Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Urcite to riesenie neniked tak tak psychologovia :? !
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Samovrazda - zbytocnost / lamerstvo :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nymphested napísal:uf, ale sa to rozbehlo s kopca :).. Samovrazda je a vzdy bola riesenim, ale pre ludi co maju problemy ako to tu uz znelo, ale uz namaju nervy zit zivot, ktory ziju. A potom su pripady financne to je tiez isto dobry dovod. Ale zabit sa pre blbosti ako lasku a skolu a podobne, to je zle.
Mno, cize to skoncujem zajtra, necham po sebe firmu v likvidacii, dlzobu 10 mil Sk atd... a to je podla teba riesenie??? Ako to bude riesit zena, deti...???
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

hojko nerob to KUA :lol:

zena a deti zacnu pracovat
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vela ludi ak pristupi k samovrazde tak koli tomu ze uz nevedia vydzat natlak na ich osobu z vonku.Napr,:penazne problemy, skola, neopetovana laska... 8)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Retne napísal:Vela ludi ak pristupi k samovrazde tak koli tomu ze uz nevedia vydzat natlak na ich osobu z vonku.Napr,:penazne problemy, skola, neopetovana laska... 8)
Suhlasim, ale nielen zvonku. Aj "zvnutra" v sebe nevedia vydrzat psychicke napatie, ktore vela krat sposobuje psychicka porucha. Druhi ludia nevedia o co ide, on sa im nechce zdoverit, nechce ich zatazovat "malickostami"...
A tak to potom skonci, ked narazi do betonoveho muru ako moj kamarat. :(
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

NIE .... uz nieje cesta spat :cry: :smt081 :smt037
potom vas bude obtazovat :new01:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

hojko napísal:Mno, cize to skoncujem zajtra, necham po sebe firmu v likvidacii, dlzobu 10 mil Sk atd... a to je podla teba riesenie??? Ako to bude riesit zena, deti...???
no jasne :lol: ale ked je chlap mnich zapleteny do spiny :P :D tiez sa moze skovat v klastore :) hehe
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Neviem ci samovrazdou nieco vyriesis... Problemy, ktore citis, sa len prenesu na niekoho ineho, najma na blizkych... Navyse myslim ze neexistuje dovod, preco by som si zobral zivot... Ludia to robia predovsetkym koli materialnym veciam, lebo su na ne prilis upety... Neviem si predstavit, ake mnozstvo $ alebo aka materia by ma dokazala priviest do takehoto zufalstva, aby som spachal samovrazdu.

Dalsi problem je laska, kedy to clovek spravi koli niekomu inemu. Je to naozaj hlupost, lebo laske nerozkazes a samovrazdou uz vobec nie... Co boli, to preboli a da sa zit aj dalej...

Psychicke problemy: tak k tomu sa velmi nechcem vyjadrovat, lebo to mozu byt fakt brutalne stavy depresie alebo sialenstva a clovek je schopny spravit cokolvek...

A nazor na postoj cirkvi k tomu??? Nemyslim ze ma zmysel zakomponovat do toho aj cirkev, lebo z toho by vznikla hadka. Cirkev ma svoje nazory, co je uplne chore, pretoze vsetci v cirkvi prijimaju bezhlavo jeden dany nazor (niekedy ich vnimam ako keby zili v socializme) a podla mna nad tym velmi neuvazuju. Ti, co v Boha neveria, budu tvrdit jedno, ti druhi budu tvrdit druhe a nikdy sa nedohodnu... Cirkev tak isto neprijima kondomy, sex pred manzelstvom, potraty,... Cirkev by som sem neplietol... Ale myslim ze cirkev k samovrahom pristupuje dost tvrdo... Akoze nikdy sa nedostanu do neba, ze to je taky obrovsky hriech, ze len do kotla s nimi...
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Sebevrazda nikdy nie je to spravne riesenie. Vzdy existuju aj ine riesenia ako sebevrazda. No bohuzial ti ludia co pachaju sebevrazdy su tak deprimovani zo zivota, ze ine cesty nevidia. A pritom staci tak malo, ked sa nemozete zbavit depresie. Navsteva psychologa. Na to su tu predsa. Len ked je clovek deprimovany je to dost tazke komunikovat s nim o problemoch, zalezi to od kazdeho jedinca. Niektori znasaju psychicke napatie lepsie ini horsie. Preto je dobre si vsimat aj na svojich blizkych, ked maju problemy, lebo niekedy sa moze iba zdat, ze je vsetko v poriadku no opak je pravdou. :wink: Vzdy si treba vsimat nahle zmeny v spravani aj u svojich blizkych, a zistit ich priciny a samozrejme ich riesit.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Xaredon napísal:Sebevrazda nikdy nie je to spravne riesenie. Vzdy existuju aj ine riesenia ako sebevrazda. No bohuzial ti ludia co pachaju sebevrazdy su tak deprimovani zo zivota, ze ine cesty nevidia. A pritom staci tak malo, ked sa nemozete zbavit depresie. Navsteva psychologa. Na to su tu predsa. Len ked je clovek deprimovany je to dost tazke komunikovat s nim o problemoch, zalezi to od kazdeho jedinca. Niektori znasaju psychicke napatie lepsie ini horsie. Preto je dobre si vsimat aj na svojich blizkych, ked maju problemy, lebo niekedy sa moze iba zdat, ze je vsetko v poriadku no opak je pravdou. :wink: Vzdy si treba vsimat nahle zmeny v spravani aj u svojich blizkych, a zistit ich priciny a samozrejme ich riesit.
Moze pomoct aj dobry kamarat, ktoremu sa zdvoveris s tym co ta trapi...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Pokud ten clovek vsechno stratil a uz tu nema pro co zit tak je to urcite reseni.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

tomexx napísal:Moze pomoct aj dobry kamarat, ktoremu sa zdvoveris s tym co ta trapi...
Alebo ti pomoze so sebavrazdou :lol:
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

blazer napísal:Alebo ti pomoze so sebavrazdou :lol:
alebo zavola na teba cvokarov :(
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

Ja sám mám na zapästí 12 štichov a poviem Vám pravdu, aj keď tomu rozumiem, prečo sa človek rozhodne odísť, je to kok*tina a nič to nerieši. Možno jedine... Zomierať a trépiť sa v bolestiach kým skapem, tak to fakt radšej gulu do hlavy.
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ok , mas pravdu lenze clovek , ktory xce samovrazdu uskutocnit nerozmysla ci je to dobre alebo nie , proste to xce ukoncit aby sa netrapil , vzdy je vsak pre co zit... 8)
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

... mi hovor. Ja som sa vyjadril k tomu, či je sebevražda riešenie.... A NIE JE!
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ok...som xcel len povedat ze mas pravdu... a xcel som dat k tomu nieco co ma napadlo...nie ako reakciu na tvoj prispevok sry zle som to dako asi napisal
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Cyko preco mas tie javy? (viem od coho su, aj co si chcel spravit ale chcem vediet pricinu...)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

elpopel napísal:Pokud ten clovek vsechno stratil a uz tu nema pro co zit tak je to urcite reseni.
vždy je prečo žiť, len sa treba poriadne poobzerať akolo seba.....
Napísať odpoveď