Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Áno, sacharidy hrajú svoju významnú rolu, ale nemýľme si prísun sacharidov skrz nejakú čukoládu i cukríky. Takéto veci treba úplne vylúčiť. Takisto ako sladené vody a pod. sračky.
no tak pravdaze, nemate na toto nejaky zdroj kde by som mal toyo vypisane ...nieco take ako s tymi bielkovinami ze kde zistim kolko coho potrebujem lebo by som sa tu pytal este riadne dlho 
www.laco.lead1.eu/index.php?include=nutricnehodnoty
Tuto mam vypisane hodnoty sacharidov, bielkovin jednotlivych potravin ...tam su rozdne cisla sacharidov, vsetky tie potraviny obsahuju tie potrebne sacharidy? A tiez je tam vypisane kolko aky produkt obsahuje bielkovin, no ako zistim kolko stoho pojde na svaly, teda ak dobre viem 100% bielkovin z hocijakej potraviny telo nevstrebe
www.laco.lead1.eu/index.php?include=nutricnehodnoty
Tuto mam vypisane hodnoty sacharidov, bielkovin jednotlivych potravin ...tam su rozdne cisla sacharidov, vsetky tie potraviny obsahuju tie potrebne sacharidy? A tiez je tam vypisane kolko aky produkt obsahuje bielkovin, no ako zistim kolko stoho pojde na svaly, teda ak dobre viem 100% bielkovin z hocijakej potraviny telo nevstrebe
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bielkoviny bez aminokyselyn nejdu na svaly skoro vobec, vajcia maju najlepsie a najviac aminokyselyn cize su to paradne bielkoviny pre budovanie svalstvadamiamarl napísal:no tak pravdaze, nemate na toto nejaky zdroj kde by som mal toyo vypisane ...nieco take ako s tymi bielkovinami ze kde zistim kolko coho potrebujem lebo by som sa tu pytal este riadne dlho
http://www.laco.lead1.eu/index.php?incl ... cnehodnoty
BTW: Zda sa ze sa mi konecne podarilo prelomit 80kg hranicu
prosímťa nestik, neviem aky si stary, ale si už zmaturoval, tak by som na mieste tvojej učitelky biologie nespával a vrátil diplom...lebo očividne tomu moc nerozumieš, nič v zlom, bielkoviny sú zložené Z aminokyselín(ako to možeš napísať s ypsilonom ?!) a každá živočíšna bielkovina obsahuje kompletné spektrum aminokyselín, či je to srvátka, vajce, alebo kuracie prsia...rozdiel je v zastúpení jednotlivých aminokyselín, čo sa týka živočíšnych bielkovín najkvalitnejšie su tie z hovädzieho mäsa, rastlinné su všeobecne menej kvalitné pre slabý aminokyselinový profil
-
nestik
Medium Professional
Ad 1 - este som nezmaturovalColdRain napísal:prosímťa nestik, neviem aky si stary, ale si už zmaturoval, tak by som na mieste tvojej učitelky biologie nespával a vrátil diplom...lebo očividne tomu moc nerozumieš, nič v zlom, bielkoviny sú zložené Z aminokyselín(ako to možeš napísať s ypsilonom ?!) a každá živočíšna bielkovina obsahuje kompletné spektrum aminokyselín, či je to srvátka, vajce, alebo kuracie prsia...rozdiel je v zastúpení jednotlivých aminokyselín, čo sa týka živočíšnych bielkovín najkvalitnejšie su tie z hovädzieho mäsa, rastlinné su všeobecne menej kvalitné pre slabý aminokyselinový profil
Ad 2 - nie na kazdej skole je biologia
Ad 3 - kazdemu raz "ujde"
Tie aminokyseliny som teda moc netrafil ale podstata bola celkom vystihnuta si myslim.
-
adox
Light Professional
Zdravim Objednal som si BCAA-čka a na stranke je napisane že 30 min pred a 30 min po treningu, typek čo cviči už 5 rokov vravý že budu mať lepší účinok keĎ sa daju hneď na lačný žaludok a dalši zase že až po hodine...čo myslíte ako to je najlepšie ? 
podľa toho koľko máš peňazí...ak vela, tak ráno hned po prebudení ako prvé čo dáš do ust a potom pred a po treningu, všetko cca 5-7g dávky
nestik: ok, budiš, ale ked o tom neviem tak nepíšem, ale ano, pointa, že vajcia sú dobre može ostať, ale maso je furt lepšie
nestik: ok, budiš, ale ked o tom neviem tak nepíšem, ale ano, pointa, že vajcia sú dobre može ostať, ale maso je furt lepšie
Čo sa týka BCAA, základný fakt je ten, že aby mali účinnosť, treba ich žrať veľa. Minimum, ku ktorému som sa dopracoval po x diskusiách je takéto:
ráno na lačno 10 g a počas tréningu cca 20, aj vyššie. Proste si zarobíš do niečoho a počas tréningu to rovnopmerne piješ.
Inak musím povedať, že BCAA je perfektný suplement a je to poznať, fakt to tie svaly chráni.
ráno na lačno 10 g a počas tréningu cca 20, aj vyššie. Proste si zarobíš do niečoho a počas tréningu to rovnopmerne piješ.
