SE xperia x8

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

SE xperia x8

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Ahojte.
V T-mobile mi tento mesiac konci viazanost a uz som bol rozhodnuty prejst k O2 , ale teraz mi ponukli 100 min. do vsetkych sieti za 10 Eur....(Relax 100 s 50% zlavou) a k tomu tento fón ze 1 Euro...

http://www.t-mobile.sk/telefony/sony-er ... Mg#detaily

Ja zvacsa telefonujem , do tych 100 min by som sa aj zmestil , pri O2 by som platil 13 eur., tu 10 a mal by som aj novy telefon.
Chcem sa spytat ci je to dobry model, pocul som ze tie prve adnroid systemy neboli bohvie co , ten ktory je v tomto je uz spolahlivy?
A T-Mobile este stale blokuje telefony ? Neda s v nich pouzit iba T-Mobile SIM?

Dakujem za odpovede!
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: SE xperia x8

Príspevok od používateľa h.olub »

je to uz dost stary telefon, aj android je tam este 1.6 cize ked chces nieco novsie musis si to prehodit sam a tam uz neviem ako to je zo zarukou(nechcem strasit takze si to zisti najskor).
kazdopadne ja by som skor porozmyslal ake telefony mi ponukne O2 :)
FM.SkillS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FM.SkillS »

Ked ti ide aj o novy telefon tak si prehliadny aj ponuky telefonov od o2. popripade od nich zoberes mobil na splatky. A dnes ti uz kazdy operator ponukne priblizne rovnake pausaly (ceny, atd.).
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

X8 si po pripojeny na PC a tusim aj wifi mozes aktualizovat na Android 2.1, zaruka ti samozrejme plati nadalej.
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

A ako to je s tym blokovanim telefonov? Co mam telefon od nich z pred dvoch rokov este je zablokovany na ine siete , neviem ci od toho uz odpustili alebo nie....
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ja som bol tiez pred 3 dnami v predajni,skoncil mi Fix a chcel som prejst na Easy,predajca mi ponukol Relax 60 taktiez 50% zlava= 7,3€ a k tomu mobily Samsung Star 2 alebo LG Optimus Me za 1€,alebo aj tvoju ponuku SE Xperia X8 Relax 100 50% zlava za 1€.Ja si myslim,ze to je velmi vyhodne,pre novych zakaznikov stoji Relax 60 14,5€ a uvedene mobily za 20€.Nebude v tom nejaky hacik ? ze to plati napr. iba 6 mesiace a potom platis 14,5€ ?.BTW ak mam aktivovany CLIP tak automaticky mi prechadza aj ku Relaxu ?
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Este sa u nich stavim , popytam sa presnejsie , ale mne babenka v telefone hovorila ze 50% zlava na 2 roky....
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

99% telefonov z Tmobile je stale blokovanych
po skonceni viazanosti (2rokov) ti telefon odblokuju za 3,96e v znackovej predajni (v krajskych mestach)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

valki250 napísal:BTW ak mam aktivovany CLIP tak automaticky mi prechadza aj ku Relaxu ?
pokiaľ viem, tak áno...
ono sa to asi aktivuje ku karte, nie k programu aký využívaš...
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Tak to bude asi kamen urazu u mna , kvoli 1 telefonu u nich neostanem... Skusim sa spytat v nejakom mobil shope ci s to vedia odblokovat , len sa bojim ze tym vlastne stratim aj zaruku... ci nie?
Tusim je aj nejake forum SE-tuning , tam by na to mohol byt navod , alebo to je este priskoro?
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

stratíš záruku, ale čo som niekto počul/čítal, tak že vraj servis nie vždy pátra po tom či bol odblokovaný neoficiálne...
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

v o2 ta tych 100 minut s balickom vyjde tiez na 10€, lenze oni ti novy telefon zadarmo nedaju. Byt tebou zostanem v TM a ten mobil si bud necham alebo predam.
Napísať odpoveď