Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa Janio »

katheen
1) pretože fyzická krása je to prvé, čo si ľudia všímajú... Žiaľ je to tak, nikoho na prvý krát nezaujímalo, či je dotyčný milý, láskavý, ale či je pekný ;) To robí každý, či už si to prizná, alebo nie... Ak prve jej/jemu vyhovuje po fyzickej stránke potom sa rieši "vnútro" čiže ostatné vlastnosti...
2) Aké má podpriemerný človek "vyššie" úspechy, čo sa týka žien, ak je škaredý a nemal ešte vzťah ? Myslím, že žiadne a k tým vlastnostiam sa ani nedostane buď už kvôli tomu, že nemá dostatok sebadôvery, alebo ho k tomu daná osoba ani nepusti

// A koniec koncov robíte z toho vedu... Ta by bola, ak by ženy vzťahy odmietali, ale keďže ich vyhľadávajú viac, ako muži tak nie je ťažké nejakú "uloviť" Koniec koncov ženy nie sú sprosté, žeby na všetko naleteli... Takže sa nenechajú opiť rožkom. Teraz, keď sa nad tým tak zamyslím tak mi téma vyššie pripadá čudná. Pretože ak žena nedá, muž neskočí, čiže muž sa môže snažiť akokoľvek ak žena povie nie, tak nie. Vyplýva mi to tak, že ženu sú tie, čo si vyberajú a nie muži a oni nás vedia aj "ovládať" Veď sa vraví, že láska berie rozum :)
Takže zbalil si ju, ale preto, že sa zbaliť nechala ;) Podľa môjho názoru by museli byť fakt blbé, ak by verili všetkým tým kalerábom, čo im vo filmoch etc. tlačia do hlav...

Grim: Práve, že som ťa videl... :)
STEALTH: Kúpim jej bombonieru, nie :lol:
(Dúfam, že ste ma pochopili... Viem, že píšem ako talian :D)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

kathleen:Tiez sa pytam,ci je ich chlap pekny.V mihu sa pytam, ci nosi okuliare a dost mastne vlasy... (to je moj muzsky idol :lol: )

Janio sa konecne pomylil v gramatike a napisal slovo boMboniera.Naozaj Talian :)
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Ak jej kúpiš BOMBOniéru, tak máš istotu že sa do teba zaBUCHne... a to doslova :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Janio: fotka klame...a nielen moja bohužiaľ...Peter zrejme bude v obraze, ale akurát sa mi to sem hodilo napísať...krása nieje len o tom, čo vidíš na fotke, ale aj o neverbálnej komunikácii...a tým bolo myslené, že si ma v živote nevidel ako že sme sa v živote nestretli...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

S.T.E.A.L.T.H napísal:
Nebudem sa k tomu vyjadrovat obsirnejsie, pretoze je tu viac ludi, ktori by to vystihli lepsie, len to davam do zvysenej pozornosti, pretoze prave vdaka opacnemu vysledku ako by jeden cakal som sa dostal k pickup-u :)

btw, viem ze som tu vetu mierne vytrhol z kontextu, ale je na to dovod
ano, treba ju najprv "okresat", aby si to potom vazila :D a tiez nebyt permanentne sladky :)

//autoeditácia príspevku (20 Máj 2011, 21:51)
Janio

ad 1) ked ja vidim pekneho chalana (ako z obalky casopisu), moja prva myslienka je, ze je osobnostne zakrpateny, resp. obmedzeny. cize si poviem: hm, pekny obal ale nic v nom. -> a toto plati o 95% pekych chalanov + take 3% este len pride na to, ze kopu (tuctovych) bab ulovi len na vzhlad a preto nema motivaciu sa zdokonalovat. zvysne 2% som uz stretla, z toho 1% su (buduci) knazi :D

ad 2) uspechy nie co sa tyka zien. ale svoje osobne, z nich moze pramenit sebavedomie, ktore sa potom odraza na "vyzarovani" ci charizme cloveka. cize ten "zovnajsok" sa da ovplyvnit psychikou. uz som zazila dost vela nie peknych chalanov, ktori to vykryli sebavedomim a gurazou.

