tie zakony o cestnej premavke sa u nas menia jak na beziacom pase, suhlasim s tym, aby jazda pod vplyvom alkoholu bola povazovana za trestny cin, pretoze clovek, ktory sadne do auta a ma vypite, je da sa povedat ozbrojeny. co sa tyka toho, ze 1 rok po ziskani vodicaku ma jazdit so sprievodom je blbost. oni tymto chcu dosiahnut to, ze mladi ludia nebudu frajerovat a jazdit ako big bossovia, no tymto to nedosiahnu. ma to 2 veci pohladu, ak dana osoba nebude mat s kym jazdit, tak bude rok cakat na to, aby sadla do auta a mohla ist a vtedy sa stane tiez nebezpecnou. po 2. aj ked clovek ma 19 rokov a rok vodicak neznamena to, ze nebude jazdit ako deb*l.
co ma nasiera najviac bolo to, ked odhlasovali 50tku v obci, s tym, ze na dialniciach na niektorych usekoch bude 160 km/h. takto malo byt aj na dialnici PO-KE, na tej celej sa malo jazdit 160tkou, preslo par rokov a stale to tam nie je. namiesto toho, mame na dialniciach 110 alebo 80, pred kazdym sprostom privadzacim pruhom. nepovedal by som ani slovo, kebyze nase dialnice su huste zaplnene. vravim najma o severnej casti, kde 110 su takmer vsade, a niekde uplne zbytocne. mam pocit, ze tie znacky hadzu na slovensku ako pride. a co sa tyka dodrziavana vzdialenosti na dialnici pred BA, tak policajti dostali dalsi nastroj, aby nas mohli buzerovat.
a 50 eur pytat za dialnicnu znamku ?

su to srandisti, nase dialnice su ako cesty I a II triedy v zapadnej europe. beru velke prachy od kamionistov za myto a tie likvidacne pokuty, ale statu to nestaci, treba aj normalnym ludom stazit zivot, ved ceny nejdu vobec hore. vsetko zdrazieva, platy su rovnake a vyhovorit sa na to, ze uz niekolko rokov sa nemenila cena znamok je taka trapna vyhovorka. keby niekde inde zvysovali cenu takou vyhovorkou, tak su strajky, len mi na slovensku drzime hubu a krok.