Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fikol0
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Maturita

Príspevok od používateľa Fikol0 »

redered napísal:no ja to tak potrebujem primačky na vš niesu, idu len znamky a naozaj som sa do toho nepozrel anj , odborne to zvladnem dobre ale sj/lit naozaj nemam šajnu otom kto čo kde mam len ten čitatelský nič viac, už som si prešiel 5 tem z30 nieje to tazke ale tak za 3 dni sa mi to naozaj neda normlne naučit a zapametat si vśetko a aka je nahoda tupec ajtak si to co sa učim nevytiahnem
tak sa chod do toho pozret nie ?

a k tej maturite a naco by to niekomu bolo ? chces aby ta v zivote hodnotili podla toho ake si mal znamky na strednej? ci si vedel literaturu? sak to su take nepotrebne blbosti
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

30 tem na tri dni? aj s prstom v riti ... :D
a dalsia vec, keby sa maturita zrusila tak budeme vseobecnym prehladom a vzdelanostou niekde na urovni USA, uz aj tak je ta mladez riadne tupa...
sew
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sew »

Ucite sa na aj? Neviem ci si mam nieco citat. Ved staci ked viem po anglicky hovorit nie?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

sew: Improvizacia :-D, myslím, že biflenie tém, nemá zmysel.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Jedine faktografiu, literatura a historia ostatne je impro. Teda u mna bolo aj u kazdeho co poznam
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Počkaj a akože história nie je faktografická ? To som zvedavý, čo tam človek zaimprovizuje bez vedomostí.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Uplne bez vedomosti sa neda ale o jednom historickom fakte sa da kecat dost dlho ;-)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Na maturite z biologie moj kamarat pred par dnami mal poruchy gastrointest. traktu a chceli z neho dostat nejake podmienene psychosomatikou (anorexia, bulimia), Uz nevedeli ako tak mu povedali ze maju to modelky. Ten debil povedal ze: "Male prsia?" :lol: vsetci sa zacali smiat totalne a obchytil za 3 :)

hughito hovorim ze sa treba naucit faktografiu, literatura a historia, ostatne veci sa daju zaimprovizovat :P
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

Zdravim zajtra maturujem z angliny ...ako to je? pridem tam vyberiem si temu 20 minut priprava a zatedy druhy odpoveda??
a ešte mam dodatok pridem a poviem im taku uvodnu vetu ze You must be tired from that hard day lebo ja idem ale o 3 maturovat moze byt ??:D
a mozeme pouzivat vykladovy a normalny slovnik ci?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Na anglinu je 30. Inac toto nechapem preco su na AJ temy o historii, zemepise a podobne, to neni potom AJ ale zemepis, clovek to nevie po slovensky este aby to aj hovoril.

//No Zemepis som mal naposledy na zakladke :-D, ale take blbosti ako co sa tam pestuje no konec.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ako maturant by si mal mat vseobecny prehlad, zemepis anglicky hovoriacich krajin ti nemoze robit absolutne ziaden problem
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

cafte hosi kolko musim dosiahnut percent zo slovenskeho jazyku aby bola 4? Viem ze z NJ treba mat test nad 25% a sloh na 33%.
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

Pascalwb napísal:Na anglinu je 30. Inac toto nechapem preco su na AJ temy o historii, zemepise a podobne, to neni potom AJ ale zemepis, clovek to nevie po slovensky este aby to aj hovoril.

//No Zemepis som mal naposledy na zakladke :-D, ale take blbosti ako co sa tam pestuje no konec.
:D ale sak preboha to je to najlahsie.. nemusis tam vediet Dejiny do detailu a zemepis... tam ide skor o to ze kolko ma USA statov , ktory je najmensi , ktory najvacsi ... Hlavne mesto , najvacsie mesto a tak.. a potom nejake pamiatky to aby si nezajebal ze Eifelovka je v New York-u a tak... tam ide o vseobecny prehlad len...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

čo tu stale chcete len počítať že na koľko odpovedať a take dristy?..šak pre boha sa snažim čo najlepšie odpovedať ne?..a ne počítať si percenta na koľko musím...?? ...šak klud nestresujte...tiez teraz maturujem a nič si z toho nerobím....nič hrozné sa nestane ak nezmaturujete:DD ale to sa malokedy podarí nezmaturovať...ale ak tak čo na chybe sa naučíš a v septembri už ani tahať otázky nemusíš a tak im to tam odrecituješ z každej otázky niečo :D bez problemu...proste si verte že to dáte..ja tiež idem len ako čistá improvizácia...azda sa budem vedieť vyjadrovať..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

SRneC napísal:Na maturite z biologie moj kamarat pred par dnami mal poruchy gastrointest. traktu a chceli z neho dostat nejake podmienene psychosomatikou (anorexia, bulimia), Uz nevedeli ako tak mu povedali ze maju to modelky. Ten debil povedal ze: "Male prsia?" :lol: vsetci sa zacali smiat totalne a obchytil za 3 :)
Tak ale dosť záleží aj od toho, či ťa aké povahy vlastne majú skúšajúci. Nie každý to vie brať s humorom. Ja napr. som na biole tuberkulózneho bacila TBC nazval THC a taktiež sa rehotala celá trieda, ale maturanti z chémie také šťastie nemali a za podobné "pomýlenia" im znižovali známky.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak maturanti drzim vam teda palce ,ja uz som v robite a zelam vam aby ste nedopadli ako ja :-D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Tak slovina je úspešne za mnou..poobede anglina :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo si si vytiahol ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »