ale aby to nebolo OT tak co trocha japonskeho metalu ??
METAL,METAL...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: METAL,METAL...
@leko: lenze krtko to je boss!! perfektny je den krtka cez den spy a vecer tr*ka !
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco ale strasne sa mi to podoba na
//hlavne zacatok
//hlavne zacatok
-
javatar
Hardcore addict
Lektolaktik: trosku ho podpichnem a uz ma za to kamenuj
mne je jedno ako vyzera kym dobre hra, a nemusi vyzerat ako metlak ako si ho opisal ty - ja som totiz napisal ze posobi svojim vyzorom detsky a za tym si stojim
a aby som nebol OT tak na dobru noc trosku progresivneho
(dost som sa namotal na tu skladbu v poslednej dobe)
//srnec - pravdu mas
a aby som nebol OT tak na dobru noc trosku progresivneho
(dost som sa namotal na tu skladbu v poslednej dobe)
//srnec - pravdu mas
Tak toto zasa bere strasne mna tiez nadobru noc
-
Royalflush
Guru wannabe
Čo vravíte na Cynic ? 
-
javatar
Hardcore addict
Raz som ich videl/pocul live (robili predskokana DT) - bohuzial zvukar na nase kridlo trosku kaslal a bol som daleko mozno aj preto ma vela z nich nezaujalo...
No tak najradsej mam nejaky ten Melodic Death Metal. Popripade aj samotny Death Metal by som prijal, ale viac sa mi paci ten death-ovsky scream. Black to je na mna moc. Nenavidim tie ich vysoke a pisklave screamy. Napriklad Scar Symmetry, alebo Sonic Syndicate, aj ked to je uz aj metalcore. Ale potom co sa tyka metalcore, tak aj to a tam napriklad As I Lay Dying. Taktiez nepohrdnem aj folk metalom, cize Korpiklaani napriklad, alebo Eluveitie (hlavne ich Inis Mona).
Ale obcas mavam take chvilky a zajdem troska aj do starych casov System of a Down-u alebo power metalu typu Rhapsody of Fire (kedysi len Rhapsody), Dragonforce alebo Hammerfall.
Avsak niekedy sa vraciam aj do klasiky heavy metalu a hard rocku ako Iron Maiden, Bon Jovi, Judas Priest.
Ale obcas mavam take chvilky a zajdem troska aj do starych casov System of a Down-u alebo power metalu typu Rhapsody of Fire (kedysi len Rhapsody), Dragonforce alebo Hammerfall.
Avsak niekedy sa vraciam aj do klasiky heavy metalu a hard rocku ako Iron Maiden, Bon Jovi, Judas Priest.
javatar: v rámci doomu je to troška mimo, doomovým skladbám (z mojej zbierky) rozumieť snáď vždy a občas ani neznejú "evil" 
ale zvyšok je celkom fajn, hlavne ten nu-metal je veľmi presne zadefinovaný
ale zvyšok je celkom fajn, hlavne ten nu-metal je veľmi presne zadefinovaný
-
javatar
Hardcore addict
tak ono je to ako vtip, najde sa aj dobre znejuci nu-metal
link kedysi postuny tebou - http://mapofmetal.com/ - je na tom samozrejme informacne lepsie
link kedysi postuny tebou - http://mapofmetal.com/ - je na tom samozrejme informacne lepsie
haluz... z toho čo si tu vymenoval sa vo väčšine zhoduje so mnou-=wolf=- napísal:No tak najradsej mam nejaky ten Melodic Death Metal. Popripade aj samotny Death Metal by som prijal, ale viac sa mi paci ten death-ovsky scream. Black to je na mna moc. Nenavidim tie ich vysoke a pisklave screamy. Napriklad Scar Symmetry, alebo Sonic Syndicate, aj ked to je uz aj metalcore. Ale potom co sa tyka metalcore, tak aj to a tam napriklad As I Lay Dying. Taktiez nepohrdnem aj folk metalom, cize Korpiklaani napriklad, alebo Eluveitie (hlavne ich Inis Mona).
