Slovenska Policia
Re: Slovenska Policia
Cize jedinci akoby odchovany na hojko.com. 
akoze ten koniec..wow
toto asi neodsuhlasilo vedenie 
Pekné, pekné.... sa mi páčilo konštatovanie toho veliteľa, že sú to takí jednoduchí chlapci, ktorí môžu byť radi, že ich protivníci nie sú nejakí veľkí odborníci v tejto oblasti.... Už dávno tvrdím, že by bola celkom sranda keby sa títo hrdinovia v kuklách stretnú s trochu rovnocennejšími protivníkmi ako sú decká na diskotéke....
Dajme tomu s nejakými Rusmi či Čečencami, ktorí majú z vojenských konfliktov značné skúsenosti.... To by len potom bola skutočná show....
Dajme tomu s nejakými Rusmi či Čečencami, ktorí majú z vojenských konfliktov značné skúsenosti.... To by len potom bola skutočná show....
ok par dotazov:
kto bol velitel, ked tvrdil, ze je dobre vycviceny atd, narozdiel od chlapcov?
ak som dobre zaregistroval okolne prostredie to boli PPUckari z BA, ze?
inac dost smutne ked sam velitel povie, ze su to jednoduchi chlapci co si radi kopnu, ale tak co cakat, PPU nie je nejaky extra elitny utvar, ako hughito povedal, vacsina ich cinnosti je vypratavanie diskotek...UOU by uz bolo asi o niecom inom...v tejto suvislosti sa mi vybavuje jedna diskusia s psychologom, ktory nam prednasal pravnu psychologiu a v minulosti robil aj posudky na uchadzacov do policajneho zboru a podla jeho slov, bolo v istych casoch nepisane anriadenie, aby sa hranica toho kto vyhovuje kvoli nedostatocnym poctom posunula vyrazne nizsie a v konecnom dosledku sa bralo namiesto cca 20% az 50% uchadzacov ktori by normalne nepresli...
kto bol velitel, ked tvrdil, ze je dobre vycviceny atd, narozdiel od chlapcov?
ak som dobre zaregistroval okolne prostredie to boli PPUckari z BA, ze?
inac dost smutne ked sam velitel povie, ze su to jednoduchi chlapci co si radi kopnu, ale tak co cakat, PPU nie je nejaky extra elitny utvar, ako hughito povedal, vacsina ich cinnosti je vypratavanie diskotek...UOU by uz bolo asi o niecom inom...v tejto suvislosti sa mi vybavuje jedna diskusia s psychologom, ktory nam prednasal pravnu psychologiu a v minulosti robil aj posudky na uchadzacov do policajneho zboru a podla jeho slov, bolo v istych casoch nepisane anriadenie, aby sa hranica toho kto vyhovuje kvoli nedostatocnym poctom posunula vyrazne nizsie a v konecnom dosledku sa bralo namiesto cca 20% az 50% uchadzacov ktori by normalne nepresli...
Ale teda celkovo to pôsobilo tak, ako keby to bola banda neschopných magorov. Ten záver totálny fail. A kapitán v tej jednej pasáži mal dosť silné reči. Neviem či len neprehrával pred kamerou. 
Ja neviem, ale podla mna reakcia toho zatknuteho chlapika nebola normalna, podla mna mal nieco za usami. Nie?
a co by si akoze robil, keby ta prislo zatknut komando kuklacov? ty by si zacal odporovat alebo co? 
tak veru, dokonca sa spraval presne tak ako mal podla zakona, kedze ty musis poskytnut plnu sucinnost a protest mozes podat az po skonceni zasahu, inac sa to chape tak, ze kladies odpor a mozu byt proti tebe pouzite donucovacie prostriedky 
Nie odpor, aj tak by bol zbytocny... no ja neviem aspon nejake "preco, zaco" by zo mna vyslo ak by som bol cisty ako lalia, aj ked by mi urcite neodpovedali ... a on si este aj hlavu skryval medzi opierky v aute. Ja neviem, divne to bolo cele.
