Liga majstrov
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Liga majstrov
tiez si myslim, ze real radsej investuje do utoku a zalohy a obranu ma na hlinenych nohach. uz v minulosti barca ukazala, ze real mu maximalne vyhovuje. ak znovu nastupia s takym stylom ako na jesen tak sa da ocakavat podobny vyprask. proste muzstvo barcy je ovela vyzretejsie. ukazalo sa to napokon aj v dvojzapase s arsenalom.
-
t0m4s3
Admin
Arsenal porazila o gol, takze neviem o akej vyzretosti sa tam da hovorit. Obrana Arsenalu tiez nie je ziadny zazrak, takze dobra vyzitka pre Barcu to nebola.
-
guess.whoo
Redeemer
aha takze si asi nesledoval ani jeden zapas ze
-
t0m4s3
Admin
Sledoval som oba zapasy. To ze si tukaju micud na svojej polke, nie je ziadne umenie a aj kvoli svojej bohorovnosti prvy zapas presrali. Druhy zapas to sice bola hra na jednu branku a Arsenal ani raz nevystrelil, napriek tomu mohol po Bendtnerovej sanci v zavere postupit. Takze vo vysledku to bolo s odretymi usami.
-
guess.whoo
Redeemer
vo vysledku ano. avsak nebolo to podla mna len tukanie si. mohli v prvom polcase prveho zapasu viest kludne 4:0. druhy zapas detto. nevyuzili to, to je cele. ale musis uznat ze mali herne navrch.
som maximalne objektivny lebo barcu a arsenal mam rovnako v rebricku oblubenosti.
som maximalne objektivny lebo barcu a arsenal mam rovnako v rebricku oblubenosti.
Tak dnes to bol na OT nadherny zapas.......vyhra a postup zasluzeny......zajtra je to asi uz jasne Shalke, Real...som zvedavy kto z dvojice Real - Barca pojde dalej ....no a pri zachovani formy United vsetok respekt pre Schalke ale take kvality nema ak neklesne United forma
-
matto204
Light Expert
Alexander Sergejevič Puškin zaviedol v diele Eugen Onegin tzv. typ zbytočného človeka ......Fernando Torres zaviedol svojou hrou do futbalu typ zbytočného útočníka ....
Chelsea ma veľmi sklamala, hlavne koncom prvého polčasu hrali slabučko a teda logicky aj inkasovali
. No ale aspoň ten Didierov čestný gól ma potešil. Gratulujem United k zaslúženej výhre. Pre mňa sa LM tento rok asi skončila, ani Real ani Manchester ani Barca ma moc nezaujímajú, ešte sa možno pozriem na Schalke. Môžem čakať ďalší rok, snáď sa raz dočkám titulu pre CFC 
Muffi: snáď nie 
super, Manchester pokračuje v jazde, to som veľmi rád, len teraz ešte aj zladiť kondíciu a formu s Premier League, kde ešte nemajú zďaleka všetko vyhraté .. len otázočka, pavúk sa bude losovať na semi, alebo ako tu niekto spomínal, tak už sú jasné dvojice Real - Barca a United - Schalke? nejako som pozabudol na systém
dík
super, Manchester pokračuje v jazde, to som veľmi rád, len teraz ešte aj zladiť kondíciu a formu s Premier League, kde ešte nemajú zďaleka všetko vyhraté .. len otázočka, pavúk sa bude losovať na semi, alebo ako tu niekto spomínal, tak už sú jasné dvojice Real - Barca a United - Schalke? nejako som pozabudol na systém
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak...manchester-schalke, barca-spurs 
-
Daggertail
Light Professional
mas tam chybu,barca - real bude
(dufam)
jasné že bude Real
Dnes skvele zápasy
Dnes skvele zápasy
No tak to vyzerá, že bude to finále Schalke vs. Real
Včera Chelsea sklamala Ancelloti po sezóne končí.
-
Scorpion90
King
ja si skor myslim ze finale bude Manu - Barca. Skoda ze sa nestretli uz v semifinale.. To by boli zapasy ako remen!
Komplex - pochybujem ze pri terajsej forme devils vypadnu so schalke...
-
t0m4s3
Admin
Favorit je urcite Manchester, na druhu stran furt je to len futbal a za stavu 2:1 pre Inter asi nikto netipoval, ze to skonci 2:5 
-
DanielDevil
Addict
tak Manchester zahral v 1. zápase úžasne, Schalke si ani nekoplo, jediné čo ich môže mrzieť že vyhrali len 0:2 lebo keby odchádzali s výsledkom 0:7 nikto by nemohol nič povedať, šancí bolo aj na viac gólov, krása 
-
guess.whoo
Redeemer
schalke hralo s prilisnym respektom, ale aj tak je jasne, ze na manchester nemaju. myslim, ze jeden finalista je jasny
-
t0m4s3
Admin
No to je zase grc co hra Barca, oci z toho bolia
-
Scorpion90
King
Strasnaaaa nuda, nenavidim ten barcelonsky styl