Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa Runes »

no ak tam fakt neni daka ta trojnhoa obluda toho sa strasne bojim bo okolo nej sa ted toci milion chlapov :-/ bo 95% muzikantov su chalani

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2011, 17:59)
No tak som sa s nou dneska stretol a porozpraval s kludnou hlavou bez dakych velkych emocii. Celkom sme si slusne pokecali. Takze problem bol ze jednak ako pisala nebola somnou nestastna ale nebola stastna a casom sa odmilovala ale lubi ma i ked ot neni zasa ziadna velka laska ale citi este proste daco. Povedal som jej ze nech sa mi kukne do oci a povie mi ze ma nelubi tak kukla mi do oci a ze nemilujem ta a ja jej ale povedz ze ma nelubis a ona ze trosku ta stale lubim to nepoviem. Pokecali sme o roznych nasich chybach povedala ze namna mysli kazdy den ze co robim ze ci nahodou nesedim doma bo dufa v to ze sa doma nezozieram ale ze beham povonku. Opytal som sa jej na prstienok ze ci si uvedomuje ze je zasnubny a ona ze hej ale ze zatial si ho necha este na ruke. Ale vseobecne sa citim lepsie viem ze mi ostane minimalne dobra kamaratka ale navzdy ma bude zozierat ze to medzi nami skoncilo. Vidim ze jej ocka sa namna usmievaju a podstatne je ze vie oco prichadza len ma odrovnala hlaskou "bubo ja to viem ja to citim ale to su len spomienky" a ma vlastne pravdu. A este sme sa dohodli ze teda ma ten svoj cas a ked to bude este aj za par dni tyzdnov citit a budeme cet tak to este skusime huh znie to obludne ked to teraz citam :-D no uvidime prislo vomne troska zmierenie. Len problem je v tych veceroch ked som zrazu sam bo posledne 2 roky sme spavali spolu a ted zrazu sam v izbe bez akehokolvek ineho zivota. No bolo to najkrajsie co som v doterajsom zivote zazil a zato jej dakujem a zacinam si uvedomovat ze zato ako to dopadlo si mozem z 50% sam a to ma strasne mrzi. Mal som jej venovat viac objati viac vyznani bo zeny to potrebuju a my nato casom zabudame. Minimalne mam jednu z najdolezitehsich zivotnych lekcii zasebou pretoze clovek nepochopi co je to vztah pokial nemiluje a nepride o sovju lasku aj z vlastnej chyby.

OK tak a ted mi ju boze vrat :-D ja uz budem dobry budem si ju ctit a navzdy milovat :-P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Viac objati? podla mna si bol horsi ako med na Vianoce, co bol kamen urazu opat...Jednoducho si bol prilis dobry, aj teraz ako to citam, bud nemozes byt do nej az tak po usi zalubeny-inak by si v takomto duchu urcite nepisal(co pochybujem) alebo mas pomaly vycitky sa na nu este aj hnevat za to, ze ta nechce, co potvrdzuje teoriu, ze si velmi dobrucky. Ja viem ze nervy ti nepomozu ale aspon trochu nasraty by si mohol byt, sak ja som viac ako ty pomaly chlope :lol:
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

Bud trosku chlap.... a nie same ano milacik ... a nechces si to rozmysliet... bol by som fakt stastny keby si sa vratila... stale ta milujem....
Keby mne nieco take baba spravila ja by som sa na nu nepozrel ani keby som s nou chodil 5 rokov... :D ked jej nie som moc dobry tak nech ide niekde.... by som sa stavil ze keby si sa na nu nasral by si mal urcite vacsiu sancu ze sa k tebe vrati.... ale osobne si aj tak myslim ze je v tom niekto treti tak kasli na to a pohni sa dalej...
Jednoducho suhlasim s uzivatelom SRneC co napisal ...

A co sa tyka dobrej kamaratky... tak ako vidim co pises s tym sa rozluc tiez :) to neni take jednoduche ako sa moze zdat :P ako sa to uz vravelo velakrat v tejto teme z kamaratky ide urobit priatelka, ale z priatelky tazko kamaratka a natoz po takom dlhom case....

