//autoeditácia príspevku (18.4.2011 23:51:29)
Áno, to je ono, ale ten Titanic na začiatku ti overiť neviem, lebo ten film stiahnutý nemám.neoiron napísal: posledna katastrofa sa tyka toho ze je bomba na stadione?
Áno, to je ono, ale ten Titanic na začiatku ti overiť neviem, lebo ten film stiahnutý nemám.neoiron napísal: posledna katastrofa sa tyka toho ze je bomba na stadione?
DisappearanceMilsa napísal:No a ešte jeden film hľadám. Rodinka na púšti na dovolenke. Syn sa dozvie o nejakom starom meste, ktoré nie je zakreslené v mapách a chce sa tam pozrieť. V blízkom mestečku sa na to stretené mesto pýtajú a nikto im o tom nič nechce povedať. Všetci sú nejakí čudní. Nakoniec to mesto nájdu a začnú sa tam diať divné veci. Aké to sa už nepamätám. Koniec filmu je taký, že oni už tiež patria medzi tých "čudných" "vymletých" obyvateľov toho mesta, kde sa pýtali na to stretené mesto. Dávali to myslím na Markíze (alebo možno na STV1) a bolo to niekedy začiatkom roku 2003.
Old Dogs s Travoltom a Williamsom...tam bola taká scénamasino napísal:Ludia, ako sa vola komedia, v ktorej bola scenka, kde v kupelni mala jedna z postav taku specialnu nadobku s liekmi, na ktorej bolo vzdy presne napisane, ze aku si ma v dany den zobrat. A dakto mu tuto nadobu zhodil, lieky vypadli a vselijako mu to tam pohadzal. Uz si nepamatam, ani kto tam hral, len tuto scenku mam v hlave... a viem ze to bola komedia...
Sicko tiež som to kukal, peckaBobr napísal:Film o americkom socialnom zabezpeceni, islo to minuly tyzden na ct2 tusim ale neviem ktory den
Zrodenie šampióna (The Blind Side) fajn filmgm4n napísal:Asi pred rokom si videl jeden film s titulkami. Bola to drama. Bol tam cernoch trochu tucny, velky, mal brata/kamarata takeho vysokeho. Uz neviem presne ci ho vyhodili zo skoly ci co ale viem ze nema kde ist a nahodov sa dostal do takej bohatsej rodiny. Isiel autom s takym malim dievcatom a naburali a on ju stihol chytit aby nevyletela celnym sklom. Potom z testou mu zistili ze ma vysoky zmysel pre obranu. Hraval americky futball. Jedneho typka preniesol cez cele ihrisko. Trenerovy povedal ze bol cas aby ho poslal domov. To je vsetko co si pametam. Dobredu hodne dakuj za nazov k tomuto filmu...