Inak musím povedať, že BCAA je perfektný suplement a je to poznať, fakt to tie svaly chráni.
Posilovanie
Neviem ci vsetky ale tie od still massu maju taku hroznu pachut a potom cloveku hrozne zapacha z ust 
este by som mal otazku ze aky je rozdiel ak je a ako to je so svalami ked makate na objem s uzivanim gainera a podobnych nafukovacov a zase ked neuzivate tieto veci ...aky je rozdiel tu? ..ani neviem co sa pytam no zaujimama to ...lebo ked som pozeral tych co maju svalstvo ciste a tych co maju postavu ako nafukovacku tak som tam videl znacny rozdiel .,.mne sa nepacia ked ma niekto hnusne velke svaly no v pripade tych cistych svalom mi to vypadalo byt prirodzene ...mozno nieco podobne je na porovnanie napr Arnold so finalistami mr olympia ...neviem ci sa nepytam blbost no nieco v tom bude? 
gainer nie je nafukovacka, su to len ziviny, sacharidy,tuky a bielkoviny, proste "jedlo v prasku"...neviem co sa vlastne pýtaš, rozdiel máš napísaný na obale "nafukovacky" ... ak myslíš sypku, tam je rozdiel už v niečom inom, ale to sa pýtaj niekoho kto vtom ide...a to s arnoldom fakt nechapem, arnold je 7nasobny Mr. Olympia
Arnold sypal takisto a gainer nie je nafukovačka.
Filipito: ja beriem od stillmassu bcaa bez príchute, je to celkom hnus, riesim to s trochou džúsu. Tuším ale už majú aj s príchuťou, to sa dá normálne piť.
Filipito: ja beriem od stillmassu bcaa bez príchute, je to celkom hnus, riesim to s trochou džúsu. Tuším ale už majú aj s príchuťou, to sa dá normálne piť.
no to ano, ale co poznam ludi atletlickej ale aj slusne objemovej postavy maju svaly krasne velke vyrysovane, no zase tych co je viac su tiez krasne vyrysovani no vypadaju pritom ako nafukliny a pritom nic take neuzivaju ...a to s tym arnoldom, ...na porovnanie napr taky Phil Head alebo Cutler a Arnold, ...Arnold sa mi zda byt taky prirodzenejsi, alebo je to len genetikou ...
(neviem sa to opytat sakra, to ako to pisem si nevsimajte)
(neviem sa to opytat sakra, to ako to pisem si nevsimajte)
ten rozdiel medzi arnoldom a cutlerom, heathom, a pod co som si zatial vsimol, je zrejme ten, ze podla mojich skromnych odhadov arnold nesypal HGH(sypal ale smaozrejme nieco ine), zatial co vsetci ostatni menovani, vratane zrejme colemana a pod HGH sypu, co velmi vyrazne posuva hranice toho co su schopni dosiahnut, najjednoduchsie s HGH identifikuje podla poriadne vypukleho bruska, kvoli zdeformovanym vnutornym organom
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2011, 10:10)
dalsia vec je ze arnold je na kulturistu pomerne vysoky, 1,9m, co je oproti 1,75 cutlerovi znacny rozdiel, takze ta hmota je trosku inak rozlozena...
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2011, 10:10)
dalsia vec je ze arnold je na kulturistu pomerne vysoky, 1,9m, co je oproti 1,75 cutlerovi znacny rozdiel, takze ta hmota je trosku inak rozlozena...
ColdRain & all - je vhodne kombinovat protein s gainerom ako nahrada za maltu, resp. iny rychly sacharid?
Totizto, kamos ma na predaj gainer a nemam uz ziadne sacharidy, tak som rozmyslal, ci to neskombinovat. Dava ho celkom za rozumnu cenu.
Ten gainer ma cca 74g sacharidov, 20g bielkovin na 100g, bez cukru a fruktozy.
Totizto, kamos ma na predaj gainer a nemam uz ziadne sacharidy, tak som rozmyslal, ci to neskombinovat. Dava ho celkom za rozumnu cenu.
Ten gainer ma cca 74g sacharidov, 20g bielkovin na 100g, bez cukru a fruktozy.
Pokojne môžeš.
Arnold sypal, ale jednoducho povedané: sýpky ešte neboli na takej úrovni.
Arnold sypal, ale jednoducho povedané: sýpky ešte neboli na takej úrovni.
rozumiem, takze vela robi to, co kto uziva a tiez prirodzena postava
...dikes
ale opäť poviem jednú vec ktorú mnoho ľudí nechápe (hlavne začiatočníci) a to že protein ani gainer ťa nenafúkne
Tak.
To sú len doplnky výživy.
http://www.osvalech.cz/c-237-periodizace.html
Pre tych skusenejsich a pre tych ktorym ide tiez o silu, a hlavne aby sme sa zacali bavit uz aj trochu na urovni
Pre tych skusenejsich a pre tych ktorym ide tiez o silu, a hlavne aby sme sa zacali bavit uz aj trochu na urovni