Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

Aha, tak potom ti neviem povedať, určite existuje dáky program, skús chvílu googlovať :)
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

kašlem nato :D nebudem nič robiť s rozlíšením...chcelo by to asi 4x jadrový procesor :P
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

To nebude tým, Narp. ja mám aj Medal of Honor ktorý mám spustený na FULL detailoch, požaduje to len 2-jadro, ale na 4-jadre mám väčší anti-aliasing
Aj Bad Company 2 mi na 2-jadrovom išla na full akurát nemohol som mať full antialiasning atd.
Takže ti podla mna stači aj 2-jadrový. :D
paloob
Light Expert
Light Expert

no tak mne to ide na FULL skoro tiež...síce Anti Aliasing mám 1x, Vsync mám ON a HBAO mám OFF ešte niečo mám na 1x dá sa to dať až na 18x myslím že Rendering či čo to je :P ale už keď som v hustejšom boji a keď nás tam je 32 tak už je to horšie :D zas na low detailoch je to dosť také no divné ale stým nič nenarobím :P
Môj HW:
Procesor: Intel Pentium Dual Core 2,00 GHz
Grafika: ATI Radeon HD 5450 1GB DDR3
RAM: 2,00 GB

možno je to aj grafikou neviem :?
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

No grafikou určite,ja som mal predtým ati radeon HD 5570 a sekalo mi to pri hustejsom boji... no teraz mam ati radeon HD 5850 a uz neseka :) No mozno dopomohol 4-jadrovy procak ale podla mna grafika :)
paloob
Light Expert
Light Expert

jasné dík :) no veď uvidím čo a ako...ale nejde mi to tak hrozne že by to bolo nehratelné...čo najskôr sa posnažím o novú grafiku :P ale čo sa týka hry tak sa oplatilo kúpiť :)
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

No to hej,,, aj keď sa pri nej často rozčulujum ale to k tomu patrí. :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no zase pri lepsej grafe ti ju bude brzdit procak, tam uz by sa zislo obidve vymenit, pripadne aj navysit ramku
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Aky Windows pužívaš?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

PsychoGuy napísal:No to hej,,, aj keď sa pri nej často rozčulujum ale to k tomu patrí. :)
ja som tiez prinej v permanent nasratosti :D bud s toho ze blbne server browser abo s toho ked je total unbalanced game a to je velmi casto :-D pircom mi vadi aj to ked iba strielam a seci lahaju :-/ i ked to menej casto :D
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Mne ako server browser nezvykne blbnúť ale tá unbalancnosť tak to ako ja zažívam furt :)
paloob
Light Expert
Light Expert

Daggertail napísal:no zase pri lepsej grafe ti ju bude brzdit procak, tam uz by sa zislo obidve vymenit, pripadne aj navysit ramku
tak jasné no najlepšie by už bolo aj procesor potom a matičnú a +2gb ram :D to sa dáko postupne spraví :) inak používam Windows XP Home Edition...chcel som dať 7mičku ale neviem či by to hrám prospelo :P ja zatiaľ so server browserom nemám problém, máte aj niekto dáky obľúbený server? že by som prišiel pozrieť zahrali by sme, síce mam low lvl ale neva :D :wink:

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 16:08)
PsychoGuy napísal:No grafikou určite,ja som mal predtým ati radeon HD 5570 a sekalo mi to pri hustejsom boji... no teraz mam ati radeon HD 5850 a uz neseka :) No mozno dopomohol 4-jadrovy procak ale podla mna grafika :)
tak tá grafika to už hej :) :wink:

inak najlepšie mi idú tie lesné mapy a ešte tie súostrovia a vcelku mestské, horšie je to s tými púšťami napr. tá kde je ten veľký vrak lode...musím pozrieť dáky zoznam máp :) inak vždy keď spravia nové mapy tak sa inštaluje update? netreba nič kupovať? :P
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

tak: 7-mička hrám prospeje, ( mne hlavne kvoli DX11), hrávam na Bobici.cz-meno PsychoGuy.
a myslim že nové mapy na tot už nevyjdu(ak sa nemílíim)- akurát vo vietname sú iné.
(ozaj-vietnam mi ide lepsie ako klasicke BFBC2)
paloob
Light Expert
Light Expert

PsychoGuy napísal:tak: 7-mička hrám prospeje, ( mne hlavne kvoli DX11), hrávam na Bobici.cz-meno PsychoGuy.
a myslim že nové mapy na tot už nevyjdu(ak sa nemílíim)- akurát vo vietname sú iné.
(ozaj-vietnam mi ide lepsie ako klasicke BFBC2)
ok prídem tam pozrieť :) no asi si hodím 7mičku...tak na DX11 to áno prospeje ale vieš tak myslím že či by mi tam napr. BC2 šlo lepšie pri mojom HW ako na XPčkach...raz som mal 7mičku a hral som tam Black Ops nešlo to extra ale keď som to skúšal na XP tak šlo to super ale zamrzal PC
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

tak ak máš 2GB ram tak iba 32bit system a s tim ja nemam skusenosti.... ja mam 6GB ram takze ja nemozem 32bit.... no skus nic za to nedas.... a je tam viec funkcii :) si zvyknes... aj mne to trochu trvalo :)
paloob
Light Expert
Light Expert

PsychoGuy napísal:tak ak máš 2GB ram tak iba 32bit system a s tim ja nemam skusenosti.... ja mam 6GB ram takze ja nemozem 32bit.... no skus nic za to nedas.... a je tam viec funkcii :) si zvyknes... aj mne to trochu trvalo :)
mať tvoj PC :) no asi to tak skúsim potom prídem na ten server nick PrismSVK...no len 32 bit tjn :)
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Nechci ho mať.... ja s ním mám viac problémov ako s 2-jadrom :) dobre pridám si ťa.... ale na tom serveri je vždy plno :)
paloob
Light Expert
Light Expert

PsychoGuy napísal:Nechci ho mať.... ja s ním mám viac problémov ako s 2-jadrom :) dobre pridám si ťa.... ale na tom serveri je vždy plno :)
no neviem či viac :D určite žiadnej hre neuberáš na detailoch :wink: ok skúsim sa tam dáko vopchať :lol:
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

no tak neuberam :) skus potom si zahrame.... spravime skupinu a deme... mozme sa dohodnut aj ze budeme na skypem pista a hrat...atd, :D
paloob
Light Expert
Light Expert

PsychoGuy napísal:no tak neuberam :) skus potom si zahrame.... spravime skupinu a deme... mozme sa dohodnut aj ze budeme na skypem pista a hrat...atd, :D
jasné ok :) ja to spravím a potom keď tak sa tam stretneme...mikrofon mam takže pohoda :)
Napísať odpoveď