Filip**o: tu nejde iba o Demitru, ale aj o to gesto od fanusikov voci celej reprezentacii. Po tom navale vtipov to bolo urcite pekne prekvapenie pre mnohych (vratane mna).
//nezabudajte, ze reprezentaciu opusta aj Visnovsky
//Ľubomír Višňovský na záver poskytol fanúšikom slovenského hokeja nádej v otázke svojho prípadného návratu do národného tímu: "Nevylučujem to, ak budem zdravý a nájdem motiváciu."
Glen Hanlon chce byť súčasťou novej budúcnosti Slovenska
Ja zdieľam názor hráčov, že tréner Hanlon nie je ten hlavný dôvod neúspechu. Myslím, že keby bol na striedačke ktokoľvek, či už pán Filc, alebo niekto iný, tak by výsledky príliš rozdielne neboli. Proste nám to na tých MS nešlo. Na hráčoch bola vidieť enormná snaha to zmeniť, ale nešlo to. Bol by som teda aj rád, ak by zostal aj naďalej hl. trénerom a verím, že úspech sa do roku 2014, dokedy má Hanlon zmluvu dostaví. Nemôžeme teraz samozrejme očakávať zázraky, keďže za rok sa toho do ďalších MS môže veľa zmeniť a napr. aj takí hráči, ktorí teraz hovorili, že určite nekončia možno budú nútení či už kvôli zdraviu, ich aktuálne forme a pod. ukončiť reprezentačnú kariéru alebo dokonca aj celkovo hokejovú.
Veď uvidíme, ale ja som za zotrvanie trénera Hanlona na poste hl. trénera slovenskej reprezentácie
škoda ze dneska Fíni vyhrali cakal som ze Rusi si to ustrazia a Nemecko dneska po prehre s Českom bude 4 a dostane v štvrtfinale Kanadu lenze ako to zatial vyzera tak to bude Rusko - Kanada a to teda na štvrtfinale nic moc
To, že to napísali v Pravde samozrejme z toho absolútnu pravdu nerobí, nič to však nemení na tom, že Demitra svoju úlohu kapitána nezvládol. Nejdem opakovať, že Demitra je aj podľa mňa skvelý hokejista, lebo niektorí ako čítam to aj tak beriete ako útok na neho, ale ako kapitán nestojí za veľa. Demitrov prístup k médiám je prinajmenšom zvláštny a neštandardný, aj do Lampy príde vysvetľovať zlyhanie zas Šatan a nie Paľo. Vždy keď bol kapitán alebo sa od neho čakala líderská pozícia, Demitra zlyhal. Na tomto šampionáte nespravil nič, čím ba presvedčil o opaku.
A pre tých, čo tu píšete, že si to "zaslúžil", lebo mal dobrú sezónu, lebo sa lúčil s reprezentáciou, lebo dobre hral na olympiáde, lebo.... Či už to zoberiete ironicky alebo vážne, budem mať pravdu v oboch prípadoch ak poviem, že za "zásluhy" tam hralo aj zvyšných 20 hráčov.
Dnes to ale Nemcom striela na Nemecku branu. Nech si toho stesticka Cesi vyberu dnes aj na zbytok sampionatu
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2011, 21:30)
No tak co tam teraz dorobili v pasme Cesi, klobuk dolu. Nemci ako kuzelky. A stvrty gol s nemeckou tecou, len tak dalej
Pre mna to je absolutne nepochopitelne a nijak mi to nejde do hlavy, ako, preco a hlavne odkial maju stale ti Cesi tolko stastia? Ved to je az nenormalne. To je mysteriozne. Oni su dozaista nejaki magovia, spiritisti alebo si podplatili Koprfilda... A to nie ze maju trosku stastia z casu na cas, ale kazdy jeden zapas a v kuse...
pokial to bude čechom sypat takto aj dalej a udrzia si tu suverenitu tak mam silny pocit ze titul im asi neujde
raz darmo, kto umi ten umi, kto neumi ten čumi
17: vies ako sa hovori ? ze odvaznemu štastie praje...pozri ako hraju....uplny opak nas...su vsade, idu ako rozbehuta lokomotiva ktora sa neda zastavit....
aj štastie niekedy zohrava rolu ale to co predvadzaju urcite nieje stastie, skorej ich hokejove umenie, ktore vedia pretavit do vysledku (co nam casto chybalo)
To sa neda pochopit, to musis jednoducho akceptovat. Je ale pravda, ze tento rok hraju asi najlepsi hokej (nevidel som zapasy Svedska) na sampionate. Ked sa clovek tlaci do brany a striela, nejake tie haluze tam popapadaju - vid. finske goly Nemcom. Hlavne maju famozneho golmana a perfektnu obranu.