Portal 2
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portal 2
prva coop mapa vonku http://forums.thinkingwithportals.com/d ... php?cat=13
-
Tailor
Medium Star
Prva ? Uz bolo kopu out na Facepunchu.prask napísal:prva coop mapa vonku http://forums.thinkingwithportals.com/d ... php?cat=13
Tak, dneska som to dohral, len na wareze. Zvyčajne, keď je hra dobrá, čakám pár mesiacov, a kupujem, z pravidla krabicovky. V tomto prípade nečakám tých pár mesiacov, a krabicovka je už na ceste. Rád podporím Valve, ak budú v trende takýchto kvalitných hier pokračovať. 
Moje hodnotenie je 10/10. A pýtate sa prečo? Prakticky jedna z najčastejšie spomínaných mínusov boli grafika, a časté loadingy. Ku grafike ani jedno zlé slovo. Source engine tu naozaj sedí ako riť na šerbel, a aj napriek tomu, že to graficky nieje žiadny high-end, pôsobí to naozaj kársne, a velkolepo. A k tým loadingom, ...eh... viem, že ide aj o to, na akom PC hra beží (na konzolách neviem), no mne tie 5-7 sekundové loadingy fakt nevadili. Ani som ich nepostrehol, naopak, bral som ich ako "povzbudenie", a ako znamenie že som sa dostal ďalej.
Takže u mňa v podstate žiadne mínusy, a málekedy si dovolím hru ohodnotiť takýmto hodnotením. Naposledy som si trúfol na Mass Effect 2, ktorý som od vtedy prešiel už 2x (vrátane jednotky). Ale späť k Portalu.
Čo sa týka náročnosti, nejde o nijak zvlášť ťažkú hru. Zasekol som sa asi len 3 krát, a aj to paradoxne nebolo priamo v testovacích miesnostiach, ale v takých tých pasážach, kde treba niekam ísť, a pohlad vám rušia kopy bordelu. Lepšie sa cítim v pekných upravených priestoroch. Hru som prešiel za niečo okolo 6,5 hodiny. To inak hodnotím ako jediné adekvátne mínus k hre, krátka hracia doba, no bojím sa, že keby to bolo dlhšie, pomaly by nastúpil stereotyp. No každopádne mám pred sebou ešte co-op.
Čo sa týka príbehu, tak na jedničku, nejdem ho tu opisovať, keďže by som zbytočne spoileroval. Čo ale napísať musím, že pesničku z titulkov som si hneď po hraní proste MUSEL pustiť na YT.
PS: 43. príspevok. Pekne mi to ladí k avatar-u.
Moje hodnotenie je 10/10. A pýtate sa prečo? Prakticky jedna z najčastejšie spomínaných mínusov boli grafika, a časté loadingy. Ku grafike ani jedno zlé slovo. Source engine tu naozaj sedí ako riť na šerbel, a aj napriek tomu, že to graficky nieje žiadny high-end, pôsobí to naozaj kársne, a velkolepo. A k tým loadingom, ...eh... viem, že ide aj o to, na akom PC hra beží (na konzolách neviem), no mne tie 5-7 sekundové loadingy fakt nevadili. Ani som ich nepostrehol, naopak, bral som ich ako "povzbudenie", a ako znamenie že som sa dostal ďalej.
Takže u mňa v podstate žiadne mínusy, a málekedy si dovolím hru ohodnotiť takýmto hodnotením. Naposledy som si trúfol na Mass Effect 2, ktorý som od vtedy prešiel už 2x (vrátane jednotky). Ale späť k Portalu.
Čo sa týka náročnosti, nejde o nijak zvlášť ťažkú hru. Zasekol som sa asi len 3 krát, a aj to paradoxne nebolo priamo v testovacích miesnostiach, ale v takých tých pasážach, kde treba niekam ísť, a pohlad vám rušia kopy bordelu. Lepšie sa cítim v pekných upravených priestoroch. Hru som prešiel za niečo okolo 6,5 hodiny. To inak hodnotím ako jediné adekvátne mínus k hre, krátka hracia doba, no bojím sa, že keby to bolo dlhšie, pomaly by nastúpil stereotyp. No každopádne mám pred sebou ešte co-op.
