-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Klikni na danu konverzaciu, nech sa ti otvori a hore v pravo mas Actions a tam vyberies zmazat konverzacie 
.......neskoro.....ale dik
ako podla vas sa da co za najnizsi cas dat dole cely fb ...chcem si vsetko vymazat
...ako by ste postupovali vy?
-
Soviet
Darca
Vypda to zaujimavo a velmi motivacne spravene 
o com je to mne to nejako blbo zobrazuje 
nepozna niekto app na FB, ktora zosinchronizuje FB a Flickr a fotky, ktore uploadnem na Flickr sa automaticky objavia na mojej wall? Diky.
dávajte si pozor na dislike buttony, je to SCAM
http://www.geohot.us/2011/05/warning-fa ... utton.html
http://www.geohot.us/2011/05/warning-fa ... utton.html
Ešteže na také hovadiny ako "dislike bar" neklikám.Tie ankety to mali čo vymyslieť 
Našiel som Flickr2Facebook, skript pre Greasemonkey (add-on Firefoxu), tu je nejaký návod http://www.instructables.com/id/Upload- ... -photo-al/adameeec napísal:nepozna niekto app na FB, ktora zosinchronizuje FB a Flickr a fotky, ktore uploadnem na Flickr sa automaticky objavia na mojej wall? Diky.
-
Gepid
Medium Professional
Podľa čoho určuje FB tých ľudí, čo sú nalavo v chate?
Lebo mám tam väčšinou tých, ktorých často vídavam..Ale napríklad, keď som sa s niekym po dlhej dobe osobne rozpárval, tak sa hneď osoba dostane na prvé pozície..A pri tom sme si cez FB nepísali.
Určite ma FB sleduje
Lebo mám tam väčšinou tých, ktorých často vídavam..Ale napríklad, keď som sa s niekym po dlhej dobe osobne rozpárval, tak sa hneď osoba dostane na prvé pozície..A pri tom sme si cez FB nepísali.
Určite ma FB sleduje
-
vrtulnik
Medium Professional
Ja to mám (aspoň myslím) náhodne. 
ale ináč všetko je možné.
ale ináč všetko je možné.
Začali mi chodiť maili aj ked mi niekto lajkne status... kde sa to da vypnut ? nejak som to v nastaveniach notifikacii prehliadol
Prehliadol si to, je to tam..
tak ja mám v nastaveniach odfajknuté, aby mi nechodili na mail tie upozornenia a stále mi chodia, aj 2x som to kontrolovala a ako to vtedy menili to fb celé, tak proste aj keď to mám dobre nastavené, odvtedy mi stále chodia. predtým mi nechodili, tak neviem čo to fb porobilo.
alebo mám skúsiť všetky tie fajky vymazať a nanovo ich tam dať?
alebo mám skúsiť všetky tie fajky vymazať a nanovo ich tam dať?
Otazky pre facebookarov:
- da sa dostat k sprave, ktora bola vymazana? (kos tam asi nie je, co?)
- da sa nejako najst sprievodny text k odoslanej ziadosti o priatelstvo? (dajme tomu, ze som skleros)
- da sa dostat k sprave, ktora bola vymazana? (kos tam asi nie je, co?)
- da sa nejako najst sprievodny text k odoslanej ziadosti o priatelstvo? (dajme tomu, ze som skleros)
-
hojko
Site Admin
mi-chau: Myslim, ze obe odpovede su nie.
-
Corn Flake
Guru wannabe
OMG takú debilnú reklamu akou je McAfee na facebooku som ešte nevidel! Dnes keď som bol na fb, tak mi napísalo, že môj účet je z bezpečnostných dôvodov nedostupný a že mám v pc nejaký vírus (včera som si robil antivírový a antispywerový test). Mal som si overiť svoju totožnosť bezpečnostnými otázkami/pridelením mien k fotkám. V ďalšom kroku to chcelo odomňa aby som si stiahol McAfee a urobil ním antivírový test. Stiahol som ho, no nešlo mi ho nainštalovať, tak som sral na to a vypol firefox. O pár minút som sa skúsil prihlásiť na fb a stále to tam bolo, tak som si zopakoval overenie bezpečnostnou otázkou a klikol som na stiahnutie McAfee. Tento krát som sa ho ani nepokúšal inštalovať a rovno mi na fb cez browser začalo akože robiť antivírový test pomocou McAfee aj keď som ho ani nemal nainštalovaný. Test trval asi 10 sekúnd a nič nenašlo. Napísalo to, že si mám zmeniť heslo a odporúčalo mi to aby som používal McAfee. Zaujímalo by ma koľko ten McAfee zaplatil facebooku za takú debilnú reklamu, že mám v pc vírus a mám si nainštalovať McAfee...
Pripomína mi to tu stránku, kde mi akože urobí antivírový test a nájde 100 vírusov a na odstránenie mi dáva link na antivírus, ktorý je pravdepodobne sám vírus
Pripomína mi to tu stránku, kde mi akože urobí antivírový test a nájde 100 vírusov a na odstránenie mi dáva link na antivírus, ktorý je pravdepodobne sám vírus
-
Soviet
Darca
Sranda, ze to robi asi len tebe. Umna pohoda. Ziadne reklamy nic a McAfee vonkoncom nic. A to co popisujes mi pride velmi agresivna reklama, ktoru pochybujem, ze by FB dalo. Hlavne co sa tyka hesiel a otazok a spol.
-
vrtulnik
Medium Professional
To pridelenie mien k fotkam som robil aj ja. Lebo som daval zle heslo. Ale antivirus mi neponukalo.