a ked je niekto taka hus, ze odmietne chalana, lebo ma krive nohy alebo spicate usi, tak taka nestoji ani za zaplatenie jednej kavy ;)

uz som spominala, ze vela zien/ dievcat nevie poriadne, co chce. resp. to nevie konkretizovat. preto musi chalan u nej vyvolat ten pocit, ze hladala cely cas jeho. proste si ju moze postupne ziskat, ale na zaciatku musi zaujat. teda zbalit sa necha vtedy, ked sice vie, ze prave pocuva kaleraby, ale v kutiku srdca dufa, ze on je niecim vynimocny :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

INsomNIA - ach ty si povrchná :lol: (just kidding)

Adry - Njn ja viem, ako na ženy, neboj... :D

Grim - Tak áno fotka klame niekto na foto môže vyzerať, ako model/ka a v reale nič moc... (A naopak) Je aj nejaká neverbálna komunikácia cez internet ?

Kathleen -
1) Ak ho vidíš prvý krát (myslím toho pekného), ako vieš, že obmedzený ? To, ako každý pekný má v hlave nasrate ?
(Podľa tvojich výpočtov patrím asi medzi tie 2%... No myslím, že si to trošku, trošku viac ako trošku prehnala :) )
2) Osobné skúsenosti nemajú, ale nič spoločné zo vzťahmi! On z toho môže mať nejaké sebavedomie, pretože dokázal niečo, čo málo kto... Ale čo mu z toho ? Som plne presvedčený, že ženy potrebujú muža, o ktorého sa môžu oprieť etc. (Nie raz som aj tu na fóre čítal, že nechcete rojka, čo sa iba ľutuje) Takže, kde skončí chlap, ktorý je vo vzťahoch je úplný začiatočníčk, nevie sa bozkávať etc. Taký je žene na nič a rýchlo končí... Aj keď má veľa sebavedomia a guráže a skúša do vždy - raz ho to omrzí ;) Pretože vždy má toho sebavedomia menej a menej a to, že vie niečo viac nikoho nezaujíma...

Takých huskoch je v dnešnej dobe až prehnane veľa ;)

Áno vyvolá u nej ten pocit a získa si ju... Ale keďže žena nevie čo chce a vždy chce niečo iné tak ho nechá... O tom sme sa presvedčili pri maciatku :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Janio - nie, cez internet žiadna neverbálna komunikácia neexistuje. Neverbálnu komunikáciu môžeš zhodnotiť až keď sa s tým človekom rozprávaš zoči voči. Mnohí to opisujú ako "dojem z človeka". Ale kto neverbálnu komunikáciu ovláda, dokáže ju ovplyvňovať. Výhodou je, že obrovské kvantum ľudí ani netuší, že také niečo existuje, takže sa dá celkom vierohodne povedať, že neverbálna komunikácia neklame. Ale na to je iná téma.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Janio

1) k tej vonkajsej krase: je nas v rocniku asi 230 a medzi mojimi spoluziakmi som nasla 2 peknych chalanov - ktorych si viem predstavit ako modelov. z toho jedneho som zazila v uzsej pracovnej skupine a hviezdil skor v negativnom zmysle. ten druhy sa zda byt ok. vychadzam zo skusenosti.

bola som raz na rande s chalanom kvoli jeho vyzoru a nikdy viac. -> je otazka casu, kedy to dievca (ak je normalne) pochopi. vsetci zaujimavi chalani s dobrym srdcom a povahou by v zivote vizualne nezaujali moje zname, ktore obdivuju hollywoodskych hercov. ale na pekny vztah su to jedini realni adepti. to, ze vacsina zenskeho pokolenia zije mimo reality, je ich problem. a este co sa tyka guraze, nejde len o to, drzo dorazat a ist hlavou proti muru, ale si vzdy vypytat feedback a poucit sa z vlastnych chyb ;)

cize ty si aj krasny aj dobry aj zaujimavy? :D

2) co ma spolocne bozkavanie s tym, ci sa mozem o niekoho opriet? chlapa robi chlapom jeho vedomie, ze sa vie postarat sam o seba, ze sa vie presadit a nezneuziva svoju silu voci slabsim. v tom mu nepomoze, ani ked sa vyspi s polkou mesta. okrem toho, neskuseni chalani maju tiez nieco do seba :D ked vylozia karty na stol a nehraju sa na tvrdych a skazenych :P

do urciteho veku sa da dievca nahovorit na hocico, resp. je este ohybna. (to ako ked ja som dufala, ze mozem mat vztah s niekym o 15 rokov starsim :P) potom uz bud zisti, co chce a zostane s chalanom, alebo strieda partnerov cely zivot.

