Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
-
javatar
Hardcore addict
Re: Nedoveryhodne internetove obchody
no webko mi raz meskal jeden den.. a prave ten jeden den bol kriticky... ale inak je to fajn shop
a koľkokrát si nakupoval cez webko? ide mi o to, či im meškal balíček raz z dvoch objednávok alebo z desiatichjavatar napísal:no webko mi raz meskal jeden den.. a prave ten jeden den bol kriticky... ale inak je to fajn shop
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mirčo: Majitela webko.sk mas aj tu na fore, tak sa ho kludne spytaj - http://www.hojko.com/mremen-u1606.html 
qcomp.sk - nekupil by som tam uz ani cdcko, neseriozne jednanie v servise, nedodrzuju zakony o odstupeni od kupnej zmluvy do 7 dni
+ pocul som uz od viacerych staznosti na servis, takze ked sa vam nieco pokazi alebo budete chciet nieco vratit pripravte sa na problemy
+ pocul som uz od viacerych staznosti na servis, takze ked sa vam nieco pokazi alebo budete chciet nieco vratit pripravte sa na problemy
-
hojko
Site Admin
M4rek: Na to existuje len jedina vec - podat podnet na Slovensku obchodnu inspekciu. Pokial mas ulozenu komunikaciu, ci uz mailom alebo aj z posty o odoslani doporucenej zasielky s odstupenim od kupnej zmluvy, tak urcite to vsetko vytlac, okopiruj, patricne okomentuj a postup na SOI.
bol som na SOI, no zrejme nic z toho ... maju blbe obchodne podmienky ... majitel si je taky isty, ze ma on pravdu, ze ani SOI-ka ho nepresvedci o opaku, je ochotny to postupit este aj na sud ... a to ja ochotny nie som, potrebujem totiz notebook, tak som si ho musel zobrat naspät, uz 2 tyzdne stal u nich v obchode, dlhsie som nemohol cakat ... a on by to natahoval este dlho
takze mam zlu skusenost s tymto obchodom, rozhodne neodporucam inym, len pre doplnenie:
majitel je strasne neochotny sa na comkolvek dohodnut (hlavne o odstupeni od kupnej zmluvy), pozadoval som vratenie penazi do 7 dni, nebolo to mozne, lebo maju divne obchodne podmienky (nie len citacie zakona) ... tak som chcel, ze im zaplatim nejaky storno poplatok za uvedenie do povodneho stavu ... vraj musia kontaktovat distributora, ze kolko to bude stat ... a ked som volal majitelovi na druhy den, dostal som odpoved, ze nie je ochotny sa na tomto dohodnut, lebo on sa so mnou dohodnut nechce!
takze nie v kazdom obchode sa snazia maximalne vyhoviet zakaznikovi aby bol spokojny ... tu rozhodne nie, ruky prec.
takze mam zlu skusenost s tymto obchodom, rozhodne neodporucam inym, len pre doplnenie:
majitel je strasne neochotny sa na comkolvek dohodnut (hlavne o odstupeni od kupnej zmluvy), pozadoval som vratenie penazi do 7 dni, nebolo to mozne, lebo maju divne obchodne podmienky (nie len citacie zakona) ... tak som chcel, ze im zaplatim nejaky storno poplatok za uvedenie do povodneho stavu ... vraj musia kontaktovat distributora, ze kolko to bude stat ... a ked som volal majitelovi na druhy den, dostal som odpoved, ze nie je ochotny sa na tomto dohodnut, lebo on sa so mnou dohodnut nechce!
takze nie v kazdom obchode sa snazia maximalne vyhoviet zakaznikovi aby bol spokojny ... tu rozhodne nie, ruky prec.
@M4rek
Sťažuj sa aj tu http://staznosti.sme.sk/index.php
Často sa stane , že keď sa to tam začne riešiť , tak firma dostane rozum.
Keď nič inšie nech ich aspoň dajú na čiernu listinu za takéto správanie.
Sťažuj sa aj tu http://staznosti.sme.sk/index.php
Často sa stane , že keď sa to tam začne riešiť , tak firma dostane rozum.
Keď nič inšie nech ich aspoň dajú na čiernu listinu za takéto správanie.
tak jedine ked uz teraz len o tu ciernu listinu lebo peniaze uz naspät tak ci tak nedostanem lebo uz som si zobral ten notebook, nemozem byt tolko bez notebooku
problem je v tom, ze ten majitel je presvedceny ze pravdu ma on. On neklame vedome, pretoze je presvedceny ze ma pravdu. No neviem este na 100% ci fakt nema pravdu on, pretoze maju nejake veci navyse v obchodnych podmienkach, ktore zo zakona nevyplyvaju ... cize niektore veci podoplnane ... napr. je v zakone niekolko veci, kedy sa odstupit od zmluvy neda ... a oni si jednu z tych veci kus poupravili a tak dali do obchodnych podmienok ... len neviem ci to mozu robit takto ... uvidim ake vyjadrenie da SOI-ka
problem je v tom, ze ten majitel je presvedceny ze pravdu ma on. On neklame vedome, pretoze je presvedceny ze ma pravdu. No neviem este na 100% ci fakt nema pravdu on, pretoze maju nejake veci navyse v obchodnych podmienkach, ktore zo zakona nevyplyvaju ... cize niektore veci podoplnane ... napr. je v zakone niekolko veci, kedy sa odstupit od zmluvy neda ... a oni si jednu z tych veci kus poupravili a tak dali do obchodnych podmienok ... len neviem ci to mozu robit takto ... uvidim ake vyjadrenie da SOI-ka
Keď sú nejaké 2 podmienky medzi sebou v konflikte , tak určite platí tá ktorá je v zákone a nie tá ktorú si vymyslel nejaký obchodník. On svojou obchodnou podmienkou nemôže zneplatniť zákon.