Asi by boli na mieste take otazky, vacsinou taki, co nic neurobili sa dokazu "preco, naco" spytat, aj ked si policajt vypyta obciansky, pritom je to ich povinnost ukazat ho policajtovi.
A ti, co nieco urobili, tak na nich to vidiet.
A ti, co nieco urobili, tak na nich to vidiet.
no, tak je pravda, ze kym nepovedali, ze su v zlom dome nic divne mi na tom zasahu neprislo, ale tak netrufam si hodnotit, ja by som sa zrejme tiez posral, pozeral do steny a dufal ze ma nepretiahnu teleskopom zato, ze krivo zazeram...
Ťažko sa hodnotí, čo by človek spravil, ale keby som si bol fakt istý, že som nič nespravil a ani som nemal čo spraviť, tak by som zrejme aspoň spýtal, že wtf ? 
Tak v Stupave je zrejme dalsia stanica, kde policajti spolupracuju s tymi, proti ktorym by mali bojovat: http://alojzhlina.blog.sme.sk/c/267442/ ... atria.html
Hlina je k...t.... zjavne si neuvedomuje, že v tejto republike stále fungujú zákony.... To znamená, ringlu možno odsúdiť, až keď sú proti nej spoľahlivé dôkazy.... Majú iba falošný policajný odznak - za čo aj zrejme nejakú sankciu dostane.... a svedectvá Hlinu a jeho pajtášov - ale to nie sú dôkazy.... Ako je jasné, že sa jedná o zlodeja, ale pokiaľ nič neukradol (možno mali takticky vyčkať kým niečo neodcudzí z už otvoreného auta, až po tom ho chytiť aj s lupom - to už by bolo o inom), nie je dôvod len na základe tvrdenia nejakého duševne chorého pastiera a pašeráka z Kysúc či Oravy držať niekoho vo väzbe....
Právny štát totiž obsahuje aj takú zázračnú drobnosť - prezumpciu neviny a právo na spravodlivý proces....
Právny štát totiž obsahuje aj takú zázračnú drobnosť - prezumpciu neviny a právo na spravodlivý proces....
len to by najskor museli zaistit dokazy...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
"ze ludia ktori dodrzuju zakony nemaju problem s policiou.. a ti ktori zakony nedodrziavaju ale chcu "vytrcat z davu", tak ti problemy s policiou maju..neviem..citam to dookola a stale v tom nevidim nieco preco by si mal PZ odsudzovat..ved tak to ma byt nie? "
Polícia dostala príkaz na zatknutie a uväznenie istej skupiny osôb. Prehľadali preto mesto, dané osoby predviedli na strážnicu a vsadili do cely. Počas zatýkania im niekoľko zatýkaných kládlo odpor a na "pomoc" im prišlo aj niekoľko náhodných okoloidúcich. Niektorí občania dokonca ukrývali zatýkaných vo svojich príbytkoch. Všetci boli pravdaže taktiež zatknutí a obvinení z marenia policajného zákroku. Písal sa rok 1944, zúrila druhá svetová vojna.
Ešte stále tu chce niekto tvrdiť, že zákony a ich dodržiavanie je automaticky správne?
Polícia dostala príkaz na zatknutie a uväznenie istej skupiny osôb. Prehľadali preto mesto, dané osoby predviedli na strážnicu a vsadili do cely. Počas zatýkania im niekoľko zatýkaných kládlo odpor a na "pomoc" im prišlo aj niekoľko náhodných okoloidúcich. Niektorí občania dokonca ukrývali zatýkaných vo svojich príbytkoch. Všetci boli pravdaže taktiež zatknutí a obvinení z marenia policajného zákroku. Písal sa rok 1944, zúrila druhá svetová vojna.
Ešte stále tu chce niekto tvrdiť, že zákony a ich dodržiavanie je automaticky správne?
Áno, takže niekto si chodí po parkovisku a otvára autá, je na to x svedkov a oni ho po polhodine pustia, lebo nie sú dôkazy. A čo by chceli, aké dôkazy ? To mali hlinovci počkať, kým nejaké auto ukradne a následne ho prenasledovať ?