PS: celkovo nechapem, kam tento svet speje :D ked mna v puberte chalan pozval na zmrzlinu, tak som bola cela stastna a nejake bozkavanie ci skusenosti som vobec neriesila. mozno len rubete prilis vysoko, ja tiez necakam, ze ma na kavu pozve ministrov syn :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kathleen: mojim snom je dozit sa casu ked mi zeny budu platiti za to aby mohli ist so mnou na kavu :D a tiez nerubem vysoko :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

Peter
ked budes rubat dostatocne nizko, urcite sa ti to podari. good luck! :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

kathleen -
1) Je hádam každému jasné, že nie každý má všetkého rovnako... A ak má viac v kráse napr. v inteligencií má menej. Tiež som sa o tom presvedčil: "Krásna a hlava prázdna" Ale nezovšeobecňujem, tak ako si to povedala ty. :)

K tvojím známym: Zamyslela si sa prečo, keď obdivujú hviezdy majú obyčajný priemer ? Je dosť možné, že sú len snilky a na modela nemajú, preto berú priemer... (Neviem poznám ich, preto ich ani neposudzujem. To je len taká teória) Ale nemôžem (ani nechcem) poprieť to čo si napísala :)
je otazka casu, kedy to dievca (ak je normalne) pochopi.
Súhlasím no kedy to pochopí 15 - 16 ročné decko ? Ja žijem v prítomnosti, nie v budúcnosti :)
Neviem skade si nabrala, že som pekný, dobrý, zaujímavý... Ale mám isté sebavedomie (zase nie až také vysoké :D) A každý si už o mne názor spraví sám (Vlastná a dlhá skúsenosť, pri ktorej mám zmiešané pocity :lol: )

2) Nie som žena, takže neviem, ako to vnímate vy... No nie raz som sa stretol s tým, že neskúseného ženy považujú za "zajačika"... + Zvyčajne ženy chodia s mužom, ktorý je od nich aj o 10 rokov starší z čoho usudzujem, že ho chcú kvôli skúsenostiam...

Nejde o to, či rúbem/e vysoko... Proste, keď priemerne dievča si myslí o sebe, že keď sa ožere, ako prasa bude bohyňa a potom to aj tak vyzerá...

Grim -
Dojem z človeka, dá sa definovať, ako prvý dojem, nie ? Prečítal som v poslednú dobu viac knih nato zameraných (reč tela etc.) Osobne, keď sa ma ľudia na niečo pýtajú viem čo chcú počuť (väčšinou :D ) A aj keď čo to o neverbálnej komunikácii niečo viem pôsobím v prvom dojme skôr odpudzujúco... :-/.
"Neverbálna komunikácia neklame" S tým len súhlasím ;)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Janio to vlastne pekne vystihol.Aj bozkavat sa treba vediet. :D Inac je to nepohodlne...niezeby som kvoli tomu hned koncila,ale tak aj tej nehy treba :D

Co sa tyka tych zajacov a skusenych dospelcov,tak uz vazne neviem,co je lepsie.
Na nic je to cele :lol:
JA som sa rozhodla,ze moj muz bude z Oravy.Takze sa budem riadit podla toho :lol: :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

janio
1) neviem, ci sme sa pochopili. moje percentualne pocty sa tykali vyslovene chalanov, ktori su pekni v tavri, maju muznu postavu a ocividne investuju do svojho vzhladu. za tym 1% si stojim :) je sanca 1:100, ze by ma taky chalan zaujal svojou osobnostou. ani IQ nie je vsetko ;)
- tie moje zname su pekne a inteligentne, ale nemaju normalne pevne vztahy. podla mna osobnostne ploche osoby (preto nepisem, ze kamaratky), ale raz si k sebe najdu tych pravych.
- ja som to v 16 uz chapala :) mozno tie dievcata len prehliadas, lebo doma po veceroch citaju romany :D

2) starsi- ma skusenosti so zenami vseobecne, skor ich pochopi, ma peniaze, zazemie, nadhlad nad zivotnymi problemami -> nejde len o bozkavanie etc., proste dievca sa pri nom citi "ako dama"

mladsi- je prisposobivejsi, veselsi, plny energie, napadity, oddany, rojko -> neobmedzuje, dievca moze byt uplne sama sebou a tiez sa moze spolahnut na dokonalu uprimnost, co dava pocit istoty

kebyze chces starsiu, hladaj medzi buducimi ucitelkami/ pedagogickami/ psychologickami -> su mile, trpezlive a neorientuju sa na vykon ;) ale fakt.

