La Liga:Primera Division

O športe...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: La Liga:Primera Division

Príspevok od používateľa CheZteR »

pockajme si kto kazdy odide :smt104 pedro leon aj granero by boli v inych muzstvach za hviezdy, podla mna odidu, aj ked... :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ved toto. ked som ich videl hrat tak nikdy nesklamali podla mna. a tieto prestupy im len podkopavaju sebadoveru a poziciu v muzstve
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

CheZteR napísal:pockajme si kto kazdy odide :smt104 pedro leon aj granero by boli v inych muzstvach za hviezdy, podla mna odidu, aj ked... :?
tak Pedro Leon určite odide u neho to vyzera že ma nejake problemy s Mourinhom a Grenero nepojde nikde ved sa stale viac presadzuje a vždy poda dobry vykon
som zvedavy ako dopadne Canales najlepšie by prenho asi bolo hosťovanie lebo na tribune vela skusenosti neziska
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ved toto, ze sa presadzoval a teraz mu prisli rovno 2ja konkurenti. snad sa presadi, bola by ho skoda
CheZteR
Redeemer
Redeemer

canales ma urcite na viac ako na lavicku realu :) aj ked hrat za real v jeho veku ... :) aj ked zase "hrat" ako "hrat" ze? :/
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

CheZteR napísal:canales ma urcite na viac ako na lavicku realu :) aj ked hrat za real v jeho veku ... :) aj ked zase "hrat" ako "hrat" ze? :/
Canales ma urcite viac ako na lavicku v reale, ale urcite nema momentalene na viac v Reale ako tu spominanu lavicku.
tuto sezonu mal hostovat,resp. zostat v Racingu.
Pedro Leon- to je osobitna kategoria. kludne mohol hravat, len mal nejaky konflikt s JM, a odvtedy mu JM ukazoval kto je pan v tyme. odvtedy pendloval medzi lavickou a tribunou (skorej ta tribuna). skoda nebyt toho konfliktu tak mohol bojovat s Di Mariom o miesto v zakladnej zostave, predsa Real nema kridelnych hracov na rozdavanie. vlastne su traja CR, Di Maria a Leon.

a prestup Sahina videm ako velmi dobry. je to taky typ hraca ako Xavi, Fabregas. ale zas v zalohe je dost hracov.
Alonso, Khedira, Lass, Gago, Granero a teraz Sahin. takze teraz bude musiet odist min. jeden. snad to bude Gago, ale myslim, ze Lass bude chciet odist. takze jeden z nich, mozno obaja, ale to asi nie.

Ozila, Kaka a Canalesa som neratal, lebo real hra 4-2-3-1. a prave tato trojica hra skor medzi zalohou a utokom, teda CAM.
hore som spominal hracov, ktori hravaju prave v dvojici v strede.

myslim si, ze Real by mal kupit este stopera (ale to asi nestane). a to im bude bohate stacit, snad uz ziadne dalsie nakupy.
ale to bude este zalezat ako sa vyvinie situacia ohladom Adeho.

//normalne som vcera chcel napisat, ze asi aj Callejon pride spät. a tak nakoniec neska je to oficialne.
takze P. Leon odide, ale to bolo aj skor jasne. Callejon je jasna nahrada za Leona

a prichod Altintopa nema nic spolocne s odchodom,resp. zotrvanim Adeho. Altintop sice je univerzal, ale urcite nie je hrot.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

co sa tyka emmanuela vela by mohol naznacit prichod Altintopa :?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

http://www.eurofotbal.cz/clanky/coentra ... id-152660/

no kto z koho: Marcelo alebo Coentrao?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

chudak Coentrao
master23
Light Professional
Light Professional

tak ja som cital taky clanok, ze Mourinho ma v plane presunut Ramosa do stredu, a z Coentraa spravit praveho obrancu.
Lebo v Benfike hraval Di Maria spolu s Coentraom na lavej strane, a bola to smrtelna dvojica. A teraz ich chce mat Mourinho na pravej strane,
co by nemusil byt velky problem. Predsa Di Maria je skvely na pravom kridle, a podla mna mu viac sedi prava strana, nieco ako u Robbena.
A Coentrao urcite vie hrat aj pravou, a ked popracuje na nej este viac, aby mal skvele centry, tak to bude skvele.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tú penaltu som najprv myslel že nedal :smt059
http://tivi.cas.sk/video/961552/tak-to- ... minut.html
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

La liga možno začne až v septembri http://sport.aktuality.sk/clanok/116890 ... -odlozeny/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ale s Fabregasom ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak tak :) no len aby to tak aj bolo, lebo zatial fcbarcelona.com/fcbarcelona.cz mlcia, zatial len sportky a aktuality.sk :D
// :lol: :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no myslim, ze ked to uz tweetol Puyol tak na tom nieco bude :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak dnesny superpohar zatial skvely. Villa pekny gol, Messi nahodny odraz - inak uplne neviditelny. Paradne hra Alexis, Marcelo ho absolutne nestiha. Pepe zase standardne poprepinany, zatial to schytal Alves, ktory nezabudol vytiahnut jeden zo svojich ochotnickych kuskov. Ronaldo zatial nic moc, Di Maria uplne nic, v druhom polcase ho hned striedal.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

futbal to bol dobry, pacil sa mi sposob akym sa real snazil kazit rozohravku, ale obcas im rozhodca odpustil zakroky na kartu. hlavne khedira mal ist pod sprchy po zakroku na abidala, aj ked ho len "strajchol".
master23
Light Professional
Light Professional

tomase: tak to sa mi uplne dostal, ze Alexis hra skvele. jeden z najhorsich hracov vcera. totalne nic nespravil, raz mu tusim vysla obijdenie marcela, ale aj tak potom ho marcelo dobehol a zobral loptu.
vobec to vcera nebola standartna hra Barcy, i ked zapricinena absenciami niektorych hracov. ale ked si to vezmeme tak v druhom polcase boli takmer v plnej zostave.

guesswhoo: to strajchnutie bolo maximalne na zltu, nebol tam umysel, ale zas trafil ho, a to sa neda zobrat.

a k sudimu, bolo to vyrovnane na oboch stranach. co si myslim, ze mala byt penalta bolo ked Ronaldo bezal v 16tke, a Valdes vtedy zvihol ruku. a zas na druhej strane, som myslel uplne, ze odpiska penaltu na Pedra.

k hracom, Real- vsetci podali dobry vykon az na Di Mariu, a Pepe ten zas urobil par chyb a vystupov, ale inac hral dobre.

k hracom Barcy- cely utok Barcy bol cely vypojeny. Messi totalne nic, i ked dal gol a asistenciu. staci to, ale nanho to bol slaby vykon. aj vykon celej zalohy a utoku, a obrane ani nehovorim, dvojica Mascherano-Abidal , to je katastrofa. Alves hral celkom dobre. tolko pokazenych rozohrani, prihravok u barcy som uz dlho nevidel.

vcera bol Madrid lepsi tim.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej bol lepsi tim, to sa neda upriet. este sa vratim k tomu zakroku - dnes sa nepiska uz len to, ked sa hracovi "podari" nedovoleny zakrok, piska sa aj umysel a malo by sa to posudzovat rovnako - cize aj ked ho len strajchol, mal byt potrestany tak, ako keby by vykopol zuby
Napísať odpoveď