HTML 5?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTML 5?
No ja si myslím, že ešte sa môže (ale nemusí) veľa veci zmeniť... Preto sa aj tu pýtam, pretože ja som debil a chcel by som to mať potvrdené od tých múdrejších 
tak to ti ani my nevieme povedat, ze nakolko sa to zmeni. moze sa stat ze HTML5 ani nebude 
kazdopadne, biflit sa na spamat html mi pride troska chore, na to aby si vedel s tym robit, ti staci poznat klasicke HTML a mat PREHLAD o moznych funkciach, a nie o jej syntaxi. Syntax si pozries ked to pojdes pouzit napr. na w3 school. dolezite je, aby si vedel ze co HTML5 dokaze, a nie ze ako presne mas napisat ten a ten atribut, to sa ti dostane do krvi ked to budes vyuzivat.
kazdopadne, biflit sa na spamat html mi pride troska chore, na to aby si vedel s tym robit, ti staci poznat klasicke HTML a mat PREHLAD o moznych funkciach, a nie o jej syntaxi. Syntax si pozries ked to pojdes pouzit napr. na w3 school. dolezite je, aby si vedel ze co HTML5 dokaze, a nie ze ako presne mas napisat ten a ten atribut, to sa ti dostane do krvi ked to budes vyuzivat.
-
Janio
Zablokovaný
Aha, ďakujem...
Ešte taká otázka aký je rozdiel medzi HTML a XHTML ? (tuším, že skratka XML)
Ešte taká otázka aký je rozdiel medzi HTML a XHTML ? (tuším, že skratka XML)
-
Janio
Zablokovaný
BX - ďakujem
Prepáčte, že sa to vypytujem, ako blbec pomaly na každý tag, ale neviem kto iný by mi mohol pomôcť, ak nie vy
Tag area mi vymedzuje oblasť na obrázku (Na ktorú, keď kliknem tak ma napr. niekde premiestni) Tomu všetkému chápem aj to, ako to zapísať... (Teda dúfam
) Len neviem podľa čoho sa určuje coords. Ako ich zistím (podľa čoho ich zadávam) napr. či tam majú byť hodnoty
coords="25,50,100,200" alebo niečo iné ?
// A ešte by som poprosil vysvetlenie tagu BASE vôbec nechápem, ako sa zapisuje a načo slúži
Dúfam, že ste pochopili čo sa chcem spýtať
Prepáčte, že sa to vypytujem, ako blbec pomaly na každý tag, ale neviem kto iný by mi mohol pomôcť, ak nie vy
Tag area mi vymedzuje oblasť na obrázku (Na ktorú, keď kliknem tak ma napr. niekde premiestni) Tomu všetkému chápem aj to, ako to zapísať... (Teda dúfam
coords="25,50,100,200" alebo niečo iné ?
// A ešte by som poprosil vysvetlenie tagu BASE vôbec nechápem, ako sa zapisuje a načo slúži
Dúfam, že ste pochopili čo sa chcem spýtať