Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
a na aku otazku si nedostal odpoved?
// mas tam odpoved odomna na predchadzajucej strane
// mas tam odpoved odomna na predchadzajucej strane
-
17
Light Professional
Ako casto a s akou zatazou cvicit?
//dakujem
//dakujem
Absolútne nevieme aké máš podmienky, aké možnosti, nič. Takisto nie sme veštci, aby sme odhadli tvoju silu. Každopádne cvič tak, aby si záťaž viac-menej bez problémov zvládol, je mýtus, že sval treba rozbiť do "krvava."
-
17
Light Professional
Skus povedat co treba, ja sa, povedzme, prisposobim.
//k- za tento prispevok potesila, s kometarom: "ty sku*vysyn žebrak vyje*** si ešte nedostal kopačku na solar???? TY SUCHY SMRAD"

//k- za tento prispevok potesila, s kometarom: "ty sku*vysyn žebrak vyje*** si ešte nedostal kopačku na solar???? TY SUCHY SMRAD"
vahy treba davat podla pocitu. Samozrejmost je dobre sa rozcvicit a zahrievat sa iba s malymi vahami a az v priebehu cvicenia, neskor, pridavat dalsie kotuce. Je to cisto iba o pocite, musis citit ze sval sa efektivne namaha. Ale pokial je clovek zaciatocnik, tak to moc neprehanat zo zaciatku, pretoze slachy a väziva musia este zosilniet, to je aj hlavny dovod preco sa odporuca mat odcviceny aspon rok a az potom zacat pripadnu suplementaciu typu kreatin, AAKG,HMB a pod. /proteinu sa to netyka, ten treba vzdy/ 
Tu sa naozaj nedá nič normálne poradiť, lebo nespolupracuješ. Tu nie si u doktora, ktorý ti dá presný liek. Resp. aj ten doktor ti ho nedá, pokiaľ neopíšeš symptómy.
Je to ako keby si prišiel k doktorovi a povedal mu, že si chorý a chceš lieky. Keby sa ťa spýtal, čo ti je, aké máš problémy, ty by si stále opakoval len to, že si chorý a chceš lieky.
Je to ako keby si prišiel k doktorovi a povedal mu, že si chorý a chceš lieky. Keby sa ťa spýtal, čo ti je, aké máš problémy, ty by si stále opakoval len to, že si chorý a chceš lieky.
-
17
Light Professional
Tak povedz co chces vediet?
-
Point
Professional
mas moznost chodit do posilky? cvicit chces iba doma? klko merias, kolko vazis..cvicil si uz niekedy? strava? mas nejake problemy s tymi ramenami? si obmedzeny napriklad financne co sa tyka doplnkov?
ja to robim tak, ze cvicim pokial necitim ze sval je maximalne napumpovany a zacina uz dost boliet. Aby proste dostal do tela, ale nie zase aby som mal pocit ze som to prehnal.
17, cvicit len ramena nema vyznam resp nemusi ti to moc pomoct do tej sirky (to je vsetko vec hrudniku chrbta a ramien) bodka.
Dalsia vec, otravujes dost s blbymi otazkami a je to len na uzivatelov ako ti odpovedia ak tak vobec aj spravia, taky hughito tu od teba ziadal rozpisanie miesto toho chces hned odpovede a urazas sa a k tomu vsetkemu to co chces sa da najist za par sekund na internete http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q ... 00&bih=784
Dalsia vec, otravujes dost s blbymi otazkami a je to len na uzivatelov ako ti odpovedia ak tak vobec aj spravia, taky hughito tu od teba ziadal rozpisanie miesto toho chces hned odpovede a urazas sa a k tomu vsetkemu to co chces sa da najist za par sekund na internete http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q ... 00&bih=784
-
17
Light Professional
No ja som chcel radu ohladom rozsirenia ramien, nepotreboval som cviky LEN na chrbat. A neurazil som sa ani nic podobne.
A tymto este dakujem Pointovi, ktory mi pomohol cez SS.
Ramena mozes rozsisrit ale opticky budes vyzerat stale uzky a navyse trochu smiesne kedze ramena budes mat vacsie ako zbytok tela. Ale asi zbytocne totu vysvetlujem.17 napísal:No ja som chcel radu ohladom rozsirenia ramien, nepotreboval som cviky LEN na chrbat. A neurazil som sa ani nic podobne.A tymto este dakujem Pointovi, ktory mi pomohol cez SS.
Presne tak, síce sa ľudovo hovorí o ramenách (v spojitosti so šírkou postavy), ale v skutočnosti ramená tú šírku nerobia.
kaslat nato...komu niet rady tomu niet pomoci...
podla mna by uplne stacilo, keby zacal cvicit uplne normalne cele telo, bez nejakej preferencie urcitej svalovej partie. Vysledkom by bolo celkove zmohutnenie a chalan by bol urcite spokojny. Mne sa napriklad velmi nepaci, ak ma niekto chrbat obrovsky ako stol, ale ostatne svalove partie iba take nic moc..
CKD som skusal 4 tyzdne pred nejakym casom a bol to dost "hardcore". Prve 2-3 dni ma strasne bolela sija ale potom som si celkom zvykol. Ibaze, tym ze som nemal takmer ziadny cukor v krvi, totalne som bol odpaleny. Ked som si isiel urobit kavu, alebo som vysiel hore schodami, tak som to 10 minut predychaval. Ono, casom sa da na to zvyknut, ale je to (aspon pre mna) velmi narocne. Jednotvarna strava, nesustredenost, ta sku*vena bolest sije a krku... TO by som musel byt uz moc zufaly, aby som na CKD znova nabehol.hughito napísal:Takéto problémy by som skôr čakal pri CKD, ale pri sach. vlnách to nie je také horibilné. Ja osobne som to nijak zvlásť nepociťoval.
Radsej s rozumom upravim jedalnicek a viac sa budem hybat.
-
DanielDevil
Addict
Zdravím, blíži sa leto a tak budem trafiť viac času doma...chcem začať cvičiť každý deň kliky a aj behávať...no chcel by som vedieť či je lepšie cvičiť 1x denne prípadne viac (2-3x) a druhá vec, či je lepšie spraviť naraz napr. 50 klikov alebo si to rozdeliť na dve série po 25, prípadne viac sérií, vďaka
Co tym sledujes, co tym chces dosiahnut?
-
DanielDevil
Addict
tak chcem aby mi trochu spevneli ruky aj prsné svaly a keďže nemám možnosť chodiť do posilňovne tak takto, nemám veľké oči...
/inak je lepšie aj obmieňať polohy pri klikoch? napr. raz ruky od seba, raz pri sebe...
/inak je lepšie aj obmieňať polohy pri klikoch? napr. raz ruky od seba, raz pri sebe...