Moj nazor... neprisposobuj sa uplne vo vsetkom ... zachovaj si aspon svoje jadro... sa aj pohadajte!!!!
A co sa tyka casu co ste boli spolu... WTF? sak ak jej nieco chyba tak nech to povie... sak sa nehrate na nejaky pubertacky par... ale toto je aspon moj nazor a aj moja skusenost ze to takto funguje najlepsie... ked nie je trebars moja spokojna tak mi to povie :P aj ked nepovie preco, ale nehrame sa na take veci ze naraz bum bac a nieco sa deje ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Runes ? preco mam sakra pocit ze prezivas 100% zrkadlovu situaciu ako som ju prezival minuly rok ja ,frajerka to iste ,z nicoho nic ,chcem byt sama ,uz ta nemilujem ,lubim ta stale ale bude to tak lepsie ,same nerozhodne a neopodstatnene kraviny ,trpel som ,plakal som ,chcel som sa zabit ,( hej mam slabu povahu ale k samovrazde by som sa asi aj tak nedokazal dokopat ) zo vstahu co som mal predtym ( nebudem menovat lebo je to asi jasne :) ) som si zobral ponaucenie a to znie , nevtierat sa , v predoslom vztahu som to robil a posral som to na plnej ciare ,tak som to minuly rok spravil uplne opacne ,prisiel som za nou ,plakal som ,dal som jej ruzu ,povedal som ze ju milujem a milovat budem ,ona plakala tiez ,no menej ,bola divna ale vyzerala oblomitelne ,no nechal som to tak ,povedala ze radsej spolu nebudeme ,povedal som jej ze ma vidi vo svojom zivote naposledy ( chcela ostat kamaratka ,co ja neakceptujem a nikdy nespravim ,lebo ak niekoho milujem tak s nim nedokazem byt kamarad ) ,vymazal som cislo ,zobral som si veci od nej ,vymazal som si ju aj s facebooku a podobnych socialnych sieti ,tyzden som o nej nepocul ,len kamosky som sa spytal ako sa ma a tak ,kamoska povedala ze dobre ,tak som to nechal tak a trpel som v alkoholovom opojeni s kamosom po baroch a v praci ,tyzden som nejedol ale tvaril som sa ze to zvladam ,po tyzdni sa ozvala takym stylom ze som vyspaval opicu po noci v bratislave a smutny hlasok mi oznamil ze jej chybam ,povedal som dobre ,ze ak to chce napravit tak sa este v ten den stretneme na jednom mieste ,suhlasila ,tam som jej vysvetlil ze mam uz inu a ze to proste nepojde pretoze odchadzam na niekolko rokov do zahranicia ,dievca sa rozplakalo a utieklo mi z auta smerom niekam prec ,tak som ju chytil a povedal jej ze si to zasluzila a ze jej tu sancu dam , od vtedy sme spolu do teraz a nelutujem to ,je to super aj ked si nesedime vo vsetkom ako by som chcel ,boli konflikty bolo hocico ,no teraz mam pocit ze po tejto sialenej skusenosti uz taku viac nezazijem a mam pocit ze si je svojim citom ku mne urcite istejsia ako pred tym ,dufam ze som aspon dusevne pomohol pretoze ako to opisujes tak to je pre mna totozna vec .....

este dodam ,prosim ta nezlakni sa - dva tyzdne na to ako sme sa dali do kopy som si proste musel pozret jej telefon ,moja dovera bola narusena a mal som tu potrebu si overit ci to je naozaj clovek ktoremu mozem doverovat ,mala tam sms aj pocas toho obdobia co sme spolu neboli ,kraviny typu snivalo sa mi o tebe a podobne ,skoda ze si tu neni ,pisane rano cestou do skoly ... ,treskol som pred nou ten telefon o stenu ( mala ho odomna ) povedal som ze je kur*a a ze toto si u mna totalne posrala ,klakla si na zem a revala ,povedal som jej ze nech mi ide otvorit ze sme skoncili a ze je pi*a a vsetky tie krasne slovenske prirovnania ,nejako ani neviem vlastne ako po hadke na ulici ,v aute ,potom som autom usiel ze uz ju nechcem vidiet a po telefonate sa to nejako utriaslo ,skus si naozaj preverit ci ju nepanta nejaky ko*ot a ona je v pomykove akou zivotnou cestou sa ma vydat ,

