Ďakujem
Citate knihy?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Citate knihy?
Momentálne som začal čítať knihu Eragorn a už mám aj pripravené ďalšie 2 diely: Eldest a Brisingr. Aj keď je to vymyslené tak dej má výborne rozvinutý (jedna kniha cca 500 strán) Požičal mi ju bratov kamarát a týmto by som sa mu aj chcel poďakovať 
Ďakujem
Ďakujem
-
w00dy
Light Star
Taktiež čítam práve túto knihu,síce ako e-book :]wrtulka33 napísal: - The KAMA SUTRA OF VATSYAYANA
( Jej vydalie bolo spojené s ťažkosťami - narážalo na mravné predsudky, prikazajúce nehovoriť o sex.- vzťahu muža a ženy.
Nejde o klasickú kamasútru, skôr o literárne dielo al. historické dielo o vzniku vzťahu muža a ženy...)
Zaklínač VI:Vež Vlaštovky:Hádam nemusím predstavovať tochto chlapíka s bielou hrintou a s mečom.Diela od Andrzeja Sapkowskiho sa mi jednoducho páčia a postavu Geralta som si priam zamiloval.Len mi trochu vadí,že to nie je také ako zväzky príbehov v I a II časti.Každému kto čítal V odporučujem.
Budúcnosti si chystám zaobstarať komix "Tajné války superhrdinů Marvelu" kedže v poslednom čase som sa vrátil ku kresleniu postáv (a samozrejme ma bavia aj komixy) :]]]
na 10 dnovu expediciu na Balkan som si napchal iPhone Danovkami a som pri konci Cerveneho kapitna - to ma Dan vo vsetkych knihach neuveritelny talent domrvit celkom dobre zacinajuci pribeh?
Ja som bol s Dánom zatiaľ vždy spokojný.
no ale tak:
Spoiler
templari prerastajuci do slobomurarov a vazby na devadesiate roky sa mi zdali az prilis
Ahojte,
ja čítam pravidelne, ked to porovnám s iným ľudom, tak čítam veľmi veľa. Jedna kniha vydrží mi v priemeri 2 týždni. Samozrejme to závisí aj o tom čo čítam, stupeň zaujímavosti, aký dlhí, alebo krátky je
Teraz čítam kalsiku od Margarett Mitchel. Inak vždy vyberiem niečo z literatúry.
ja čítam pravidelne, ked to porovnám s iným ľudom, tak čítam veľmi veľa. Jedna kniha vydrží mi v priemeri 2 týždni. Samozrejme to závisí aj o tom čo čítam, stupeň zaujímavosti, aký dlhí, alebo krátky je
citam pomerne vela, takze som toho uz dost vela precital ale Eragon a jeho pokracovania na mna zaposobili
Momentálne čítam Ježišovu dynastiu.
-
bolek
Guru
Tento týždeň som sa trochu rozčítala (zistila som, že keď nám v kuse blbne na kolaji net a nechce sa mi učiť, tak toho človek stihne oveľa viac
)
Eva Bacigalová-Čistá nuda
Katarína Tholtová-Nočné motýle
Michal Viewegh-Lekce tvurčího psaní
Joyce Carol Oatesová-Znásilnenie
Eva Bacigalová-Čistá nuda
Katarína Tholtová-Nočné motýle
Michal Viewegh-Lekce tvurčího psaní
Joyce Carol Oatesová-Znásilnenie
-
zuzkazuzka
VIP
Práve som dočítala Banáš - Kód 9 a celkom ma tá kniha zaujala. Je to na spôsob kníh Dana Browna, také vyvracanie faktov o náboženstvách, ktoré sa dejú na pozadí deja. Naozaj som nečakala, že to bude také príjemné a miestami aj napínavé čítanie.
momentalne citam metro 2033 dostal som sa k nej vdaka hre .. ale tu som nehral 
Kamaratka co precitala Metro a poto msi zahrala hru zevraj bola z pc verzie dost sklamana
Ja citam Zaklinaca I
Akurát som dočítal titul "Muž, ktorý sa vzoprel Hitlerovi" od Jozefa Vrbu, púšťam sa do nepríjemne hrubých Dějin 20. století. 
