Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa nemamstastie »

Peter_Retep napísal:Patko a nemamstastie: To vy dvaja nemate ziadnu sebauctu?
Kaslat na nu, stej osoh mat nebudem...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

prva prehra? :) zaboli ale co uz klin sa klinom vybija... ach jaj premyslat "vajciami" :D to ma zabilo ale tak pravdu mala :)))) co mal si povedat ze si bol nadrzany, na nu....bol by som zvedavy ako by sa zatvarila... :D

ok je*at cecky

mozno najdes nieco lepsie schopnejsie a nebude ta to "testovat"
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Grim napísal:...o pol piatej si písal ešte niečo úplne iné...ty ani sám nevieš čo chceš...
Co je na tom, mlady clovek chce vecer za svoju lasku umriet, a rano nevie co chcel.

Niekto uz tusim pisal, ze oni z toho vyrastu.
Je to typicke, mladost.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

jm
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

najma si to vyries sam a nehladaj pochopenie u neznamych individui na internete
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

presne tak, mal si možnosť presvedčiť sa, že na internete sa klame. Kde máš istotu že to tu nečíta aj ona? Ak ti na nej záleží a chceš aby ste v budúcne spolu dobre vychádzali, tak choď za ňou a vydiskutujte si to. Ak ti je už ukradnutá, tak kašli na ňu. Je to dosť dlho na to, aby si to stále rozvádzal a zisťoval fakty len aby si si očistil meno
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

:lol: :lol: :lol: :lol: Panebože,ja neverím,že takí ľudia existujú !!! :lol:
Že si jej na chvíľu uveril-neuveriteľné,že ti poslala práve takú fotku-neuveriteľné....!
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

insomnia ludia zoberu vsetko ;) aj hovno v pozlatku :))) cize ja sa necudujem

nemamstastie GL som zvedavy ako to vyriesis
INsomNIA
Light Star
Light Star

lollo-ale na také vtípky uz boli hlavní hrdinovia starí :psssst:
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

mam jeden "problem", pre ktory sa uplne hodi nadpis tejto temy, tak to napisem sem. Mam jednu kamaratku, ktora sa mi paci. Nejak velmi podrobne ju nepoznam, no je vzdy ku mne strasne mila, vzdy sa na mna usmieva ... aj ked mozno sa len hambi a bola by taka ku kazdemu chlapcovi, no to neviem.
Chcel by som jej povedat, ze sa mi paci ... no neviem ako nato, alebo presnejsie povedane, neviem CO jej mam povedat. Poznam ju len od kedy chodim na vysku (od septembra) ... myslite zeby bolo dobre jej povedat, ze od kedy ju poznam, ze som si ju oblubil a ze sa mi paci, ze je taka mila, ze sa dobre s nou citim a ze jej poviem ze ju mam rad ? ... nechcem sa unahlit a hned jej vyklopit, ze som sa do nej zamiloval, ze keby to ona tak necitila ku mne, aby som to mohol zahrat do out-u, ze som jej len chcel povedat, ze ju mam rad. No keby nijak nenaznacila, ze sa jej nepacim, by som ju skusil pozvat niekedy na druhy den niekam na caj/kavu/kofolu/prechadzku keby bolo dobre pocasie ...

Co poviete ? Je to dobry napad to skusit takto, ze povedat jej len ze ju mam rad, ze nie hned ze som sa do nej zamiloval ? A potom skusit nieco postupne rozvinut ?

Alebo nejake ine napady co jej povedat ?