vela stastia ....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no len ja ju neviem ignorovat :-S stale stae stale mam tu potrebu kontaktu ja ti nefim bobsi ale po vcerajsku asi vidim ze to bude najmudrejsie heh len ci som uz neporobil par kktin asi som jej az moc daval najavo ze ju milujem a necem onu prist a asi jej to trosku uz lezie na nerv abo ako to nazvat no proste je s toho sama asi utirana. Vcera sla dade opekat s dakou partiou no a mam pocit ze dievca nespalo doma :-/ bo to by daco napisala bo vcera som bol odniest lieky pre psa k nim a zaroven jej nehal na stoliku v izbe ruzicku. A stale nic nepovedala len to ze ked sme si vecer pisali tak tym bru noc myslela ze uz ide spata uz neni vonka. (mame dohodu ze ked ide ovn stale mi napise ze je doma aby som sa nebal onu aj ked nesme spolu). No hehe uvidime ci este dneska odpise ale podla mna dojde dom a tam ruzicka odomna a error error ja len dufam ze nespravi daku chobotinu ze sa tam s dakym neprechrape abo co uaaaa ide ma roztrhnut pri takej predstave
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

cORP.
mal si ju poslat do riti naozaj a nie len slovami.
dufam ze z teba nenabudla pocit ze ak hocico vyvedia, ty spravis divadlo ale ma ta opat spat
ale ak vam to uz klape tak len vela stastia ;)

Runes
ty sa proste uz preber!
stretni sa snou este raz zober jej prsten vynadaj do krav a vyser sa na nu!
pisal si ze mas kopec krajsich aj inteligentnejsich zien okolo seba, tak co prosim ta riesis?
pripominas mi kamosa tiez takyto cukricek co v kazdom vztahu videl tu "pravu" a spravi pre nu vsetko.

Len ich rozmaznavate a potom si dovoluju to co dovoluju..
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

johny neviem kolko mas rokov ale pripada mi to max na 17. (moj nazor, podla toho co si napisal)
runes snou prezil nejake tie roky, pozna ju lepsie ako ktokolvek iny, zasnubil sa snou, takze spolu uz asi planovali buducnost a podla teba jej ma vynadat, zobrat prsten a vysrat sa na nu? takto sa problemy neriesia.

Ja som v takej situacii nikdy nebol, sam neviem ako by som zareagoval, neviem ako by som sa citil a preto mu tu nebudem radit a poviem mu maximalne nech sa drzi a poprajem vela stastia. Neviem si to predstavit co preziva a neviem co by som robil na jeho mieste. Najlepsie je asi pockat ako sa situacia vyvynie a potom nejak zareagovat.
Tak ti prajem vela stastia.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no to je zlozitejsie kamo :-D nie kazdy ma nato naturu ja niesom zrovna typ ktory sa zalubi len tak :-) ja som v tomto skor ako zena ja dlho dlho nic a potom buuum a zamilovany :-D mam 25 rokov mrte bab okolo zamilovany som bol 2x s toho len toto 2 bolo fakt ze poriadne .
Zobrat prsten heh a preco ten jej ostane len bud bude dade v sperkovnici abo na ruke je to len blba vec a symbol.

BTW tak spala u kamarata hehe priznala farbu ale nic nebolo a ani neni to viem ze zatial neklame halvne dufam ze sa nemylim :-D zatial som vzdy vedel kedy klame dokonca sa mi ospravedlnila ze vcera bola taka hnusna :-O
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

jefty- ja ta tipujem na 21 a dedukovacie schopnosti na 5,ak nevies poradit tak sa tu nemotaj.
Ako si napisal su zasnubeny planovali buducnost a priatelka mu toto spravi.
Ona ho uz nemiluje a tam uz nie je co riesit.

