Dr. House

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dr. House

Príspevok od používateľa vendo »

dalsia paradna cast, uz sa tesim na finale :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vynikajuca cas, aj ked mi obcas nadvyhlo zaludok
tesim sa na finale
Fikol0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fikol0 »

tak ja som dost pozadu este , pozeravam na markize takze tak, inak najradsej som mal uplne prvy tym cize cameronka,chase a foreman :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

prvý krat konečne viem ako sa skutočne 13-ka vola :D ( REMMY ) neviem či to meno predtým zaznelo
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Zaznelo, dost krat :) Aj ked sa predstavovala Mastersovej, aj predtym...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fuuh kruta cast :) Furt niecim dokaze House prekvapit. Na finale taktiez brutalne sa tesim..klobuk dole..Jedna z top casti zas raz :)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Tuším tá kúpelňa má pre Housa zásadný význam...vždy sa tam udeje niečo zaujímavé...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

//GothaR: velky spoiler tykajuci sa dalsej serie, nie toho, co sme uz mali moznost vidiet v seriali.
Spoiler
Aaa je to tu, Cuddyova konci po tejto serii, myslite ze to bude v poslednej serii bez nej ono ? Strati tym serial moc? Nahradia ju niekym novym ? Ako to zahraju vo finale aby sa uz neobjavila? Bude to brutal strasny
//Ako sorry neni to spoiler ale oficialna sprava, resp. cital som to tak som si myslel ze to je common knowledge... tak pardon
////jop tak sa ospravedlnujem este raz :-) Na mna to vyskocilo na FB z edny ako clanok, tak ma to vobec nenapadlo, kebyze to vidim zaspoilerovane tak to hodim sem tak, no co uz, sorry ak som ti mierne pokazil posledny diel
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Je to oficialna sprava, ale tyka sa velkeho zvratu v deji v dalsich dieloch a preto to povazujem za spoiler a zrejme sa nikto, kto nesleduje promo fotky, trailery na dalsie diely, atd. tej sprave nepotesi, pretoze je dost spoileroidna. Aj na doktrohouse.net je pri tom text: "DOKTORHOUSE.NET DŮRAZNĚ ALE OPRAVDU DŮRAZNĚ VARUJE: TATO ZPRÁVA JE VYSOCE SPOILEROVÁ. OPRAVDU. NEDĚLÁME SI SRANDU A NENÍ TO JEN PRÁZDNÁ FRÁZE. ", takze to nie je len moja domnienka.

//v pohode, ja sa s tym uz nejak vysporiadam, len mi islo aj o dalsich
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
myslim že celkom logicke, po tom ako zažila housa z rozrezanou nohou si povie že už ma toho dosť, a odíde preč, aby mala pokoj od neho a zaroveň aby ho prestala milovať :)
Spoiler
vlastne sa celkom teším ked bude mať nového šéfa čo mu zas bude robiť :D nečudoval by som sa keby to bola Cameronka ale prijal by som nejaku novú postavu
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pozeral som zaradom 21. aj 22. cast pretoze som na house priznam sa zabudol :oops: a ani neviem aky som rad ze som tak urobil a ze som si mohol pozriet tieto 2 casti posebe pretoze na seba neskutocne nadvazovali a nechcel by som cakat tyzden po 21. casti na novu, boli to super casti, ked skoncila 22. donutilo ma to premyslat nad serialom kedze bolo 23:00 mohol som si dovolit aj zavriet oci a rozmyslat nad tym co sa tam stalo :lol: brutalne sa tesim na finale ale aj obavam ze bude treba dlho cakat :?
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

to Kybelvody: precitaj si diskusiu pod clankom, mas to tam vysvetlene
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Zaxman napísal:
Spoiler
myslim že celkom logicke, po tom ako zažila housa z rozrezanou nohou si povie že už ma toho dosť, a odíde preč, aby mala pokoj od neho a zaroveň aby ho prestala milovať :)
Spoiler
vlastne sa celkom teším ked bude mať nového šéfa čo mu zas bude robiť :D nečudoval by som sa keby to bola Cameronka ale prijal by som nejaku novú postavu
len nech to nieje ten tlstý černoch co bol v prvých sériách akože nejaký milionár co chcel prispieť pár milionmi na chod Princeton Plainsboro - on nemal rád Housea :lol: , alebo ... ved by to bolo celkom zaujímavé :hmm: :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No musim povedat, ze z posledneho dielu serie som trochu sklamany, podla zaciatku to vyzeralo na nejake poriadne psycho a nakoniec z toho bol tak trochu vtipny moment :)
Spoiler
Na druhej strane to vyzera na velku zmenu, kedze v Princeton Plainsboro je House neziaduci :D Ale vitazom je aj tak Taub, ten to bude mat este velmi zaujimave :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ten koniec - WTF? :D:D:D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
Podla mna Taub nebude otec , myslim s Rachel, ved ona spávala aj stým druhým

a čo sa týka housa, vlastne to dopadlo skvele, čakal som že stých praškov bude na hlavu a bude chcieť ubližiť Cuddy ked na začiatku sama sanitka a policajti , a pritom nič take nespravil :D ved len zaparkoval auto dnu nech nevybledne lak na tom slnku :D som zvedavy na začiatok dalšéj série, a kedže Cuddy ho nechce v nemocnici, ale spoiler bol taky že Cuddy v 8smičke ani nebude, tak si myslim že Cuddy odíde a on sa vráti s5 liečiť pacientov :)
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Posledna cast ma uplne sklamala. Nemalo to vobec stavu, neskutocne suche, dokonca som sa nudil. Najvacsi nedostatok ale i tak zostava to, ze nedomysleli mnoho veci. Nechce sa mi spoilerovat, tak nebudem konkretizovat. Toto bola pre mna najslabsia cast z celeho serialu. Fakt bieda...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj ten koniec odflakli ako keby sa im uz nechcelo pracovat a HURA prazdniny :)....
Spoiler
pacilo sa mi ked narazil do domu dal jej hreben a bez slova odisiel ... KAPO !!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Taktiez mierne sklamanie z konca, ale co uz. Housa sa cez Cuddy konecne povzniesol a zacne to v 8mej serii zaujimavo. Skor sa bojim, aby serial nestratil teraz uroven, ked musia vela veci v novej serii premysliet, aby to cele davalo zmysel.
Napísať odpoveď