METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: METAL,METAL...

Príspevok od používateľa Sphinx »

@leko: lenze krtko to je boss!! perfektny je den krtka cez den spy a vecer tr*ka !
ale aby to nebolo OT tak co trocha japonskeho metalu ?? :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Gojira
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

neviem preco ale strasne sa mi to podoba na
//hlavne zacatok
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lektolaktik: trosku ho podpichnem a uz ma za to kamenuj :roll: mne je jedno ako vyzera kym dobre hra, a nemusi vyzerat ako metlak ako si ho opisal ty - ja som totiz napisal ze posobi svojim vyzorom detsky a za tym si stojim

a aby som nebol OT tak na dobru noc trosku progresivneho

(dost som sa namotal na tu skladbu v poslednej dobe)

//srnec - pravdu mas :lol:
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

Tak toto zasa bere strasne mna tiez nadobru noc
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Čo vravíte na Cynic ? :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Raz som ich videl/pocul live (robili predskokana DT) - bohuzial zvukar na nase kridlo trosku kaslal a bol som daleko mozno aj preto ma vela z nich nezaujalo...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

No tak najradsej mam nejaky ten Melodic Death Metal. Popripade aj samotny Death Metal by som prijal, ale viac sa mi paci ten death-ovsky scream. Black to je na mna moc. Nenavidim tie ich vysoke a pisklave screamy. Napriklad Scar Symmetry, alebo Sonic Syndicate, aj ked to je uz aj metalcore. Ale potom co sa tyka metalcore, tak aj to a tam napriklad As I Lay Dying. Taktiez nepohrdnem aj folk metalom, cize Korpiklaani napriklad, alebo Eluveitie (hlavne ich Inis Mona).

Ale obcas mavam take chvilky a zajdem troska aj do starych casov System of a Down-u alebo power metalu typu Rhapsody of Fire (kedysi len Rhapsody), Dragonforce alebo Hammerfall.

Avsak niekedy sa vraciam aj do klasiky heavy metalu a hard rocku ako Iron Maiden, Bon Jovi, Judas Priest.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

snad to tu este nebolo... (kvoli minorite metalfanov to hadzem sem)
Prílohy
Metal_genre_chart[1].jpg
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

javatar: v rámci doomu je to troška mimo, doomovým skladbám (z mojej zbierky) rozumieť snáď vždy a občas ani neznejú "evil" :roll:

ale zvyšok je celkom fajn, hlavne ten nu-metal je veľmi presne zadefinovaný :mrgreen:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ono je to ako vtip, najde sa aj dobre znejuci nu-metal

link kedysi postuny tebou - http://mapofmetal.com/ - je na tom samozrejme informacne lepsie :)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

-=wolf=- napísal:No tak najradsej mam nejaky ten Melodic Death Metal. Popripade aj samotny Death Metal by som prijal, ale viac sa mi paci ten death-ovsky scream. Black to je na mna moc. Nenavidim tie ich vysoke a pisklave screamy. Napriklad Scar Symmetry, alebo Sonic Syndicate, aj ked to je uz aj metalcore. Ale potom co sa tyka metalcore, tak aj to a tam napriklad As I Lay Dying. Taktiez nepohrdnem aj folk metalom, cize Korpiklaani napriklad, alebo Eluveitie (hlavne ich Inis Mona).

Ale obcas mavam take chvilky a zajdem troska aj do starych casov System of a Down-u alebo power metalu typu Rhapsody of Fire (kedysi len Rhapsody), Dragonforce alebo Hammerfall.

