Takyto relativizmus je dneska realita hughito a ty to velmi dobre vies takze nevyskakuj. Viem ze to musis popierat lebo fakty to je jedine o co sa ty mozes opieratTakýto relativizmus vyhovuje ľuďom ako ty, ktorý potrebujú dokazovať nezmysly.
Takze ak by som isiel do Lurd tak len preto ze som zufaly a slabomyselny?? Hughito pre krestanov nieje viera len barličkou ako to ty nazyvas je to casto priam zivotny styl. Do Lurd chodia ludia napr. aj preto aby si prehlbili svoju vieru - vidis obrovske oslavy Boha, tisicky ludi ak isto tuziacich po tom co ty. Viacero ludi tam chodi len aby videlo tu jaskynu napili sa vodičky a jej budeme zdravi. Ja by som sa tam napr. len pre toto netrepal.Lebo sú zúfalí a veria, že im to miesta niečo prinesie
Hughito ty asi mavas casto placebo a po nociach vidavaš nejakych filozofov jak pozeram. BTW asi tak argumentujes ako to tu prednedavnom spominal tehla, raz dva tri s odkazom na prispevky v tejto teme o 100 stran dozadu, nic nebolo nebude, ja mam pravdu drž hubu