//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 17:29)
alebo jej nehovorit nic take, len ju skusit pozvat niekam. ci by nesla niekedy len so mnou ?

je to totiz tak, ze z jedneho miesta ked ideme jeden den vecer domov, tak vzdy sa stretneme a jednu zastavku elektrickou ideme spolu .. tak potom ked vystupi ona z elektricky by som mohol vystupit s nou a vtedy by sme boli uplne sami tak by som jej mohol nieco povedat
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

marek.. najskor ju niekam pozvi. kofola, pivo, pizza (podla financnych moznosti). venuj jej pocas tohto "vyletu" vsetku svoju pozornost, bud galantny, s trochuo stastia vtipny..
.
ked zo stretnutia budes mat dobry pocit, tak jej navrhni, ze si to mozete v blizkej dobe zopakovat + realny termin.
.
nevytahuj hned city (mam ta rad, lubim ta..). to ju skor vyplasis:) vyckaj aspon na 3-4 rande:)
INsomNIA
Light Star
Light Star

M4rek:Tuším,že budeš úspešný...Len skús svoj plán.Odvahu,dobre to dopadne :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pozicat si knihu a pri vrateni v nej nechat zalozeny list, kde pises o co ti ide je tiez riesenie...
len to treba mat dobre vyhodnotenu situaciu, lebo ani ked ti vravi, ze "si najlepsi chalan, akeho si vie vedla seba predstavit" nemusi hned znamenat, ze je tiez zalubena :?
INsomNIA
Light Star
Light Star

jackb: No s tým mám skúsenosť. :D Tiež som už dostala odkazy vo vrátenej knihe.Boli to odkazy na inú tému,ale aj tak.Je to také zábavné,že nech je v tom odkaze čokoľvek,tak sa nič hrozného stať nemôže XD
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

len aby potom tu knihu hned nepozicala niekomu inemu a ten si precita ten odkaz :D
jackb
Redeemer
Redeemer

INsomNIA, no aj ked sme teda s dotycnou prisli na to, ze napriek vsetkemu vnimame veci inak, tak sa myslim nic vazne nestalo... komunikujeme dalej
M4rek, no bol by to trapas, ale hadam by neslo az o tak velky
INsomNIA
Light Star
Light Star

jackb:No samozrejme,lebo je to mile gesto.
jackb
Redeemer
Redeemer

INsomNIA, no len som myslel ze bude mat lepsi dopad, lebo tak aj ta vyzeralo... hm, nemozem mat vsetko, obcas si treba vazit aj malo
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

no takze ozyvam sa po dlhej dobe nic velkeho sa nezmenilo ani sme sa odvtedy nestretli no nastali dalsie problemy ktore uz nevladzem riesit a furt jej nieco dokazovat, ze ju mam rad, stale mi vypisuje ze ju nemam rad a hlada veci na podpychovanie ako teraz prednedavnom ma zdrbala ze balim po veceroch jej kamosku co vobec nieje pravda.vsetko prekruca a vycita ...cize mi absolutne nedoveruje..meni vsetko ako pocasie, je uplne ina ako realne,..raz mi povie aby som jej dal pokoj a viac nepisal, ze onu nestojim , a naposledy mi napisala ze ci sa este uvidime a ci sa porozpravame osobne.. tak chcem sa vas spytat co to je za povahu? zda sa mi infantilna..aj jej kamaratka sa v nej hlboko sklamala, je jej dobra len na urcite veci ked nieco potrebuje a za chrbtom ohovara, ja ju poznam realne uplne inac, tak ako sa vravi takej babe? nic s toho navrhla kamaratstvo tak sme ako tak kamarati, a nechce snou uz nic mat pretoze prichadza dalsie dievca..a dozvedel som sa ze aj ju dobija daky chalan, takze the end
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

klasicky pripad. su dva typy zien: tie co z teba vysaju tvoju zivotnu silu a tie co ti zivotnu silu davaju. ja na tvojom mieste jej ostro vypicujem. nie si handra tak sa k tebe tak nema spravat. nenechaj zo sebou zametat ako rohozkou a kludne jej povedz svoje - aj ostro. mozno sa budes bat jej to povedat lebo by ta nechala alebo co ja viem co ale daj na moju radu (ako sa aj v inych temach potvrdila ich spravnost) a kludne jej povedz. kludne nech padnu aj ostre slova. UVEDOM SI ZE TY SI TEN KTOREMU SA MA PCHAT DO RITI ONA!
Napísať odpoveď