Avsak niekedy sa vraciam aj do klasiky heavy metalu a hard rocku ako Iron Maiden, Bon Jovi, Judas Priest.
haluz... z toho čo si tu vymenoval sa vo väčšine zhoduje so mnou :) inak In Flames nezvykneš počúvať? Lebo ja neviem prečo, ale strašne sa mi to páči... volakedy som to vedel počúvať denno denne a ale v poslednej dobe nepočúvam skoro nič, sem tam si niečo pustím...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

javatar napísal:Lektolaktik: trosku ho podpichnem a uz ma za to kamenuj :roll: mne je jedno ako vyzera kym dobre hra, a nemusi vyzerat ako metlak ako si ho opisal ty - ja som totiz napisal ze posobi svojim vyzorom detsky a za tym si stojim
Nevsimol som si ze by som na teba utocil.
javatar napísal:snad to tu este nebolo... (kvoli minorite metalfanov to hadzem sem)
Mne vyslo ze pocuvam classical heavy. Nemam ten pocit. Ale samozrejme beriem s rezervou.
silmarill
King
King

českú folk/doomovú skupinu SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY niekto pozná/počúva?

nedávno vydali nááádherný album "Návaz", melancholický doom spojený s folkom a pohanskými textami...

úplný balzam na dušu :smt049 :smt049 :smt049
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pocitacovnik »

počúvam v podstate všetok metal , ktorý sa netýka satanizmu.

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 20:19)
celkovo black metal niektoré skupiny propagujúce satanizmus poňali podľa mňa zo zlej strany. jeho pôvodný zámer bol podľa mňa trochu iný: mal v sebe zobrazovať niečo tajomné....
a ku skupinám: metallica,anthrax,megadeth,slayer,sepultura,manowar,hammerfall,sabaton,epica,avantasia,edguy,sonata arctica a ostatné... mám rád aj rock napríklad aerosmith,led zeppelin ....
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

a ty aj rozumieš textom že nepočúvaš metal kde je satanizmus? inak čo je to za kktský predsudok? :) Trebárs Deicide sú autormi jedných z mojích najobľúbenejších death metalových albumov a sú (alebo aspoň boli) to satanisti, a kvôli tomu si klenot ako "Legion" budem odopierať? ;)
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

Thrash/Death napísal:a ty aj rozumieš textom že nepočúvaš metal kde je satanizmus? inak čo je to za kktský predsudok? :) Trebárs Deicide sú autormi jedných z mojích najobľúbenejších death metalových albumov a sú (alebo aspoň boli) to satanisti, a kvôli tomu si klenot ako "Legion" budem odopierať? ;)
ak majú členovia vzťah ku satanizmu ale neprezentujú sa tým príp. majú minimum songov s touto tématikou tak mi to nevadí ale nepočúvam skupiny ktoré majú celú diskografiu založenú na satanizme napríklad behemoth :) deicide mám rád
silmarill
King
King

satanizmus v blackmetale je pochopiteľný - pokiaľ viem tak black metal ako žáner vznikol ako undergroundový protest proti uhladenej nagélovanej usmiatej spoločnosti ktorá predstiera dobro, preto je BM zvuk väčšinou znejúci ako "v nízkej kvalite", tematicky sa zameriava na zlo, nenávisť, mizantropiu, chlad a smrť, pretože aj keď si pred tým ľudia zakrývajú oči tak je to súčasť ľudského života. satanizmus u kapiel beriem často ako pózu alebo symbol protestu, nie ako skutočné vyjadrenie ich satanistickej viery.
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

silmarill napísal:satanizmus v blackmetale je pochopiteľný - pokiaľ viem tak black metal ako žáner vznikol ako undergroundový protest proti uhladenej nagélovanej usmiatej spoločnosti ktorá predstiera dobro, preto je BM zvuk väčšinou znejúci ako "v nízkej kvalite", tematicky sa zameriava na zlo, nenávisť, mizantropiu, chlad a smrť, pretože aj keď si pred tým ľudia zakrývajú oči tak je to súčasť ľudského života. satanizmus u kapiel beriem často ako pózu alebo symbol protestu, nie ako skutočné vyjadrenie ich satanistickej viery.
máš pravdu ale myslím,že občas sa to trochu preháňa
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Guns n´Roses, a Iron Maiden... Občas Metallica, ale radšej GNR
Napísať odpoveď