Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Aha, tak potom ti neviem povedať, určite existuje dáky program, skús chvílu googlovať 
kašlem nato
nebudem nič robiť s rozlíšením...chcelo by to asi 4x jadrový procesor 
To nebude tým, Narp. ja mám aj Medal of Honor ktorý mám spustený na FULL detailoch, požaduje to len 2-jadro, ale na 4-jadre mám väčší anti-aliasing
Aj Bad Company 2 mi na 2-jadrovom išla na full akurát nemohol som mať full antialiasning atd.
Takže ti podla mna stači aj 2-jadrový.
Aj Bad Company 2 mi na 2-jadrovom išla na full akurát nemohol som mať full antialiasning atd.
Takže ti podla mna stači aj 2-jadrový.
no tak mne to ide na FULL skoro tiež...síce Anti Aliasing mám 1x, Vsync mám ON a HBAO mám OFF ešte niečo mám na 1x dá sa to dať až na 18x myslím že Rendering či čo to je
ale už keď som v hustejšom boji a keď nás tam je 32 tak už je to horšie
zas na low detailoch je to dosť také no divné ale stým nič nenarobím 
Môj HW:
Procesor: Intel Pentium Dual Core 2,00 GHz
Grafika: ATI Radeon HD 5450 1GB DDR3
RAM: 2,00 GB
možno je to aj grafikou neviem
Môj HW:
Procesor: Intel Pentium Dual Core 2,00 GHz
Grafika: ATI Radeon HD 5450 1GB DDR3
RAM: 2,00 GB
možno je to aj grafikou neviem
No grafikou určite,ja som mal predtým ati radeon HD 5570 a sekalo mi to pri hustejsom boji... no teraz mam ati radeon HD 5850 a uz neseka
No mozno dopomohol 4-jadrovy procak ale podla mna grafika 
jasné dík
no veď uvidím čo a ako...ale nejde mi to tak hrozne že by to bolo nehratelné...čo najskôr sa posnažím o novú grafiku
ale čo sa týka hry tak sa oplatilo kúpiť 
No to hej,,, aj keď sa pri nej často rozčulujum ale to k tomu patrí. 
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no zase pri lepsej grafe ti ju bude brzdit procak, tam uz by sa zislo obidve vymenit, pripadne aj navysit ramku
Aky Windows pužívaš?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som tiez prinej v permanent nasratostiPsychoGuy napísal:No to hej,,, aj keď sa pri nej často rozčulujum ale to k tomu patrí.
Mne ako server browser nezvykne blbnúť ale tá unbalancnosť tak to ako ja zažívam furt 
tak jasné no najlepšie by už bolo aj procesor potom a matičnú a +2gb ramDaggertail napísal:no zase pri lepsej grafe ti ju bude brzdit procak, tam uz by sa zislo obidve vymenit, pripadne aj navysit ramku
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 16:08)
tak tá grafika to už hejPsychoGuy napísal:No grafikou určite,ja som mal predtým ati radeon HD 5570 a sekalo mi to pri hustejsom boji... no teraz mam ati radeon HD 5850 a uz nesekaNo mozno dopomohol 4-jadrovy procak ale podla mna grafika
inak najlepšie mi idú tie lesné mapy a ešte tie súostrovia a vcelku mestské, horšie je to s tými púšťami napr. tá kde je ten veľký vrak lode...musím pozrieť dáky zoznam máp
tak: 7-mička hrám prospeje, ( mne hlavne kvoli DX11), hrávam na Bobici.cz-meno PsychoGuy.
a myslim že nové mapy na tot už nevyjdu(ak sa nemílíim)- akurát vo vietname sú iné.
(ozaj-vietnam mi ide lepsie ako klasicke BFBC2)
a myslim že nové mapy na tot už nevyjdu(ak sa nemílíim)- akurát vo vietname sú iné.
ok prídem tam pozrieťPsychoGuy napísal:tak: 7-mička hrám prospeje, ( mne hlavne kvoli DX11), hrávam na Bobici.cz-meno PsychoGuy.
tak ak máš 2GB ram tak iba 32bit system a s tim ja nemam skusenosti.... ja mam 6GB ram takze ja nemozem 32bit.... no skus nic za to nedas.... a je tam viec funkcii
si zvyknes... aj mne to trochu trvalo 
mať tvoj PCPsychoGuy napísal:tak ak máš 2GB ram tak iba 32bit system a s tim ja nemam skusenosti.... ja mam 6GB ram takze ja nemozem 32bit.... no skus nic za to nedas.... a je tam viec funkciisi zvyknes... aj mne to trochu trvalo
Nechci ho mať.... ja s ním mám viac problémov ako s 2-jadrom
dobre pridám si ťa.... ale na tom serveri je vždy plno 
no neviem či viacPsychoGuy napísal:Nechci ho mať.... ja s ním mám viac problémov ako s 2-jadromdobre pridám si ťa.... ale na tom serveri je vždy plno
no tak neuberam
skus potom si zahrame.... spravime skupinu a deme... mozme sa dohodnut aj ze budeme na skypem pista a hrat...atd, 
jasné okPsychoGuy napísal:no tak neuberamskus potom si zahrame.... spravime skupinu a deme... mozme sa dohodnut aj ze budeme na skypem pista a hrat...atd,