Nova Danovka objednana, zajtra si po nu idem do Martinusu, k tomu este Studna, lebo ta nie je pdf a este nieco "Pistanek-like"... nech mi v macedonskych horach neprepne
Teraz citam Danovu Saru, a IMO by sa pacila konspiratorskej casti tej komunity
Teraz citam Danovu Saru, a IMO by sa pacila konspiratorskej casti tej komunity
Aktuálne čítam:
C. D. Payne - Mládí v hajzlu-Mladík v odboji
Susan Masino - AC/DC Story aneb Budiž rock
C. D. Payne - Mládí v hajzlu-Mladík v odboji
Susan Masino - AC/DC Story aneb Budiž rock
ja momentálne dočítavam Dai Sijie - V noci keď nevyšiel mesiac ,predchádzajúci titul od tohoto autora - Balzac a malá čínska krajčíročka som prečítal hneď - obidva diela odporúčam.
stopárov sprievodca(+ pokračovania) super vec keď sa človek chce zasmiať na fungovaní nášho sveta. ináč aj Holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho.. čítavam všeličo..
stopárov sprievodca(+ pokračovania) super vec keď sa človek chce zasmiať na fungovaní nášho sveta. ináč aj Holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho.. čítavam všeličo..
Prednedavnom docitane Kto chyta v zite, nic extra zaujimave, mozno pre inu vekovu oblast.
Momentalne citam Stoparov sprievodca po galaxii, zacina to celkom zabavne, uvidime ci to take bude aj dalej alebo sa to zmeni na splet zvelicenych slov obalenych osuskou. No a potom mam este rozcitane Hlava XXII, ale neviem sa k nej dalej dokopat.
Momentalne citam Stoparov sprievodca po galaxii, zacina to celkom zabavne, uvidime ci to take bude aj dalej alebo sa to zmeni na splet zvelicenych slov obalenych osuskou. No a potom mam este rozcitane Hlava XXII, ale neviem sa k nej dalej dokopat.
ked budem mat konecne cas, tak si planujem precitat aj http://www.martinus.sk/?uItem=101723
mam k tej knihe osobny vztah, kedze ma autor tohto prekladu oslovil s tym, ze ci moze pouzit jeden z macro zberov, a ja som suhlasil...
mam k tej knihe osobny vztah, kedze ma autor tohto prekladu oslovil s tym, ze ci moze pouzit jeden z macro zberov, a ja som suhlasil...
-
jin
VIP
Aktuálne na nočnom stolíku: Tom Hodgkinson - Pohodoví rodičia (povinné čítanie) a William Faulkner – Medveď.
Mierne neobvyklá kombinácia...
Mierne neobvyklá kombinácia...
Čítam rád a veľa. Takmer iba keď cestujem do školy autobusom. Hodina ráno, hodina popoludní.
Momentálne čítam ságu Zaklínač. Vydavateľstvo LEONARDO robí dotlač (konečne) a knihy som už mohol konečne zohnať.
Aktuálne som dočítal 2. knihu s poviedkami a začal čítať Krev elfů. Zatial hodnotenie 10/10, 9/10, 9/10
Inak potreboval by som poradiť. Po Zaklínačovi by som si rád prečítal Tolkienove knihy. Od akej knihy je dobré začať? V poradí: Hobbit, Pán Prsteňov, Silmarillion?
Momentálne čítam ságu Zaklínač. Vydavateľstvo LEONARDO robí dotlač (konečne) a knihy som už mohol konečne zohnať.
Aktuálne som dočítal 2. knihu s poviedkami a začal čítať Krev elfů. Zatial hodnotenie 10/10, 9/10, 9/10
Inak potreboval by som poradiť. Po Zaklínačovi by som si rád prečítal Tolkienove knihy. Od akej knihy je dobré začať? V poradí: Hobbit, Pán Prsteňov, Silmarillion?