-
lekoklatik
VIP
Nevsimol som si ze by som na teba utocil.javatar napísal:Lektolaktik: trosku ho podpichnem a uz ma za to kamenujmne je jedno ako vyzera kym dobre hra, a nemusi vyzerat ako metlak ako si ho opisal ty - ja som totiz napisal ze posobi svojim vyzorom detsky a za tym si stojim
Mne vyslo ze pocuvam classical heavy. Nemam ten pocit. Ale samozrejme beriem s rezervou.javatar napísal:snad to tu este nebolo... (kvoli minorite metalfanov to hadzem sem)
českú folk/doomovú skupinu SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY niekto pozná/počúva?
nedávno vydali nááádherný album "Návaz", melancholický doom spojený s folkom a pohanskými textami...
úplný balzam na dušu

nedávno vydali nááádherný album "Návaz", melancholický doom spojený s folkom a pohanskými textami...
úplný balzam na dušu
-
pocitacovnik
Light Expert
počúvam v podstate všetok metal , ktorý sa netýka satanizmu.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 20:19)
celkovo black metal niektoré skupiny propagujúce satanizmus poňali podľa mňa zo zlej strany. jeho pôvodný zámer bol podľa mňa trochu iný: mal v sebe zobrazovať niečo tajomné....
a ku skupinám: metallica,anthrax,megadeth,slayer,sepultura,manowar,hammerfall,sabaton,epica,avantasia,edguy,sonata arctica a ostatné... mám rád aj rock napríklad aerosmith,led zeppelin ....
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 20:19)
celkovo black metal niektoré skupiny propagujúce satanizmus poňali podľa mňa zo zlej strany. jeho pôvodný zámer bol podľa mňa trochu iný: mal v sebe zobrazovať niečo tajomné....
a ku skupinám: metallica,anthrax,megadeth,slayer,sepultura,manowar,hammerfall,sabaton,epica,avantasia,edguy,sonata arctica a ostatné... mám rád aj rock napríklad aerosmith,led zeppelin ....
-
Thrash/Death
Star
a ty aj rozumieš textom že nepočúvaš metal kde je satanizmus? inak čo je to za kktský predsudok?
Trebárs Deicide sú autormi jedných z mojích najobľúbenejších death metalových albumov a sú (alebo aspoň boli) to satanisti, a kvôli tomu si klenot ako "Legion" budem odopierať? 
-
pocitacovnik
Light Expert
ak majú členovia vzťah ku satanizmu ale neprezentujú sa tým príp. majú minimum songov s touto tématikou tak mi to nevadí ale nepočúvam skupiny ktoré majú celú diskografiu založenú na satanizme napríklad behemothThrash/Death napísal:a ty aj rozumieš textom že nepočúvaš metal kde je satanizmus? inak čo je to za kktský predsudok?Trebárs Deicide sú autormi jedných z mojích najobľúbenejších death metalových albumov a sú (alebo aspoň boli) to satanisti, a kvôli tomu si klenot ako "Legion" budem odopierať?
satanizmus v blackmetale je pochopiteľný - pokiaľ viem tak black metal ako žáner vznikol ako undergroundový protest proti uhladenej nagélovanej usmiatej spoločnosti ktorá predstiera dobro, preto je BM zvuk väčšinou znejúci ako "v nízkej kvalite", tematicky sa zameriava na zlo, nenávisť, mizantropiu, chlad a smrť, pretože aj keď si pred tým ľudia zakrývajú oči tak je to súčasť ľudského života. satanizmus u kapiel beriem často ako pózu alebo symbol protestu, nie ako skutočné vyjadrenie ich satanistickej viery.
-
pocitacovnik
Light Expert
máš pravdu ale myslím,že občas sa to trochu preháňasilmarill napísal:satanizmus v blackmetale je pochopiteľný - pokiaľ viem tak black metal ako žáner vznikol ako undergroundový protest proti uhladenej nagélovanej usmiatej spoločnosti ktorá predstiera dobro, preto je BM zvuk väčšinou znejúci ako "v nízkej kvalite", tematicky sa zameriava na zlo, nenávisť, mizantropiu, chlad a smrť, pretože aj keď si pred tým ľudia zakrývajú oči tak je to súčasť ľudského života. satanizmus u kapiel beriem často ako pózu alebo symbol protestu, nie ako skutočné vyjadrenie ich satanistickej viery.
Guns n´Roses, a Iron Maiden... Občas Metallica, ale radšej GNR