INsomNIA

ad bozkavanie: ja by som tych "zajacikov" posmelila :D pri porovani "profesionala" s praxou a od neho o 10 rokov mladsieho chalana, vyhrava jednoznacne uprimny a oddany zelenac :)

ja by som brala starsieho z jedineho dovodu: pri mladsich si pripadam hrozne vazne, staromodne a nudne.

s Oravou nemam skusenosti :)
INsomNIA
Light Star
Light Star

kathleen: :lol: Verim,ze tvoja Orava sa coskoro prihlasi.A bude ti roven :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

kathleen -
1) Aha, nepochopil som... Prepáč :) Potom to aj celkom sedí :P
- Hmm väčšinou počujem, že pekný muži majú "škaredé" ženy
- No možno, ale dnes ich je už podľa mňa aj tak málo. Pretože dnes skoro každé pekné dievča má partiu s ktorou chodí chľastať :D

2) No osobne neviem prečo vyhľadavaju starších mužov... To čo si povedala si myslím, že 16 ročnému decku je zbytočné aj tak bude bývať s rodičmi :D
Rojko ? Ako to mám chápať ?

Jop a myslím, žeby muž mal byť starší od ženy (teda poprípade o ničo mladší) Aspoň mne sa zdá dosť blbé, ak by som mal chodiť so ženou, ktorá je odomňa napr. o 6 rokov staršia

Insomnia -
Nechápem tu niektoré tvoje názory :lol: (nič proti)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Janio,ty nechapes tej Orave,co?Ale to by si si musel precitat este inu temu. :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Janio - mnohym sa to asi nebude zdat pravda ale puberta sa da perfeknte uzit aj bez vztahov, uzivaj si a neries - casom zmudreju aj tvoje rovesnicky aj ty... hadam...
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Suhlasim s kathleen: Kazdy sa najprv zameria na vyzor. Je to normalne, museli by sme mat zavrete oci a rozpravat sa prvykrat s dotycnym, aby sme sa sustredili na jeho vlasnosti :)
S kamoskou sme sa o tomto rozpravali a ked zena hlada muza, vybera si tak, ako to vybavila priroda, hlada si samca a otca pre svoje deti, tym padom na prvykrat VELMI ZAVAZI vyzor - k vyzoru patri NAJMA postava. Avsak zene vyzor nestaci, pre nu je dolezite aj aby ju muz podporoval psychicky a vacsinou je to tak, ze prilis pekny chlap sa stara skor o svoje potreby ako o jej. Menej pekny chlap si zenu viac vazi. Takze vyzorom, akym podla mna moze muz zaujat vacsinu zien je taky, aby dokazal ze sa o seba stara (pozor, nie az prilis, zeny nemaju zaujem o "metrosexualkov").
kathleen
Light Professional
Light Professional

Janio napísal:kathleen -
1) Aha, nepochopil som... Prepáč :) Potom to aj celkom sedí :P
- Hmm väčšinou počujem, že pekný muži majú "škaredé" ženy
- No možno, ale dnes ich je už podľa mňa aj tak málo. Pretože dnes skoro každé pekné dievča má partiu s ktorou chodí chľastať :D

2) No osobne neviem prečo vyhľadavaju starších mužov... To čo si povedala si myslím, že 16 ročnému decku je zbytočné aj tak bude bývať s rodičmi :D
Rojko ? Ako to mám chápať ?

Jop a myslím, žeby muž mal byť starší od ženy (teda poprípade o ničo mladší) Aspoň mne sa zdá dosť blbé, ak by som mal chodiť so ženou, ktorá je odomňa napr. o 6 rokov staršia

Insomnia -
Nechápem tu niektoré tvoje názory :lol: (nič proti)
1) Zazila som len kombinaciu: pekna zena a nie velmi pekny muz. Kazdy ma v tomto svoju teoriu. To chlastanie neber tak, mozno len hladaju stastie na nespravnom mieste, alebo chcu nove skusenosti. Bud trpezlivy, mozno aj ty budes o par rokov krasu vnimat trochu inak.

