Dr. House
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dr. House
dalsia paradna cast, uz sa tesim na finale 
vynikajuca cas, aj ked mi obcas nadvyhlo zaludok
tesim sa na finale
tesim sa na finale
tak ja som dost pozadu este , pozeravam na markize takze tak, inak najradsej som mal uplne prvy tym cize cameronka,chase a foreman 
prvý krat konečne viem ako sa skutočne 13-ka vola
( REMMY ) neviem či to meno predtým zaznelo
Zaznelo, dost krat
Aj ked sa predstavovala Mastersovej, aj predtym...
-
Soviet
Darca
Fuuh kruta cast
Furt niecim dokaze House prekvapit. Na finale taktiez brutalne sa tesim..klobuk dole..Jedna z top casti zas raz 
Tuším tá kúpelňa má pre Housa zásadný význam...vždy sa tam udeje niečo zaujímavé...
//GothaR: velky spoiler tykajuci sa dalsej serie, nie toho, co sme uz mali moznost vidiet v seriali.
//Ako sorry neni to spoiler ale oficialna sprava, resp. cital som to tak som si myslel ze to je common knowledge... tak pardon
////jop tak sa ospravedlnujem este raz
Na mna to vyskocilo na FB z edny ako clanok, tak ma to vobec nenapadlo, kebyze to vidim zaspoilerovane tak to hodim sem tak, no co uz, sorry ak som ti mierne pokazil posledny diel
Spoiler
Aaa je to tu, Cuddyova konci po tejto serii, myslite ze to bude v poslednej serii bez nej ono ? Strati tym serial moc? Nahradia ju niekym novym ? Ako to zahraju vo finale aby sa uz neobjavila? Bude to brutal strasny
////jop tak sa ospravedlnujem este raz
Je to oficialna sprava, ale tyka sa velkeho zvratu v deji v dalsich dieloch a preto to povazujem za spoiler a zrejme sa nikto, kto nesleduje promo fotky, trailery na dalsie diely, atd. tej sprave nepotesi, pretoze je dost spoileroidna. Aj na doktrohouse.net je pri tom text: "DOKTORHOUSE.NET DŮRAZNĚ ALE OPRAVDU DŮRAZNĚ VARUJE: TATO ZPRÁVA JE VYSOCE SPOILEROVÁ. OPRAVDU. NEDĚLÁME SI SRANDU A NENÍ TO JEN PRÁZDNÁ FRÁZE. ", takze to nie je len moja domnienka.
//v pohode, ja sa s tym uz nejak vysporiadam, len mi islo aj o dalsich
//v pohode, ja sa s tym uz nejak vysporiadam, len mi islo aj o dalsich
Spoiler
myslim že celkom logicke, po tom ako zažila housa z rozrezanou nohou si povie že už ma toho dosť, a odíde preč, aby mala pokoj od neho a zaroveň aby ho prestala milovať 
Spoiler
vlastne sa celkom teším ked bude mať nového šéfa čo mu zas bude robiť
nečudoval by som sa keby to bola Cameronka ale prijal by som nejaku novú postavu
Zeby bude dalsia seria posledna ? http://www.cas.sk/clanok/198612/dr-hous ... enazi.html
pozeral som zaradom 21. aj 22. cast pretoze som na house priznam sa zabudol
a ani neviem aky som rad ze som tak urobil a ze som si mohol pozriet tieto 2 casti posebe pretoze na seba neskutocne nadvazovali a nechcel by som cakat tyzden po 21. casti na novu, boli to super casti, ked skoncila 22. donutilo ma to premyslat nad serialom kedze bolo 23:00 mohol som si dovolit aj zavriet oci a rozmyslat nad tym co sa tam stalo
brutalne sa tesim na finale ale aj obavam ze bude treba dlho cakat 
to Kybelvody: precitaj si diskusiu pod clankom, mas to tam vysvetlene
len nech to nieje ten tlstý černoch co bol v prvých sériách akože nejaký milionár co chcel prispieť pár milionmi na chod Princeton Plainsboro - on nemal rád HouseaZaxman napísal:Spoiler
myslim že celkom logicke, po tom ako zažila housa z rozrezanou nohou si povie že už ma toho dosť, a odíde preč, aby mala pokoj od neho a zaroveň aby ho prestala milovaťSpoiler
vlastne sa celkom teším ked bude mať nového šéfa čo mu zas bude robiťnečudoval by som sa keby to bola Cameronka ale prijal by som nejaku novú postavu
No musim povedat, ze z posledneho dielu serie som trochu sklamany, podla zaciatku to vyzeralo na nejake poriadne psycho a nakoniec z toho bol tak trochu vtipny moment
Spoiler
Na druhej strane to vyzera na velku zmenu, kedze v Princeton Plainsboro je House neziaduci
Ale vitazom je aj tak Taub, ten to bude mat este velmi zaujimave 
ten koniec - WTF?
:D:D
Spoiler
Podla mna Taub nebude otec , myslim s Rachel, ved ona spávala aj stým druhým
a čo sa týka housa, vlastne to dopadlo skvele, čakal som že stých praškov bude na hlavu a bude chcieť ubližiť Cuddy ked na začiatku sama sanitka a policajti , a pritom nič take nespravil
ved len zaparkoval auto dnu nech nevybledne lak na tom slnku
som zvedavy na začiatok dalšéj série, a kedže Cuddy ho nechce v nemocnici, ale spoiler bol taky že Cuddy v 8smičke ani nebude, tak si myslim že Cuddy odíde a on sa vráti s5 liečiť pacientov 
a čo sa týka housa, vlastne to dopadlo skvele, čakal som že stých praškov bude na hlavu a bude chcieť ubližiť Cuddy ked na začiatku sama sanitka a policajti , a pritom nič take nespravil
-
manager666
Star
Posledna cast ma uplne sklamala. Nemalo to vobec stavu, neskutocne suche, dokonca som sa nudil. Najvacsi nedostatok ale i tak zostava to, ze nedomysleli mnoho veci. Nechce sa mi spoilerovat, tak nebudem konkretizovat. Toto bola pre mna najslabsia cast z celeho serialu. Fakt bieda...
-
R1k1nko
Darca
jj ten koniec odflakli ako keby sa im uz nechcelo pracovat a HURA prazdniny
....
Spoiler
pacilo sa mi ked narazil do domu dal jej hreben a bez slova odisiel ... KAPO !!
-
Soviet
Darca
Taktiez mierne sklamanie z konca, ale co uz. Housa sa cez Cuddy konecne povzniesol a zacne to v 8mej serii zaujimavo. Skor sa bojim, aby serial nestratil teraz uroven, ked musia vela veci v novej serii premysliet, aby to cele davalo zmysel.