The Witcher 2: Assassins Of Kings
-
palciii
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
caute pojde mi podla vás zaklinac
athlon x2 4200+,8500gt(256 gdr3)2gbram grafika aj procak pretocene kusok
-
MichalkoOo
Zablokovaný
640x480 low a 10-25 fps so šťastím
caute. potreboval by som poradit mam taky problem, ked zapnem hru v cestine, v menu hry mam len hole pozadie a ziadny text, ked prepnem hru na anglictinu vsetko funguje normalne. nevedeli by ste mi niekto poradit co stym? dik
Odkial tu hru mas? 
Zdravím všechny, mám problém s touto hrou. Po uspesném nainstalování a zavedení peče 1.1
Vstoupím do hry a s minimálním nastavení grafických požadavku. Ve hře vypada všechno supr do chvýle než vylezu na místo kde je široký rozhled, v ten moment se textury krajny zblázní a začnou se vykreslovat kopce a čtěrk na zemi volně do prostoru, na hraní to nemá vliv vše plynule funguje, jen hráč nic nevidí protože postava je překryta náhodnými texturami a v závislosti jestli jste třeba u zdi blízko tak zed a blízké okolí je v pořádku ale v dá je pulka věže neustále prekreslována kopcem a tak, takže když slezete na urove země tak se místy stane že nevidíte vubec nic, jakmile vylezete na vyvíšene místo zase je něco vidět. Divné je že hra se nijak neseká nebyl použit žadnej crack a přesto to takto blbne.
Mám aktualní ovladače grafiky ATI Mobility Radeon HD 5165.
Napada někoho řešení této situace, kromě smazaní hry?
Vstoupím do hry a s minimálním nastavení grafických požadavku. Ve hře vypada všechno supr do chvýle než vylezu na místo kde je široký rozhled, v ten moment se textury krajny zblázní a začnou se vykreslovat kopce a čtěrk na zemi volně do prostoru, na hraní to nemá vliv vše plynule funguje, jen hráč nic nevidí protože postava je překryta náhodnými texturami a v závislosti jestli jste třeba u zdi blízko tak zed a blízké okolí je v pořádku ale v dá je pulka věže neustále prekreslována kopcem a tak, takže když slezete na urove země tak se místy stane že nevidíte vubec nic, jakmile vylezete na vyvíšene místo zase je něco vidět. Divné je že hra se nijak neseká nebyl použit žadnej crack a přesto to takto blbne.
Mám aktualní ovladače grafiky ATI Mobility Radeon HD 5165.
Napada někoho řešení této situace, kromě smazaní hry?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Slabá grafika.
Podla mna to budu artefakty takze sa ti bud prehrieva grafika alebo nestiha (ale trochu blbost zeby nestihanim boli artefakty). Skus zapnut ubersampling, niektorym ludom to pomohlo vyriesit divne veci na ATI kartach.
Mne robi neco podobne dokonca v jednej misii podmnou zmizla cela lod... ale to je asi bug... ja mam inak nvidia gtx580
patch 1.3 dostupny na http://www.en.thewitcher.com/community/
ľudia mám originál a hneĎ po nainštalovaní gry mi sťahuje patche. Po ich nainštalovaní prebieha kontrola a vypustí mi tam chybu " nepodarilo sa aktualizovať Launcher.exe." a že fatal error.... NEviete čo s tým?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
preinštaluj hru.
Caute ako si nastavím väčšie písmo lebo tutorial respk všetko čo sa zobrazuje je písane strašne malým písmom je na to nejaký patch alebo čo treba spraviť ?
Myslím, že sa to tam nedá nastaviť (nikde som to nenašiel). Aj s aktuálny patchom je to písmo také drobné.
Zdravim,
mam problem s FPS v Zaklinacovi 2. Aj na najnizsich detailoch mi hra neide plynulo(potrhava). Neviete niekto poradit, v com moze byt chyba?
zostava mojho NB:
sony vaio
Intel Core i7-2630QM 2 GHz(Turbo Boost do 2.90 GHz)
RAM 6gb DDR3
NVIDIA GeForce® GT 540M 1GB
full hd 1920x1080
mam problem s FPS v Zaklinacovi 2. Aj na najnizsich detailoch mi hra neide plynulo(potrhava). Neviete niekto poradit, v com moze byt chyba?
zostava mojho NB:
sony vaio
Intel Core i7-2630QM 2 GHz(Turbo Boost do 2.90 GHz)
RAM 6gb DDR3
NVIDIA GeForce® GT 540M 1GB
full hd 1920x1080
-
xH4wK
Mas NB... preco ludi ocakavaju ze na NB si zahraju najnovsie hry, NB nie su stavane na hranie narocnych hier
btw vcera som kupil cez noc stiahol a dnes konecne zahral, chytilo ma to a nebudem klamat, uz som na tom zavisly ;D
btw vcera som kupil cez noc stiahol a dnes konecne zahral, chytilo ma to a nebudem klamat, uz som na tom zavisly ;D
Je tu niekto, kto má originálku a po upgrade na verziu 2.0 mu tiež zmizli z hry české titulky?
-
xH4wK
Kopa ludi ... aj Steam overlay nejde.
CD projekt nekomentuje
U mna skoncili na plnej ciare, ziadny support na maily sa neodpoveda a na fore nikto neodpisuje
CD projekt nekomentuje
U mna skoncili na plnej ciare, ziadny support na maily sa neodpoveda a na fore nikto neodpisuje
Ja som nemal ziadny problem a pisat treba na Comgad. cd projekt nerobil cz lokalizaciu