Runes ? preco mam sakra pocit ze prezivas 100% zrkadlovu situaciu ako som ju prezival minuly rok ja ,frajerka to iste ,z nicoho nic ,chcem byt sama ,uz ta nemilujem ,lubim ta stale ale bude to tak lepsie ,same nerozhodne a neopodstatnene kraviny ,trpel som ,plakal som ,chcel som sa zabit ,( hej mam slabu povahu ale k samovrazde by som sa asi aj tak nedokazal dokopat ) zo vstahu co som mal predtym ( nebudem menovat lebo je to asi jasne

) som si zobral ponaucenie a to znie ,
nevtierat sa , v predoslom vztahu som to robil a posral som to na plnej ciare ,tak som to minuly rok spravil uplne opacne ,prisiel som za nou ,plakal som ,dal som jej ruzu ,povedal som ze ju milujem a milovat budem ,ona plakala tiez ,no menej ,bola divna ale vyzerala oblomitelne ,no nechal som to tak ,povedala ze radsej spolu nebudeme ,povedal som jej ze ma vidi vo svojom zivote naposledy ( chcela ostat kamaratka ,co ja neakceptujem a nikdy nespravim ,lebo ak niekoho milujem tak s nim nedokazem byt kamarad ) ,vymazal som cislo ,zobral som si veci od nej ,vymazal som si ju aj s facebooku a podobnych socialnych sieti ,tyzden som o nej nepocul ,len kamosky som sa spytal ako sa ma a tak ,kamoska povedala ze dobre ,tak som to nechal tak a trpel som v alkoholovom opojeni s kamosom po baroch a v praci ,tyzden som nejedol ale tvaril som sa ze to zvladam ,po tyzdni sa ozvala takym stylom ze som vyspaval opicu po noci v bratislave a smutny hlasok mi oznamil ze jej chybam ,povedal som dobre ,ze ak to chce napravit tak sa este v ten den stretneme na jednom mieste ,suhlasila ,tam som jej vysvetlil ze mam uz inu a ze to proste nepojde pretoze odchadzam na niekolko rokov do zahranicia ,dievca sa rozplakalo a utieklo mi z auta smerom niekam prec ,tak som ju chytil a povedal jej ze si to zasluzila a ze jej tu sancu dam , od vtedy sme spolu do teraz a nelutujem to ,je to super aj ked si nesedime vo vsetkom ako by som chcel ,boli konflikty bolo hocico ,no teraz mam pocit ze po tejto sialenej skusenosti uz taku viac nezazijem a mam pocit ze si je svojim citom ku mne urcite istejsia ako pred tym ,dufam ze som aspon dusevne pomohol pretoze ako to opisujes tak to je pre mna totozna vec .....
este dodam ,prosim ta nezlakni sa - dva tyzdne na to ako sme sa dali do kopy som si proste musel pozret jej telefon ,moja dovera bola narusena a mal som tu potrebu si overit ci to je naozaj clovek ktoremu mozem doverovat ,mala tam sms aj pocas toho obdobia co sme spolu neboli ,kraviny typu snivalo sa mi o tebe a podobne ,skoda ze si tu neni ,pisane rano cestou do skoly ... ,treskol som pred nou ten telefon o stenu ( mala ho odomna ) povedal som ze je kur*a a ze toto si u mna totalne posrala ,klakla si na zem a revala ,povedal som jej ze nech mi ide otvorit ze sme skoncili a ze je pi*a a vsetky tie krasne slovenske prirovnania ,nejako ani neviem vlastne ako po hadke na ulici ,v aute ,potom som autom usiel ze uz ju nechcem vidiet a po telefonate sa to nejako utriaslo ,skus si naozaj preverit ci ju nepanta nejaky ko*ot a ona je v pomykove akou zivotnou cestou sa ma vydat ,
vela stastia ....