Sme styria vysokoskolaci byvajuci v 2izbovom byte v Bratislave. Nasa izba so spolubyvajucim (zvysok bytu je v pohode,lenze priestory male kuchyna a 2. izba su miniaturne) je situovana tak, ze sa jednou stenou oddeluje od izby v ktorej spi nasa suseda (asi aj s muzom, neviem). Byvame tu uz zhruba rok a pol a odvtedy uz su iste problemy. Domnievame sa ze doslo k odkupeniu izby susedou, alebo naopak mozno uz velmi davno kedy tam ona mozno este ani nebyvala a postavila sa jedna obrovska (5x2,5m) tenka asi yporova priecka-ani nie stena, cez ktoru pocut takmer aj prdnutie, ked sa otocim v posteli a buchnem do nej kolenom alebo laktom tak zaduni ako z dela. Uz som sem do vtipov daval isty odkaz co nam uz zufala nechala na dverach. Ma nas za rusitelov nocneho kludu, ktori robia bordel a ona permanentne cez tyzden nemoze spat. Ja jej verim, ved vsetko pocuje akoby bola s nami v izbe lebo ta stena plni iba funkciu zavesu pomaly. Problem je, ze ona ani nemoze zavolat policiu (a je si toho vedoma preto sa s nami furt dotahuje nadava nam a je hnusna podrazdena a asi z nas uz aj na nervy) lebo by jej to v zivote neuznali, aj keby sem dali meracie zariadenia + ani jeden zo susedov nema problem. Po 22 sotva pozerame TV, pustena hudba potichu nehrozi a rozhovor, telefonat, nebodaj smiech z nej robia nespiaceho satana ktory pastou bucha na stenu. Parkrat nam uz bola zvonit, vyhubovala a povedala ze mame ist do kuchyne. Na nase fakticke poznamky odpovedala ze to ze nerobime diskoteky ju nezaujima kedze nemoze spat a ze sa nenecha nami obmedzovat, problem je, ze aj my sme obmedzovani. Podla domovneho poriadku by sme mali byt v prave my kedze nocny klud ani nikoho zo susedov nerusime iba ju aj to jednou nasou izbou - jednu jej izbu. Je to nepriemne, lebo volny rozhovor bez kriku spevu a hukotu po 22 je zakladne ludske pravo a patri aj k osobnej slobode, avsak ona nas uz nenavidi a pravdepodobne permanentne nespi do 2 kedze sa ucime alebo sme na PC, lieky na spanie asi tiez nebere a stuple si podla vsetkeho tiez nekupila. Neviem ako to riesit aby bol aj vlk najedeny aj koza cela. Pomerne ma dost rusi aj to jej buchanie, plasia sa mi ryby v akvarku
Za akykolvek napad co s tym dakujem.
pre ilustraciu