Tym ze jej budes davat ruzicky a pripominat sa jej to urcite nezachranis, baba si chce proste uzivat.
Bud pockas kym sa vyblazni, ale aj tak sa uz nemusi k tebe vratit, alebo proste na nu zabudnes.
Viem ze sa to lahsie pise ako kona.
vela stastia :) a mysli aj na buducnosti nie len na sucastnost
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

okej, beriem aj tvoj nazor ale tvoje riesenie sa mi zda prilis drasticke. nechajme tak, nase komentare tejto situacii nijako nepomozu. Ale urcite budem sledovat ako to dopadne a potom ked obaja uvidime ako sa to cele vyriesilo (ci dobre ci zle) tak sa ukaze ci si mal pravdu ty alebo ostatni, ktori mu povedali nech chvilku pocka a ona sa vrati.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

No podľa toho ako sa správa ma "krízu svojej osoby" .. z toho čo si napísal si jej stále neni ľahostajný, veď po takom období čo ste boli spolu ako by si aj mohol... ale z môjho pohľadu ona ťa možno stále ľúbi, len tam prišiel niekto tretí kto ju maximálne očaril, a ona teraz nevie čo robiť.. tak spravila toto... :? ( občas sa nám to stane bez rozdielu pohlavia) a časom zistí že predsa len ten "pán úžasný" nebol až taký úžasný a po určitej dobe bude všetko chcieť vrátiť späť a bude si trieskať hlavu o stenu , že čo to vlastne porobila a čo stratila....

