Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Milsa
Light Expert
Light Expert

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa Milsa »

No a ešte jeden film hľadám. Rodinka na púšti na dovolenke. Syn sa dozvie o nejakom starom meste, ktoré nie je zakreslené v mapách a chce sa tam pozrieť. V blízkom mestečku sa na to stretené mesto pýtajú a nikto im o tom nič nechce povedať. Všetci sú nejakí čudní. Nakoniec to mesto nájdu a začnú sa tam diať divné veci. Aké to sa už nepamätám. Koniec filmu je taký, že oni už tiež patria medzi tých "čudných" "vymletých" obyvateľov toho mesta, kde sa pýtali na to stretené mesto. Dávali to myslím na Markíze (alebo možno na STV1) a bolo to niekedy začiatkom roku 2003.

//autoeditácia príspevku (18.4.2011 23:51:29)
neoiron napísal: posledna katastrofa sa tyka toho ze je bomba na stadione?
Áno, to je ono, ale ten Titanic na začiatku ti overiť neviem, lebo ten film stiahnutý nemám.
neoiron
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neoiron »

dik za tip Milsa, pozriem :plus:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Milsa napísal:No a ešte jeden film hľadám. Rodinka na púšti na dovolenke. Syn sa dozvie o nejakom starom meste, ktoré nie je zakreslené v mapách a chce sa tam pozrieť. V blízkom mestečku sa na to stretené mesto pýtajú a nikto im o tom nič nechce povedať. Všetci sú nejakí čudní. Nakoniec to mesto nájdu a začnú sa tam diať divné veci. Aké to sa už nepamätám. Koniec filmu je taký, že oni už tiež patria medzi tých "čudných" "vymletých" obyvateľov toho mesta, kde sa pýtali na to stretené mesto. Dávali to myslím na Markíze (alebo možno na STV1) a bolo to niekedy začiatkom roku 2003.
Disappearance
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Ďakujem, je to ono. Rád by som ti aj karmu navýšil, ale akosi to neviem. :-( Pošli mi prosím SS ako na to. ;-)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Ludia, ako sa vola komedia, v ktorej bola scenka, kde v kupelni mala jedna z postav taku specialnu nadobku s liekmi, na ktorej bolo vzdy presne napisane, ze aku si ma v dany den zobrat. A dakto mu tuto nadobu zhodil, lieky vypadli a vselijako mu to tam pohadzal. Uz si nepamatam, ani kto tam hral, len tuto scenku mam v hlave... a viem ze to bola komedia...
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

masino napísal:Ludia, ako sa vola komedia, v ktorej bola scenka, kde v kupelni mala jedna z postav taku specialnu nadobku s liekmi, na ktorej bolo vzdy presne napisane, ze aku si ma v dany den zobrat. A dakto mu tuto nadobu zhodil, lieky vypadli a vselijako mu to tam pohadzal. Uz si nepamatam, ani kto tam hral, len tuto scenku mam v hlave... a viem ze to bola komedia...
Old Dogs s Travoltom a Williamsom...tam bola taká scéna
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Film o americkom socialnom zabezpeceni, islo to minuly tyzden na ct2 tusim ale neviem ktory den :(
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Bobr napísal:Film o americkom socialnom zabezpeceni, islo to minuly tyzden na ct2 tusim ale neviem ktory den :(
Sicko tiež som to kukal, pecka
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

sicko je fajn... no na take filmy(nielen filmy) treba chodit na net... http://www.facebook.com/#!/pages/aiallorg/255214831194
vigyori
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vigyori »

prosim o pomoc nie je to film je to serial kde dievca vypije nieco a ma take schopnosti ze sa meni na tekutinu,ma starsiu sestru ktora ma laboratorium a robi na nej pokusy
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

Asi pred rokom si videl jeden film s titulkami. Bola to drama. Bol tam cernoch trochu tucny, velky, mal brata/kamarata takeho vysokeho. Uz neviem presne ci ho vyhodili zo skoly ci co ale viem ze nema kde ist a nahodov sa dostal do takej bohatsej rodiny. Isiel autom s takym malim dievcatom a naburali a on ju stihol chytit aby nevyletela celnym sklom. Potom z testou mu zistili ze ma vysoky zmysel pre obranu. Hraval americky futball. Jedneho typka preniesol cez cele ihrisko. Trenerovy povedal ze bol cas aby ho poslal domov :). To je vsetko co si pametam. Dobredu hodne dakuj za nazov k tomuto filmu...
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

gm4n napísal:Asi pred rokom si videl jeden film s titulkami. Bola to drama. Bol tam cernoch trochu tucny, velky, mal brata/kamarata takeho vysokeho. Uz neviem presne ci ho vyhodili zo skoly ci co ale viem ze nema kde ist a nahodov sa dostal do takej bohatsej rodiny. Isiel autom s takym malim dievcatom a naburali a on ju stihol chytit aby nevyletela celnym sklom. Potom z testou mu zistili ze ma vysoky zmysel pre obranu. Hraval americky futball. Jedneho typka preniesol cez cele ihrisko. Trenerovy povedal ze bol cas aby ho poslal domov :). To je vsetko co si pametam. Dobredu hodne dakuj za nazov k tomuto filmu...
Zrodenie šampióna (The Blind Side) fajn film :)
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Ahojte, neviete niekto nahodou ako sa vola film, kde spolu zije baba s homosexualom a maju spolu dieta,nie su ale manzelia. Potom sa ta baba (cvicitelka jogy) zoznami s chlapikom, zacnu spolu chodit, chcu sa vziat a potom zacnu nejake opletacky o to dieta (zda sa mi,ze to bol chlapec) ? Dakujem :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Ryan: Hmm,to nie je ono... Ale dik za snahu :)
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

hľadám jeden film o troch chlapcoch, dvaja černoši a jeden taký tučný beloch ktorí mali radi basketball,jedneho dna ten jeden najde tenisky od michael jordana a ked si ich nasadí tak bude hrať neuveriteľne basketball a dostane sa aj do profesionalneho tímu...su dve časti tuším...

// Dikes je to ono
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

opat hladam jedno video na youtube (resp. nemusi byt len na youtube), je to kratke animovane videjko, v ktorom boli dvaja fyzici pred tabulou popisanou vzorcami, jeden z nich tam nieco prepisal, chvilu sa na to zahladeli a potom sa na tom rozbili

je to dost zname video, vie mi niekto pomoct?
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

smejo...

Napísať odpoveď