nordkapp: nie, v nižších rýchlostiach to nerobí, začína to až pri cca 100km/h a stupňuje sa to vyššou rýchlosťou, nielen pri akcelerácii ale aj pri stabilnej jazde rovnakou rýchlosťou. viac ako 115km/h som sa už neodvážil ísť lebo ľudia ktorí boli so mnou v aute hovorili že to cítiť a ja som to už tiež radšej neriskoval...
celé auto vibruje...
Re: celé auto vibruje...
ratzinger: ok, skúsim sa na to zamerať keď pôjdem najbližšie autom či to nerobí...
nordkapp: nie, v nižších rýchlostiach to nerobí, začína to až pri cca 100km/h a stupňuje sa to vyššou rýchlosťou, nielen pri akcelerácii ale aj pri stabilnej jazde rovnakou rýchlosťou. viac ako 115km/h som sa už neodvážil ísť lebo ľudia ktorí boli so mnou v aute hovorili že to cítiť a ja som to už tiež radšej neriskoval...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
acer: ...mne je to jasne, ale na dotahovani styroch sroboch na tlmicoch sa toho tiez vela sk*rvit neda a evidentne sa tam tiez asi nieco udialo 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nam pride, ze sa na 5 sroboch nic moc skundit neda, ale mozem kohokolvek ubezpecit, ze clovek je tvor vynaliezavy a niektori jedinci su schopni rozbiit aj vodu v sacku
veci ktore mne pridu samozrejme niekomu inemu pridu ako z ineho sveta - stretavam sa s tym dnes a denne 
kazdopadne to vidim na koleso ... chyba tlmica, co sa tyka charakteristiky tlmenia, stavby alebo vedenia kolesa by sa prejavovala od nizsich rychlosti a v zakrutach (ale musel by to vodic postrehnut) ... chyba geometrie - to je loteria (skor nie) ... kludne mohol mechanikovi padnut kluc na koleso a trafit to presne na vyvazovacie zavazie ... a voila - vibruje to
... reklamacia do servisu a uvidis
(a presne pre tieto neprijemnosti je najlepsie spravovat si auta sam
)
kazdopadne to vidim na koleso ... chyba tlmica, co sa tyka charakteristiky tlmenia, stavby alebo vedenia kolesa by sa prejavovala od nizsich rychlosti a v zakrutach (ale musel by to vodic postrehnut) ... chyba geometrie - to je loteria (skor nie) ... kludne mohol mechanikovi padnut kluc na koleso a trafit to presne na vyvazovacie zavazie ... a voila - vibruje to
... reklamacia do servisu a uvidis
(a presne pre tieto neprijemnosti je najlepsie spravovat si auta sam