preco sa ma chlapci boja? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: preco sa ma chlapci boja? :)

Príspevok od používateľa javatar »

kathleen napísal:... a vies si predstavit, ked som este taky typ, co by siel na misie aj zajtra..(fakt som sa raz prihlasila :D)
dostuduj a aspon na rok chod - uz len koli tej skusenosti

trosku OT ale myslim ze nie som sam koho to zaujma:
silmarill napísal:čo sa týka vzťah ateista+kresťanka, myslím že môžem hovoriť zo svojich skúseností: som 3 roky ženatý s kresťankou ktorá pochádza zo silno veriacej rodiny - pritom ja osobne som proti náboženstvu dosť zaujatý.
A ako to riesite s detmi? A ako vnimas ked tvoja zena praktizuje svoju vieru (ak sa tak deje) ?
silmarill napísal:nemajú dojem že s tebou v posteli nič nebude? :nono: minimálne do svatby, no a potom aj tak len misionár pri vypnutom svetle aj to len za účelom reprodukcie?
No nemyslim si ze krestanky su na tom inak ako ine zeny - aj oni maju svoje potreby a tuzby a povazuju stale rovnaky sex za nudny. Ale to len naokraj.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

// máš pravdu, radšej to napíšem takto...
kto by to chcel vedieť čo sa dialo, ako dvaja ludia riešili intímnu otázku kde on bol taký slabší veriaci, a ona silná katolíčka... treba mi napísať .... :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ááá, to si nemala, teraz to tu zavrú. :D

Racius:
S kamošom sme sa už dávno zhodli a dodnes na tom trváme, že žena má byť čo najviac inteligentná, vyspelá a rozhladená, ale nikdy nie viac ako ja. Ja to neznesiem
Hm, nad týmto som sa nikdy nezamýšľal. Za prvé si myslím, že tá inteligencia, resp. rozhľad je smerovaná hlavne určitým smerom, resp. smermi. Čiže tí partneri by si mohli zachovať svoje "primárne" postavenie, ale každý vo svojom smere. Za druhé, myslím si, že keby to už tak aj bolo, tak by som to proste akceptoval. :)

silmarill: To by zaujímalo aj mňa, ako to riešite. Síce si napísal, že vieru neriešite, ale ako ju neriešiť, keď sa to dotkne práve tých deciek, krst a pod. Potom čo ?

Inak, možno sa to nezdá, ale tento aspekt môže zohrávať naozaj veľkú rolu. Narážam na toto :arrow:

Kód: Vybrať všetko

a nebude toto problém? myslím zo strany chalanov - nemajú dojem že s tebou v posteli nič nebude? :nono: minimálne do svatby, no a potom aj tak len misionár pri vypnutom svetle aj to len za účelom reprodukcie?
Ak mám povedať za seba, takéto niečo by som neakceptoval, do takého vzťahu by som nešiel. Podľa mňa tá viera nie je o tom, aby sa dodržovali nejaké regule, ktoré niekto kedysi nadiktoval (ale to je len môj subjektívny názor). Moja bývalá bola veriaca, ale so mnou sa celkom rýchlo odnaučila, heh. :twisted: Ak si teraz nájde nejakého veriaceho, možno sa k tomu zase vráti, kto vie. Aj tak sa stáva. :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ak mám povedať za seba, takéto niečo by som neakceptoval, do takého vzťahu by som nešiel. Podľa mňa tá viera nie je o tom, aby sa dodržovali nejaké regule, ktoré niekto kedysi nadiktoval (ale to je len môj subjektívny názor). Moja bývalá bola veriaca, ale so mnou sa celkom rýchlo odnaučila, heh. Ak si teraz nájde nejakého veriaceho, možno sa k tomu zase vráti, kto vie. Aj tak sa stáva.
to je mi uplne jasne, ze by si do toho nesiel. preto mam peknych inteligentnych (len) kamaratov - atesitov, resp. vlaznych veriacich.
mne nikto regule nediktuje, hlavne tu v nemecku vela katolikov zije s partnerom mimo manzelstva a chodia do kostola aj na prijimanie. pre mna znamena status "manzel/ka" nieco posvätne, preto aj moj vztah k chalanovi (s ktorym povedzme len chodim) musi byt automaticky v zasade odlisny od vztahu s manzelom. a mam rada svoju slobodu, intimne veci by ma velmi na cloveka naviazali, z toho by nebola dobrota :) (ja som jemna dusa :D a co sa spoluzitia tyka, spominala som, ze som kreativna ;))

