celé auto vibruje...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: celé auto vibruje...

Príspevok od používateľa silmarill »

ratzinger: ok, skúsim sa na to zamerať keď pôjdem najbližšie autom či to nerobí...

nordkapp: nie, v nižších rýchlostiach to nerobí, začína to až pri cca 100km/h a stupňuje sa to vyššou rýchlosťou, nielen pri akcelerácii ale aj pri stabilnej jazde rovnakou rýchlosťou. viac ako 115km/h som sa už neodvážil ísť lebo ľudia ktorí boli so mnou v aute hovorili že to cítiť a ja som to už tiež radšej neriskoval... :?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

acer: ...mne je to jasne, ale na dotahovani styroch sroboch na tlmicoch sa toho tiez vela sk*rvit neda a evidentne sa tam tiez asi nieco udialo :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nam pride, ze sa na 5 sroboch nic moc skundit neda, ale mozem kohokolvek ubezpecit, ze clovek je tvor vynaliezavy a niektori jedinci su schopni rozbiit aj vodu v sacku ;-) veci ktore mne pridu samozrejme niekomu inemu pridu ako z ineho sveta - stretavam sa s tym dnes a denne :-D

kazdopadne to vidim na koleso ... chyba tlmica, co sa tyka charakteristiky tlmenia, stavby alebo vedenia kolesa by sa prejavovala od nizsich rychlosti a v zakrutach (ale musel by to vodic postrehnut) ... chyba geometrie - to je loteria (skor nie) ... kludne mohol mechanikovi padnut kluc na koleso a trafit to presne na vyvazovacie zavazie ... a voila - vibruje to :-D

... reklamacia do servisu a uvidis :-)

(a presne pre tieto neprijemnosti je najlepsie spravovat si auta sam :-D)
Napísať odpoveď