Mám dojem , že ak by v zmluve bolo zakotvené niečo protizákonné , čo sa snaží zrušiť nejaký zákonný predpis alebo ak takýto predpis neuznáva , tak takáto zmluva je od začiatku neplatná.
Mám dojem , že ak by v zmluve bolo zakotvené niečo protizákonné , čo sa snaží zrušiť nejaký zákonný predpis alebo ak takýto predpis neuznáva , tak takáto zmluva je od začiatku neplatná.
pockam na tu inspekciu ... ale aj oni su taki, ze sami nevedia ako to je ... som volal do BA na SOI-ku tam m zdvihla jedna pani, povedal som jej v com mam problem, tak mi dala cislo na inu pani, tam zdvihla ta pani a zas mi dala k telefonu inu pani
.. a ta mi hovorila, ze urcite mi musia vratit peniaze, ze nemaju co proti tomu povedat a ze keby nechceli tak mam ist na inspektorat do KE podat podnet ... isiel som teda na ten inspektorat a tam mi hned pani povedala, ze to mi asi peniaze nevratia ... zaujimave, jedna povie tak, druha inac ... ale isli to presetrit a napisali mi, ze pravdepodobne to nedopadne v moj prospech, tak som si zobral notebook ... vidim, ze ani inspekcia nie je jednotna v tomto, tak ako mozu nieco presetrit ked sami nevedia ako to je ...
Je tam síce poštovné v cene produktu,ale ak produkt neprevezmeš tak predsa ten produkt nemajú vyplatený a tým pádom ani to poštovné. Je úplne jedno či dám cenu o 2€ nižšiu za produkt,ale zarátam ti aj poštovné alebo to dám spolu a dám si reklamu,že poštovné grátis.jjj napísal: Jeden moj znamy mal neprijemnu skusenost. A to taku ze si objednal koss porta pro sluchatka a nasiel na internete nizsiu cenu a neprevzal balik, teda ako podla obchodneho zakonnika mas na to pravo, do 7-mych dni od podania objednavky odstupit. Noa on ani nic nepodpisal ani neprevzal a chceli od neho nejake 3 ci 4 eura storno poplatok za postu. Pritom posta je zadarmo a je v cene tovaru.
Fakt je to divne a nekorektne..
A čo sa týka PGS tak ja nemôžem povedať jedno zlé slovo..mal som slúchadla od nich,pokazili sa tak som ich šiel reklamovať. Na mieste ich chlapík vyskúšal,uznal reklamačku,ale kedže daný model sa už nevyrábal navrhol mi vrátenie peňazí alebo výmenu za iný tovar. vybral som si nové,ktoré boli oproti tým ešte o 2€ lacnejšie. Preplatok mi vrátili a ešte mi nechali z tých starých slúchatiek aj také fajné neoprénové púzdro. A tak isto aj kamoš. Mal od nich aj PSP a aj Sony slúchadlá...obe sa mu pokazili...PSP a aj slúchadlá dostal nové. ďalší kamoš reklamácia myšky Razer za 80€...úplná pohodka.Takže ja fakt môžem len odporučit,neviem či je to tým,že som z BB a chodíme tam osobne,ale fakt sme ešte nikto čo poznám nemali žiadny problém.
kupoval niekto nieco z tejto stranky?
zaujma ma sposob platby
http://pennywise.cinderblock.com/
vdaka
zaujma ma sposob platby
http://pennywise.cinderblock.com/
vdaka
-
javatar
Hardcore addict
myslim ze ked budes platit cez paypal tak je riziko male - paypal viac chrani platiaceho ako platbu prijmajuceho
ahojte, ake mate skusenosti s papatek.com? Je to doveryhodny e-shop?
Sorry že otravujem ale máte skúsenosti s http://www.toshiba-shop.sk/ ? ďakujem
Hej, cital som o nich, ze Toshiba sa od nich znacne distancuje kvoli nejakemu problemu, pretoze s nimi ani nic nema spolocne. Bolo to ale relativne davno, osobne by som tam ale nic nekupil.
-
hojko
Site Admin
patro2: Poznam majitela par rokov osobne (cca. 8 rokov), nejaky ten hw som od neho nakupil, mali tiez reklamu na fore, venovali ceny do sutazi na fore...
Ďakujem... Hľadal som či už tu niekto nepísal o tom ale bezvýsledne.
-
krankenwagen
Professional
Nedoveryhodne internetove obchody
Nejake skusenosti s atecko.sk? Chcem odtial brat jednu vec, ale je asi o polovicu lacnejsia ako inde. Dakujem