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 9:49)
dostuduj a aspon na rok chod - uz len koli tej skusenosti
mozno este pride moj cas :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

kathleen napísal:no ved to urcite. ale tema znie, preco mi uz dvaja chalani, ktori ma poznali dlhsie, povedali, ze sa ma boja. a mali podobne nazory ako ja. po svadbe to bude ina pesnicka :D

ako som napisala vyssie, partner nemusi vsetko chapat, ale musi mi dat dostatok slobody a verit mi, ze nemam ziaden "tajny plan", ani ziadne sprisahanecke krestanske manevre sa nekonaju. proste je viera pre mna osobne dolezita, to je vsetko. bez nej by som bola niekto uplne iny.
presne na to som narážal - problémom môže byť práve pohlavná zdržanlivosť. lenže chalan ti otvorene nepovie "nebudem s tebou chodiť lebo nemienim držať celibát" tak povie nejakú peknú lož. dôvod že "nebudem s tebou chodiť lebo sa ťa bojím" je rovnako blbá výhovorka ako "si pre mňa príliš dobrá".

[OFFTOPIC] hughito, javatar:
Spoiler
pokiaľ chce ísť manželka do kostola alebo sa len tak doma pomodliť tak ja jej v tom nijak nebránim. svatbu sme mali v kostole a pár krát som s ňou do kostola išiel. na druhej strane ani ona nejak do toho netlačí mňa. čo sa týka detí tak proti krsteniu nemám nejaké väčšie výhrady (beriem ho len ako nejaký rituál dávania mena v našej kultúre), ale som proti náboženskej výchove. myslím že manželka ma za ten čas (cca 7r) pozná dosť dobre na to, aby pochopila že ateizmus resp.absencia náboženskej výchovy zo mňa horšieho človeka nespravila a že dokážem z detí vychovať dobrých ľudí aj bez toho. na toto však treba ten správny čas, myslím že nemá zmysel to riešiť ešte teraz ale až keď bude dieťa na svete a bude sa rozhodovať o jeho výchove...

javatar: nedokážem dosť dobre posúdiť chute kresťaniek vs chute ateistiek keďže som nevyskúšal dostatočne veľkú vzorku :mrgreen: pri svojom tvrdení len vychádzam z úvahy o pohlavnej zdržanlivosti kresťaniek a o výchove v štýle "sex je hriech". ateistiky nemajú svoje libido ideologicky regulované - čím nechcem naznačiť že sú nymfomanky, ale majú o dôvod menej prečo sa styku brániť :wink:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

bojim sa ta; si pre mna prilis dobra; chyba je vo mne, nie v tebe.... :D
.
kathleen
Light Professional
Light Professional

lumir

ee, v mojom pripade chalani pouzivaju vetu: zasluzis si takeho lepsieho, solidaka :lol: -> nie som vcerajsia :)

lenze to "bojim sa ta" mi povedali chalani, ktori maju rovnake hodnoty ako ja (to viem na 100%). preto som chcela vediet, ze v com ESTE je chyba.. kedze takych chlapov je 1:1000 000.

PS: pozdravujem pani manzelku :P

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 18:39)
presne na to som narážal - problémom môže byť práve pohlavná zdržanlivosť. lenže chalan ti otvorene nepovie "nebudem s tebou chodiť lebo nemienim držať celibát" tak povie nejakú peknú lož. dôvod že "nebudem s tebou chodiť lebo sa ťa bojím" je rovnako blbá výhovorka ako "si pre mňa príliš dobrá".
to nie je ten pripad. ved mam kopu kamaratov, co maju priatelky, tak je mi jasne, co vsetko bezny chalan "potrebuje" k harmonickemu vztahu. na tych chalanoch to je vidno a s takymi precvicujem jedine konverzaciu :D ked spoznaju moje nazory, ostaneme kamarati, to je klasicky scenar.
ale mne to povedali chalani, ktori maju rovnake hodnoty ako ja. s ktorymi som chodila do kostola etc. moze byt, ze su zakomplexovani.. to ja neviem :)
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

kathleen napísal:lumir

ee, v mojom pripade chalani pouzivaju vetu: zasluzis si takeho lepsieho, solidaka :lol: -> nie som vcerajsia :)

lenze to "bojim sa ta" mi povedali chalani, ktori maju rovnake hodnoty ako ja (to viem na 100%). preto som chcela vediet, ze v com ESTE je chyba.. kedze takych chlapov je 1:1000 000.