Môžem Ti poradiť len toľko, netlač na pílu a už vôbec jej nevyznávaj city a nehovor jej že ju chceš späť..to je presne to čo chce počuť, a uisťuje sa tak , že ak by sa potom chcela vrátiť, ty ju príjmeš s otvorenou náručou ... takto to nerob :nono1: trošku ignoru na jej osobu, a ju to potom samotnú začne žrať že prečo si taký.. viem že to teraz bolí..ale čas je najlepší lekár.. (aké klišé, ale k*revsky pravdivé) držím Ti palce... nieje nič horšie ako boľavá duša :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tak patral som patral po ludi z okolia a boha ten treti tam fakt vraj neni. A vyznavat city heh pytal som sa aky to malo efekt a ze od lutosti po nasratost ale jediny efekt to nemalo aby uvazovala nad navratom :-D takze asi fakt treba jej povedat milujem ta cakam ako sa rozhodnes mozno tu kytku ale zbytocne dotoho nepichat. Sak ani ja som nemal rad ked domna bola daka bab zalubena stale otravovala a toto je vlastne to iste potesilo ma ked napisala pekny dnik abo tak ale ked uz zacala co kumne citi 320x zaden pisat tak to je uz otrava staci sa raz za tyzden tak pripomenut a to je dost hehe inak co chvila asi pojdem za psychosom bo zacianm mat daku jemnu schyzofreniu :-D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ono ja osobne si myslim ze aj keby tam ten treti bol ,tak podla jej spravania moc sancu nema pretoze ak by mal ty ju uz nemas vobec :) ,inak ona mi toto spravila po roku a pol cize podobne casove obdobie ,teraz sme spolu dva roky ,tiez sme a boli sme zasnubeny a prsten mi nevratila ,ako vazne kamo sme tusim rovnaky ,tiez neviem len tak niekoho poslat do kelu lebo ma sklamal alebo co ,skratka som prilis citliva osoba a som taky ze ked niekoho milujem iny pre mna neexistuje ( aj ked to co sa u nej deje chapem lebo myslim ze nad tym obcas premysla kazdy jedinec :) )
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jefty napísal:okej, beriem aj tvoj nazor ale tvoje riesenie sa mi zda prilis drasticke. nechajme tak, nase komentare tejto situacii nijako nepomozu. Ale urcite budem sledovat ako to dopadne a potom ked obaja uvidime ako sa to cele vyriesilo (ci dobre ci zle) tak sa ukaze ci si mal pravdu ty alebo ostatni, ktori mu povedali nech chvilku pocka a ona sa vrati.
jj chce to pokoj a rozvahu, s chladnou hlavou pekne
ale inak aj keby sa k nemu nevratila, stale nieje dovod niekoho vulgarne napadat, ved citom clovek nerozkaze, ci? ine cafe keby podraz, do oci lubim ta a za chrbtom ..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Prepána, človeče. Píšeš tu, ako sa zmieriš s tým, že ako budete kamaráti. Slečna je na koni a robí si s tebou, čo sa jej zachce a ty skáčeš do pozoru. Z vlastnej skúsenosti ti píšem, že kamaráti ešte hodne dlhú dobu nebudete, lebo to nebudeš zvládať.
Ja by som to riešil, ako kafiatko. Dal by som jej pocítiť, aké je to naozaj stratiť ma. Nie len také akože, že keď sa jej zacnie ti napíše/stretnete sa, ty sa ideš rozplynúť z toho, že ju máš opäť pri sebe.
Nie. Keby sa chcela s tebou rozísť, dávno by to urobila. Ale nechce/bojí sa toho. Vie, že jej budeš chýbať, sama povedala, že ťa hlboko vo svojom vnútri ľúbi. Chce si vyskúšať, aké je to bez teba. Ja by som jej to dal pocítiť. Ona musí sama zistiť, že to nie je správne a potrebuje ťa mať pri sebe. Doliezaním a plakaním do vankúšu si ju nezískaš.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Prepána, človeče. Píšeš tu, ako sa zmieriš s tým, že ako budete kamaráti. Slečna je na koni a robí si s tebou, čo sa jej zachce a ty skáčeš do pozoru. Z vlastnej skúsenosti ti píšem, že kamaráti ešte hodne dlhú dobu nebudete, lebo to nebudeš zvládať.
Ja by som to riešil, ako kafiatko. Dal by som jej pocítiť, aké je to naozaj stratiť ma. Nie len také akože, že keď sa jej zacnie ti napíše/stretnete sa, ty sa ideš rozplynúť z toho, že ju máš opäť pri sebe.
Nie. Keby sa chcela s tebou rozísť, dávno by to urobila. Ale nechce/bojí sa toho. Vie, že jej budeš chýbať, sama povedala, že ťa hlboko vo svojom vnútri ľúbi. Chce si vyskúšať, aké je to bez teba. Ja by som jej to dal pocítiť. Ona musí sama zistiť, že to nie je správne a potrebuje ťa mať pri sebe. Doliezaním a plakaním do vankúšu si ju nezískaš.
:-D ja s tebou suhlasim :-D ale nemam tu silu to spravit :-) ja viem ze to co robim robim vlastne proti sebe ale heh som zena asi :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak bud chlap! povedz jej ze sa ti nepaci ked sa s tebou takto hra (lebo sa ti to fakt nepaci)... ty mas vo vztahu nosit nohavice a nie ona - toboz nie ak je umelkyna...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uuu chlopi situacia taka ze nepisal som jej dneska cely den SMS akurat rano sme chatovali:
Vecer som napisal :
Co robi pampuch neni smutny s toho pocasia? Abo si ho zobrala dade ku kamaratovi? (ako psika nasho spolocneho)
nato ona : Neni smutny nevypisuj mi furt bubo , vazne
ja: No co uz s tebou :-) tak ked ces namna zabudnut tak zabudaj pa anjelik abo ces radsej zbohom no nic majte sa odchadzam pa
nato ona vola ja som nedvihol nastastie som strcil ruky do akvarka ku korytnacke :-D za chvilu sms odnej
Neodchadzaj :( necem na teba zabudnut:( co ti sibe:(
a ja drzim bobrika ignoracie uz 1,5 hod :-D ale ide ma roztrhnut :-D ja neviem ako vecer pojdem spat :-D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ty nie si chlap...ty si zenska dpc. proste bude na teba skusat tahy aby si sa jej ozval ale kua zober do ruk gule a vydrz!!! nepis jej, nevolaj jej akoby neexistovala!!! a casom sa mozno uvedomi
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe kamo ale to bola mega laska :-D tak maj pochopenie a klud klud uz drzim ticho i ked som mal este kratky preslov k nej v plane hehe si ho dade napisem ked tak aby som nezabudol :-D ok ok kym nenapise ze jej chybam neodpisem nedvihnem ani nic kuva drz sa runesko drz saaa :-D
Zamknuté