Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drogy

Príspevok od používateľa Digital »

D_I_C_K napísal:no jó čiže niečo ako poriadne THC akurát že z toho sú troška väčšie FLASHE? .::D neviem nemám to v pláne možno taký trip malý pod jazyk si dať ale možno chcem vyskúšať hubky teraz...keď vyrastúú..:D
Od THC to ma daleko, budeš dosť prepnutý , ani sa to moc neda popísať ten stav, ja som behal vonku na daždi a tešil som sa s toho, potom mi strpla polovica tela a musel som sa vo vani schladzovať. Uplne prepnutý človek. Z hríbov mám takú čudnú skúsenosť, s kamarátmi sme boli na jednom byte, tam sme si dali po 15 hlavičiek , k tomu 3 vodné a 6 hodín sme o sebe moc ani nevedeli, ja som vypinal a zapinal lampu po celý čas a oni sedeli a na tu lampu pozerali.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

pravidelný užívateľ zeleného, občasný húb a chystám sa okoštovať LSD :)

tie haluze s toho sú fajn :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

JohnFrusciante: fajn by bolo mat ciste lsd, predtym ako sa dostanu k nam a riedia sa srackami
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Hellboy248 napísal:JohnFrusciante: fajn by bolo mat ciste lsd, predtym ako sa dostanu k nam a riedia sa srackami
nie veľmi dávno som práve také zohnať vedel ale vtedy som si nepripúšťal myšlienku, že by som si to dal a típek mal nejaké problémy s políciou tak s tým radšej sekol :-/

..aj keď to nebude "priezračná čistota" tak okúsim ten stav :P
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

Ahojte neviem kam to mám napísat ale robím do školy takú prácu v ktorej sa zaoberám drogami tgz. legal drugs z lekárne atd. koknkrétne zameranie na tekavé látky .... Aj som čosi našiel kvapky olynth do nosa, v lekárni my vraveli že to kupujú fetáci, Ale mne stále nejde do hlavy na čo sú im kvapky do nosa šak z toho nič konkrétne nemajú . Ako to potom možu teda zneužívat? Konkrétne tento bod potrebujem nejako vo svojej práci rozviest ale neviem presne ako. Počul som že sa tie kvapky nejako fetujú alebo čo ale podla mna je to blbost, čo je potom na tých kvapkách také oblúbené pre tíchto ludí, bol by som rád keby ste my vysvetlili danú problematiku a uvidli my presne o čo v danej problematike ide. ZA odpovede vopred dakujem. Príjemný den.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Olynth spôsobuje ťažkú závislosť.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tieto nosne spreje ako olynth a muconasal a pod, obsahuju silne navykovu latku efedrin, resp jej kadejake variacie (farmaceuti opravia) a ich spojitost so zavyslostou je dvojaka
1, nevinne zavislosti-clovek ma proste v zime nadchu a kupi si takyto sprej do nosa, ten sa vsak moze uzivat najviac tyzden, inak sa vytvara fyzicka závislosť, teda to na co sluzi-odstranenie opuchu nosnej sliznice ktory vyvolava pocit upchateho nosa pri nadche telo uz dalej nie je schopne zabezpecovat same a teda clovek ma furt upchaty nos a kazde styri hodiny si musi dat sprej inac nemoze prakticky dychat nosom, toto je este v pohode, odstranuje sa to bud kortikosterodinymi mastami alebo v horsich pripadoch operacne

2, dalsie vyuzitie efedrinu je na pripravu pervitinu a teda ak je niekto tazko zavisly na piku ale nema na neho peniaze, tak si kupi v lekarni takyto sprej a nafuka ho, toto mu opmoze aspon ciastocne zmiernit abstak
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

mam len jeden nazor: drogy su pekne svinstvo.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

suhlasim, svinstvo, ale pekne ::)
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Mám skúsenosti s marihuanou keď som mal cca 7 rokov do 11 som bol konzument dostal som sa k tomu cez rodinu.. chodil som po vonku zo starším bratrancom (cca 14-15 mal vtedy) a nie som žiadny závislák nemám potrebu mať marihuanu vôbec.myslím si že marihuana nieje žiadna extra droga na tvrdšie drogy prejdu iba ľudia čo si neurčili svoju hranicu. a aj keď si ju určili tak nemali pevnú vôlu a skúsili napr. perník a podobné chemické svinstvá.ja som si proste povedal nikdy nič viac ako marihuana a toho sa držím a držať budem (chlast sem tam je samozrejmosť.)

