INsomNIA - no pravdu povediac, nechápem tomu
Javatar - Skade ty a ostatní beriete, že si neužívam ? Ja tu píšem objektívny pohľad na vec. Nie, že ja som zakomplexovaný a nemôžem si nikoho nájsť. To či ony dospejú je ich vec a vôbec má to netrápi ja, keďže sa nesprávam, ako ony si myslím, že som na vyššej úrovni. (Môj skromný názor

) A dokázal som nájsť dievča (určite je ich viac), ktoré sa takto nesprávajú....
Linnhe - Asi si to trošku doplietol to je celý čas píšem, že sa každý zameriava, ako prvé na výzor, ktorý aj potom hrá dosť vysokú úlohu...
Kathleen -
1) Trpezlivý som v iných veciach... Vzťahy teraz neriešim, keďže mám to čo potrebujem a to mi stačí... Aj keď to vyzerá inak nestarám sa do nich a v reale ani na tú tému nič nevravím. To len tu z dlhej chvíle..
Inak nezamýšľal som sa ani nad tým, ako ja vnímam krásu, takže pochybujem, že o pár rokov ju budem vnímať inak. Len som 100% presvedčený, že žena (alebo muž) sa nezosobášia, ak nebudú obaja spokojný s výzorom. Vnútorná "krása" je až druhoradá... Stačí, že je pekný a bohatý a nič viac žene k šťastí netreba (Teda väčšine

)
2) Ako si napísala, ak daného človeka nie je čo riešiť a myslím, že to ľudia ani vtedy neriešia

Ak raz nemám peniaze a nemôžem si dovoliť ísť s priateľkou autom na dovolenku tak nemôžem, a bude jej musieť stačiť zmrzlina... Mala by sa preto s ním rozísť ? Pretože tak mi to vyznelo, akoby ženy prve hľadali to, či ich muž bude obskakovať a kupovať jej drahé veci... To už radšej tie skúsenosti, čo som písal ja, ako to čo teraz ty. Ďakujem neprosím...
A ešte sebavedomie nemá s tým nič spoločné. Ak má človek svoj "rozum" (alebo ako to nazvať?) pod kontrolou a nepripúšťa si reči typu "Som úbožiak" "Som nula" "Som škaredý" etc. Tak je vnútorne bohatší, ako hocikto iní a žena sa pri ňom bude cítiť lepšie a ani nebude vedieť prečo...
Teraz nechápem čo je až také zlé na tom rojkovi...

Veď vo vzťahu treba byť oddaný a treba spraviť pre ňu SKORO všetko (záleží, čoho je ochotný sa človek vzdať) A všade prehlasujem, že ja serem na ostatných, aký majú o mne názor! Ja si poviem čo chcem a budem si stáť za tým pokiaľ ma fakt nepresvedčia, že majú pravdu. A somariny typu "Ten je ateista, tak je zlý človek" Alebo hocičo podobné... WTF ? To tiež neriešim pretože som si uvedomil, že ja s tých ľudí sa nenajem takže mi to môže byť jedno a ak chcú ohovárať tak nech.
A že je zasnený a všetko si idealizuje ? Každý má svoje sny ambície... Ak to nejde do extrémov vo vzťahu to nebude robiť problém