2) Byvanie ok. Ale je rozdiel, ci ma niekto vezme autom do mesta na veceru alebo cez leto na dovolenku k moru, uz len jeho sebavedomie a vystupovanie v spolocnosti je sebaistejsie, ako ked idem s niekym na zmrzlinu (kde ho niekto predbehne alebo casnik ignoruje), potom ma odprevadi na autobus a ledva sa vzchopi na jednu pusu. -> to som teraz hnusne prehnala, (ked ho milujes, nie je co riesit :))

rojko: vsetko si idealizuje, nedokaze byt vo vztahu vypocitavy, je oddany, zasneny, je odhodlany spravit pre lasku takmer vsetko, nezalezi mu na mienke ostatnych.

co sa veku tyka: zazila som par: 23 (baba) a 17 (chalan) myslim. takmer na hranici so zakonom, ale boli spolu rok ci dva. ja by som sa bala, ze chalanovi ublizim, to by bola velka zodpovednost na mna :D

Linnhe

Kde pisem, ze sa najprv zameriavam na vyzor? Vyzor si odmysliet nemozem, ale prave ti "najkrajsi" ma nezaujimaju, resp. je mala sanca, ze by ma zaujali niecim inym ako vyzorom, preto davam ruky nabok.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

INsomNIA - no pravdu povediac, nechápem tomu :lol:

Javatar - Skade ty a ostatní beriete, že si neužívam ? Ja tu píšem objektívny pohľad na vec. Nie, že ja som zakomplexovaný a nemôžem si nikoho nájsť. To či ony dospejú je ich vec a vôbec má to netrápi ja, keďže sa nesprávam, ako ony si myslím, že som na vyššej úrovni. (Môj skromný názor :D) A dokázal som nájsť dievča (určite je ich viac), ktoré sa takto nesprávajú....

Linnhe - Asi si to trošku doplietol to je celý čas píšem, že sa každý zameriava, ako prvé na výzor, ktorý aj potom hrá dosť vysokú úlohu... :D

Kathleen -
1) Trpezlivý som v iných veciach... Vzťahy teraz neriešim, keďže mám to čo potrebujem a to mi stačí... Aj keď to vyzerá inak nestarám sa do nich a v reale ani na tú tému nič nevravím. To len tu z dlhej chvíle..
Inak nezamýšľal som sa ani nad tým, ako ja vnímam krásu, takže pochybujem, že o pár rokov ju budem vnímať inak. Len som 100% presvedčený, že žena (alebo muž) sa nezosobášia, ak nebudú obaja spokojný s výzorom. Vnútorná "krása" je až druhoradá... Stačí, že je pekný a bohatý a nič viac žene k šťastí netreba (Teda väčšine :D)

2) Ako si napísala, ak daného človeka nie je čo riešiť a myslím, že to ľudia ani vtedy neriešia :roll: Ak raz nemám peniaze a nemôžem si dovoliť ísť s priateľkou autom na dovolenku tak nemôžem, a bude jej musieť stačiť zmrzlina... Mala by sa preto s ním rozísť ? Pretože tak mi to vyznelo, akoby ženy prve hľadali to, či ich muž bude obskakovať a kupovať jej drahé veci... To už radšej tie skúsenosti, čo som písal ja, ako to čo teraz ty. Ďakujem neprosím...
A ešte sebavedomie nemá s tým nič spoločné. Ak má človek svoj "rozum" (alebo ako to nazvať?) pod kontrolou a nepripúšťa si reči typu "Som úbožiak" "Som nula" "Som škaredý" etc. Tak je vnútorne bohatší, ako hocikto iní a žena sa pri ňom bude cítiť lepšie a ani nebude vedieť prečo...

Teraz nechápem čo je až také zlé na tom rojkovi... :roll: Veď vo vzťahu treba byť oddaný a treba spraviť pre ňu SKORO všetko (záleží, čoho je ochotný sa človek vzdať) A všade prehlasujem, že ja serem na ostatných, aký majú o mne názor! Ja si poviem čo chcem a budem si stáť za tým pokiaľ ma fakt nepresvedčia, že majú pravdu. A somariny typu "Ten je ateista, tak je zlý človek" Alebo hocičo podobné... WTF ? To tiež neriešim pretože som si uvedomil, že ja s tých ľudí sa nenajem takže mi to môže byť jedno a ak chcú ohovárať tak nech.
A že je zasnený a všetko si idealizuje ? Každý má svoje sny ambície... Ak to nejde do extrémov vo vzťahu to nebude robiť problém
Napísať odpoveď