PS: pozdravujem pani manzelku :P

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 18:39)

to nie je ten pripad. ved mam kopu kamaratov, co maju priatelky, tak je mi jasne, co vsetko bezny chalan "potrebuje" k harmonickemu vztahu. na tych chalanoch to je vidno a s takymi precvicujem jedine konverzaciu :D ked spoznaju moje nazory, ostaneme kamarati, to je klasicky scenar.
ale mne to povedali chalani, ktori maju rovnake hodnoty ako ja. s ktorymi som chodila do kostola etc. moze byt, ze su zakomplexovani.. to ja neviem :)

Vieš ako sa hovorí. Neviem si predstaviť sex bez lásky, ale ani lásku bez sexu. Takže tak. :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Zajacik, ze to prave ty pises :lol: hovori sa hocico, ide o to, kto to hovori. ja to vidim na celibat. ale vzdy lepsie z presvedcenia ako z nudze :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Otec mi vzdy vravel, ze si mam najst sprostejsiu zenu odomna, lebo to budem mat v zivote tazke :lol: mozno si len prilis inteligentna (tentoprispevokjevtip)
kathleen
Light Professional
Light Professional

??? mimo kontext by som to brala ako narazku na moje IQ :) ja davno tvrdim, ze moj kruh sa uzavrel, ale hej, da sa to brat aj tragikomicky :D
SRneC
Addict
Addict

tym som chcel povedat ze mozno preto sa ta boja, lebo ich lahko schovas do vacku v roznych veciach, resp. oni sa nemozu citit ze su dominantny, preto ten strach
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

SRneC napísal:Otec mi vzdy vravel, ze si mam najst sprostejsiu zenu odomna, lebo to budem mat v zivote tazke :lol:
To bude fuška. :shock:
Spoiler
(tentoprispevokjevtip) :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

SRneC napísal:tym som chcel povedat ze mozno preto sa ta boja, lebo ich lahko schovas do vacku v roznych veciach, resp. oni sa nemozu citit ze su dominantny, preto ten strach
a vtip spociva v tvojej ironii? :)
SRneC
Addict
Addict

vtip je v tom ze mi to otec hovoril ako vtip, nie ze mas male IQ, naopak vysoke ! :lol: boze s tebou to maju chlapi fakt tazke :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

:lol: nemam problem si to pripustit :D ale ved otec mal pravdu, to vtip nebol :smt048

haha, minule ma kamrat akoze balil a pyta sa ma, ci mu budem varit palacinky, ked zostane. a ja ze palacinky sa nevaria, ale pecu :D ja za to nemozem :lol: ale fakt si niekedy pripadam ako totalna krava. ja by som mu aj vyprazala rezne a varila kremese kazdu nedelu, keby som mnou zostal v nemecku :smt017
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

kathleen napísal::lol: nemam problem si to pripustit :D ale ved otec mal pravdu, to vtip nebol :smt048

haha, minule ma kamrat akoze balil a pyta sa ma, ci mu budem varit palacinky, ked zostane. a ja ze palacinky sa nevaria, ale pecu :D ja za to nemozem :lol: ale fakt si niekedy pripadam ako totalna krava. ja by som mu aj vyprazala rezne a varila kremese kazdu nedelu, keby som mnou zostal v nemecku :smt017
Možno sa ťa boja kvôli svojmu vyhradenému postoj- to že si dominantná, svojhlavá, furt si chceš presadiť svoje? Neviem , nepoznám ťa. Je to len taký môj tip.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Kathleen ou :smt007 On bude ľutovať, ak odíde :D (ale čo už, človek si uvedomí čo mal, až keď to stratí, nie ?) Nerozmýšľal by som 2x :P
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Súhlasím s tým, čo tu bolo povedané...muži zastávali tradične dominantnú rolu, ak im kazíš ich predstavu o sebe ako o pánoch stvorenia, tak to nemusí byť celkom ok...v tejto forme to samozrejme nikto neprizná.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Janio: viem, rezne su elixir lasky :D akurat, ze zije v tom, ze viem robit len cestoviny a prihrievat gumene palacinky z polotovaru.
MIRV: ale korunou tvorstva je zena :D ja sa muzovi rada podriadim, ale najprv si musi u mna ziskat respekt ako osobnost
Napísať odpoveď