SE xperia x8
SE xperia x8
Ahojte.
V T-mobile mi tento mesiac konci viazanost a uz som bol rozhodnuty prejst k O2 , ale teraz mi ponukli 100 min. do vsetkych sieti za 10 Eur....(Relax 100 s 50% zlavou) a k tomu tento fón ze 1 Euro...
http://www.t-mobile.sk/telefony/sony-er ... Mg#detaily
Ja zvacsa telefonujem , do tych 100 min by som sa aj zmestil , pri O2 by som platil 13 eur., tu 10 a mal by som aj novy telefon.
Chcem sa spytat ci je to dobry model, pocul som ze tie prve adnroid systemy neboli bohvie co , ten ktory je v tomto je uz spolahlivy?
A T-Mobile este stale blokuje telefony ? Neda s v nich pouzit iba T-Mobile SIM?
Dakujem za odpovede!
V T-mobile mi tento mesiac konci viazanost a uz som bol rozhodnuty prejst k O2 , ale teraz mi ponukli 100 min. do vsetkych sieti za 10 Eur....(Relax 100 s 50% zlavou) a k tomu tento fón ze 1 Euro...
http://www.t-mobile.sk/telefony/sony-er ... Mg#detaily
Ja zvacsa telefonujem , do tych 100 min by som sa aj zmestil , pri O2 by som platil 13 eur., tu 10 a mal by som aj novy telefon.
Chcem sa spytat ci je to dobry model, pocul som ze tie prve adnroid systemy neboli bohvie co , ten ktory je v tomto je uz spolahlivy?
A T-Mobile este stale blokuje telefony ? Neda s v nich pouzit iba T-Mobile SIM?
Dakujem za odpovede!
Re: SE xperia x8
je to uz dost stary telefon, aj android je tam este 1.6 cize ked chces nieco novsie musis si to prehodit sam a tam uz neviem ako to je zo zarukou(nechcem strasit takze si to zisti najskor).
kazdopadne ja by som skor porozmyslal ake telefony mi ponukne O2
kazdopadne ja by som skor porozmyslal ake telefony mi ponukne O2
Ked ti ide aj o novy telefon tak si prehliadny aj ponuky telefonov od o2. popripade od nich zoberes mobil na splatky. A dnes ti uz kazdy operator ponukne priblizne rovnake pausaly (ceny, atd.).
X8 si po pripojeny na PC a tusim aj wifi mozes aktualizovat na Android 2.1, zaruka ti samozrejme plati nadalej.
A ako to je s tym blokovanim telefonov? Co mam telefon od nich z pred dvoch rokov este je zablokovany na ine siete , neviem ci od toho uz odpustili alebo nie....
Ja som bol tiez pred 3 dnami v predajni,skoncil mi Fix a chcel som prejst na Easy,predajca mi ponukol Relax 60 taktiez 50% zlava= 7,3€ a k tomu mobily Samsung Star 2 alebo LG Optimus Me za 1€,alebo aj tvoju ponuku SE Xperia X8 Relax 100 50% zlava za 1€.Ja si myslim,ze to je velmi vyhodne,pre novych zakaznikov stoji Relax 60 14,5€ a uvedene mobily za 20€.Nebude v tom nejaky hacik ? ze to plati napr. iba 6 mesiace a potom platis 14,5€ ?.BTW ak mam aktivovany CLIP tak automaticky mi prechadza aj ku Relaxu ?
Este sa u nich stavim , popytam sa presnejsie , ale mne babenka v telefone hovorila ze 50% zlava na 2 roky....
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
99% telefonov z Tmobile je stale blokovanych
po skonceni viazanosti (2rokov) ti telefon odblokuju za 3,96e v znackovej predajni (v krajskych mestach)
po skonceni viazanosti (2rokov) ti telefon odblokuju za 3,96e v znackovej predajni (v krajskych mestach)
pokiaľ viem, tak áno...valki250 napísal:BTW ak mam aktivovany CLIP tak automaticky mi prechadza aj ku Relaxu ?
ono sa to asi aktivuje ku karte, nie k programu aký využívaš...
Tak to bude asi kamen urazu u mna , kvoli 1 telefonu u nich neostanem... Skusim sa spytat v nejakom mobil shope ci s to vedia odblokovat , len sa bojim ze tym vlastne stratim aj zaruku... ci nie?
Tusim je aj nejake forum SE-tuning , tam by na to mohol byt navod , alebo to je este priskoro?
Tusim je aj nejake forum SE-tuning , tam by na to mohol byt navod , alebo to je este priskoro?
stratíš záruku, ale čo som niekto počul/čítal, tak že vraj servis nie vždy pátra po tom či bol odblokovaný neoficiálne...
v o2 ta tych 100 minut s balickom vyjde tiez na 10€, lenze oni ti novy telefon zadarmo nedaju. Byt tebou zostanem v TM a ten mobil si bud necham alebo predam.