Čo sa týka príbehu, tak na jedničku, nejdem ho tu opisovať, keďže by som zbytočne spoileroval. Čo ale napísať musím, že pesničku z titulkov som si hneď po hraní proste MUSEL pustiť na YT.
PS: 43. príspevok. Pekne mi to ladí k avatar-u.
Tak singl prejdeny a som poteseny. Dlhsie ako jednicka a aj zabavnejsie. Loadings mi nevadili. Jednička sa mi zdala lahšia no aj tu som sa par krat zasekol, raz dokonca tak ze som uz chytal facepalmy ale nakoniec som to vyriesil a buchal som si hlavu o stolik aky sprosty som. Ešte ma čaka co-op - Zahral by si niekto co-op ? (original)
zahral by som s nejakym novym, nech mam achiev, ale to rovno mozem zabudnut na zadania do skoly :-/
Tak si prve porob zadania do školy a potom si mozme zahrat ked ti to bude vyhovovat
.
-
palciii
ja cakam kym spustia PSN aby som aktivoval steam verziu a kludne si s tebou zahram 
-
lekoklatik
VIP
Tak ot ešte potrvá. PSN znovu prelomili. Retardovaní hackeri... buze****... sry, ale už mi lezú na nerv
-
Sphinx
Addict
mne lezie na nervy sony a ich buze** obmedzenia...
btw portal Coop v 6 hracoch a viac realita
btw portal Coop v 6 hracoch a viac realita
co-op portal o 6 hracoch a viac by bol riadny chaos v komunikacii, nehovoriac o tom, ako vymysliet miestnosti, aby realne 6 hracov pre takyto coop bolo potrebnych a aby ti zvysni neboli iba na prilisne zjednodusenie ulohy. Uz dvaja hraci to mali miestami take, ze spolupraca bola ozaj nasilu, aj ked len uplnou drobnostou (stat na tlacitku).
-
Sphinx
Addict
nuz mod uz jestvuje .. a sepka sa aj o mapach pre viac hracov .. samozrejme nie oficialna podpora
-
lekoklatik
VIP
Súhlasím s Kocim. Myslím že v 2ch je to akurát.
Obtiažnosť máp nebola nejak extra vysoká čo sa ani moc nedivím.
Vymyslieť nejakú mapu pre 2ch hráčov dá celkom zabrať + myslím že jedna
alebo viac máp bolo takých, že šikovný hráč mapu prešiel aj sám.
6 hráčov je podľa mňa moc. Možno teamy po 3ch hráčov nejak na čas, prípadne
si robiť naprieky možno, ale 6tica hráčov vždy niečo vymyslí. Viac hláv, viac rozumu.
Obtiažnosť máp nebola nejak extra vysoká čo sa ani moc nedivím.
Vymyslieť nejakú mapu pre 2ch hráčov dá celkom zabrať + myslím že jedna
alebo viac máp bolo takých, že šikovný hráč mapu prešiel aj sám.
6 hráčov je podľa mňa moc. Možno teamy po 3ch hráčov nejak na čas, prípadne
si robiť naprieky možno, ale 6tica hráčov vždy niečo vymyslí. Viac hláv, viac rozumu.
inak ak by niekto chcel zahrat tu novu coop mapu tak mi pošlite cez SS svoje Steam ID
Ja som to prešiel minulý týžden ale priznám sa že iba warez verziu, no keby som vedel aká je to perfektná hra tak by som neváhal a objednal krabicovú verziu. Takže teraz už len počkám ked zapnú PSN, objednám ps3 verziu (prešiel som to na pc) a pustím sa zo spolužiakom na co-op
. Inak neviete či sa kód na PC verziu stále dodáva ku ps3 verzii aj keď som nemal predobjednavku?
-
Corn Flake
Guru wannabe
stále
zahra nekdo coop skype LuxQy
Neviem kde je chyba, píšem sem. Nejde mi zapnúť konzola v hre. Je jedno či v menu, či v hre, je jedno či na predvolenej klávese, alebo na zmenenej. Neviete kde môže byť chyba?
najskor si ju zapni v nastaveniach
Nastavenia a v nastaveniach klavesnice mas nieco console Disable a ty daj Available