Úžasný právny štát, keď jasného zlodeja pustia, ale keď tak odvedú z demonštrácie, tak ťa 8 hodín držia na cele..
Úžasný právny štát, keď jasného zlodeja pustia, ale keď tak odvedú z demonštrácie, tak ťa 8 hodín držia na cele..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
hughito: Ked nic neukradol a len otvoril auta, tak tazko mu prisit kradez. Mozno keby skutocne pockali, ako napisal Pinhead, kym nieco ukradne, tak je to o inom. Pises, ze pustili jasneho zlodeja. Predpokladam, ze zlodej by sa dal definovat opisom, ze je to osoba, ktora nieco ukradla. Co ukradol podla teba tento spominany "zlodej"???
Ked pises o x-svedkoch, ale ziadnych dokazoch, tak dam tri priklady:
1. Na cyklistu Lanceho Armstronga tiez mnoho ludi vypovedalo pred sudom, sportovym sudom..., ze dopoval, avsak nie je jasny dokaz, ze to tak skutocne bolo, preto je stale cisty.
2. Vela ludi tvrdi, ze existuje Yeti, ale nikto ho este nevidel, resp. nedal dokazy ako foto, video a pod., cim by to dokazal.
3. Hnedy osuchany kabat, cigara v ustach, starucky Peugeot a jeho pes, to je Columbo. 68 casti tohto serialu, hadam v kazdej casti sa spomina jeho zena, ale nikdy ju na obrazovke neukazali.
Ked pises o x-svedkoch, ale ziadnych dokazoch, tak dam tri priklady:
1. Na cyklistu Lanceho Armstronga tiez mnoho ludi vypovedalo pred sudom, sportovym sudom..., ze dopoval, avsak nie je jasny dokaz, ze to tak skutocne bolo, preto je stale cisty.
2. Vela ludi tvrdi, ze existuje Yeti, ale nikto ho este nevidel, resp. nedal dokazy ako foto, video a pod., cim by to dokazal.
3. Hnedy osuchany kabat, cigara v ustach, starucky Peugeot a jeho pes, to je Columbo. 68 casti tohto serialu, hadam v kazdej casti sa spomina jeho zena, ale nikdy ju na obrazovke neukazali.
Prečítaj si ten článok ešte raz - podobných krádeží bolo viac, tak sa na to vyslovene zamerali.
Dôležitá je aj táto pasáž:
Minimálne mal byť zaistený, riadne vypočutý, mal mu byť preskúmaný počítač.
Ale, však nič nerobil, len záhadne otvoril dve cudzie autá a chýbalo chvíľu do toho, aby do nejakého aj nasadol a ušiel..
Kód: Vybrať všetko
Na jednom našom stredisku, ktoré sa nachádza mimo mesta sa rozmohli krádeže z odstavených aut. Špecifikom bolo, že krádeže boli realizované bez akéhokoľvek poškodenia zámku.Kód: Vybrať všetko
Dotyčný zlodej bol prichytený pri čine a bola prekazená krádež, čiže sa jedná o krádež v štádiu pokusu. Rovnako som upozornil, že sú viacerí poškodení z predchádzajúcich krádeží, ktorí sú pripravení opoznať podozrivú osobu, prípadne jeho výskyt v oblasti v čase krádeží. Po oboznámení sa, ako „pracuje" tento zlodej - sofistikovane s počítačom, ktorý zachytí signál alarmu a následne potom otvorí vozidlo bez poškodenia zámku, som privolaných príslušníkov polície požiadal, aby určite zaistili aj počítač.
Ale, však nič nerobil, len záhadne otvoril dve cudzie autá a chýbalo chvíľu do toho, aby do nejakého aj nasadol a ušiel..
Bohovsky by som bol zvedavy ci by som aj ja odisiel z policie po pol hodine keby ma predviedli s falosnym preukazom ktorym som sa preukazoval pristihnuty ako otvaram cudzie auto.
//Hlinu v BA bud miliuju alebo nenavidia, takze mozno su chalani zaujati
//Hlinu v BA bud miliuju alebo nenavidia, takze mozno su chalani zaujati