podla mna sa tiez vrati :)
Zamknuté