HTML 5?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: HTML 5?

Príspevok od používateľa Janio »

No ja si myslím, že ešte sa môže (ale nemusí) veľa veci zmeniť... Preto sa aj tu pýtam, pretože ja som debil a chcel by som to mať potvrdené od tých múdrejších :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tak to ti ani my nevieme povedat, ze nakolko sa to zmeni. moze sa stat ze HTML5 ani nebude :D

kazdopadne, biflit sa na spamat html mi pride troska chore, na to aby si vedel s tym robit, ti staci poznat klasicke HTML a mat PREHLAD o moznych funkciach, a nie o jej syntaxi. Syntax si pozries ked to pojdes pouzit napr. na w3 school. dolezite je, aby si vedel ze co HTML5 dokaze, a nie ze ako presne mas napisat ten a ten atribut, to sa ti dostane do krvi ked to budes vyuzivat.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Aha, ďakujem...
Ešte taká otázka aký je rozdiel medzi HTML a XHTML ? (tuším, že skratka XML) :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

BX - ďakujem

Prepáčte, že sa to vypytujem, ako blbec pomaly na každý tag, ale neviem kto iný by mi mohol pomôcť, ak nie vy :)

Tag area mi vymedzuje oblasť na obrázku (Na ktorú, keď kliknem tak ma napr. niekde premiestni) Tomu všetkému chápem aj to, ako to zapísať... (Teda dúfam :D) Len neviem podľa čoho sa určuje coords. Ako ich zistím (podľa čoho ich zadávam) napr. či tam majú byť hodnoty
coords="25,50,100,200" alebo niečo iné ?

// A ešte by som poprosil vysvetlenie tagu BASE vôbec nechápem, ako sa zapisuje a načo slúži :(

Dúfam, že ste pochopili čo sa chcem spýtať :)
Napísať odpoveď