//Edit teraz keď sa na to kukám s odstupom času a vidím niekoho kto ponúka drogy tak malému chlapcovi.. tak tomu dotyčnému čo mu to ponúkol by som dolámal ruky nohy
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

cumilko: nezabudaj ze na kazdeho ma ine ucinky - kym ty si mozes stocit aj xy bonga a nic ti neni, niekto si stoci jedno a ma stavy az az ..ber ze niekto taky pojde do auta a vtedy fakt moze spravit zle veci
cumilko
Star
Star

ja som nepoukazoval na účinky.. tzv stavy a pod kto je aký z jedného, dvoch ale poukazoval som ak má človek pevnú vôlu a vie si určiť medze (a samozrejme dodržať ich) tak by neskúšal tvrdé drogy a nevznikla by tam závislosť pretože si myslím že marihuana nieje návyková.. (môj názor)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No práve - veľa ľudí si myslí, akú majú vôľu, ako to ovládajú a čo ? A hovno.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

S tym, ze su drogy obecne svinstvo nesuhlasim. Je rozdile medzi drogou a drogou. Samozrejme tvrde zalezitosti ako herak, piko a obecne veci na baze amfetaminu su svinstvo, ale lahsie drogy ako je THC, XTC alebo napr. GHB su bez problemov "ukocirovatelne" a daju sa uzivat skutocne iba rekreacne pricom ziadne vacsie zdravotne riziko nehrozi.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Pekne si to napisal , mna niekedy zaráža ako niektory ludia na to pozeraju jednosmerne a na všetkych uživatelov drog hovoria, že su to fetáci , no ako si napisal neni droga ako droga a dost ludi si to neuvedomuje.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som mal istu dobu nazor ze kazdu drogu treba vyskusat aspon raz (okrem cohokolvek intravenalneho, to ma moc nelakalo nikdy) a teda poskusal som vsetko k comu som sa dostal (netvrdim ze toho bolo vela).

myslim ze klasicka hlaska ze na tvrdych drogach mozes ziskat zavyslost uz po prvom raze je totalna blbost, respektive ze zalezi od konkretnej osoby a mentalnom stave...

co ma laka a k comu som sa nedostal je kokain (tolke prachy za par hodinovy stav proste nie som ochotny dat zas az take super to byt nemoze) a hlavne meskalin, to proste neviem nikde zohnat).
vzdy ma viac pritahovali halucinogeny nez povzbudzovacie drogy, lsd bolo super, to by som vyskusal aj znova, hlavne ak by som zohnal nieco kvalitnejsie. hriby su klasika, skusal som len par krat, ale raz som mal ozaj zly trip ale asi preto ze som skombinoval s velkym mnoztvom travy.

neviem ci mam len zle znamosti, ale celkovo mam pocit ze okrem travy a pika (co ti dnes preda kazdy pubertak na ulici) sa neda nic tak lahko zohnat, mozno este ten kokain.

inac kto chce solidne halucinacie a boji sa lsd alebo hribov lebo to trva moc dlho, nech skusi salviu divinorum. je to legalne, normalne to kupis na internete a pritom je to najsilnejsi prirodny halucinogen. a hlavne po piatich minutach si uz zase v pohode.
cumilko
Star
Star

mäkká drogy sú v pohode. hlavne ak ide o prírodu aj ked už ani to nieje vždy príroda niektorý "predajcovia" to hnoja kadejakým svinstvom prímesou heráku a pod. aby si si na tom vybudoval závislosť a pocit že potrebuješ niečo silnejšie.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Kedze ma tu pozna vela ludi a je to verejne pristupne hocikomu, nebudem pisat co vsetko som uzil, ale urcite suhlasim s aacidom, clovek tvrdu drogu moze uzit aj 2/3 krat a nemusi sa stat zavislym . Kokain je droga bohatych, je to naoblubenejsia droga, takze urcite ju nemozes porovnavat s "lacnou" travou, hasisom, hubami atd... je to uplne iny stav, clovek je plny zivota, nabudeny, viac menej naspeedovany, zhovorcivy, nevie obstat na mieste...

Inak tu je nova droga krokodil http://www.aktuality.sk/clanok/195858/n ... ra-zaziva/
Aspon par tych zavislakov zakape... kedze zavisly clovek zomrie do dvoch rokov.. tak ak sa to predava v Nemecku ako Hcko, tak populacia prudko klesne :D, Berlin vymre :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, pozrite si to video v článku, riadna masarina. To požieranie nie je vôbec prehnané, hentak ruku až na kosť som ešte nevidel. :shock:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To video je natolko znepokojujuce, ze si zacnem prikladat k masu viac zeleniny.
Napísať odpoveď