Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Filipito
spolu, glukozy aspon 50g a viac, zalezi od intenzity predch treningu
spolu, glukozy aspon 50g a viac, zalezi od intenzity predch treningu
Ďakujem
a ešte mám otázočku na okolo HST. Mám spraviť na 3-4 týždeň nový tréning alebo môžme ísť ten istý čo 1 -2 týždeň?
a ešte mám otázočku na okolo HST. Mám spraviť na 3-4 týždeň nový tréning alebo môžme ísť ten istý čo 1 -2 týždeň?
lepsia je malta, ked das vela glukozy bude ti ztoho mdlo
obmienaj to, urcite
obmienaj to, urcite
na posilnovanie.sk mi tvrdili presný opak
tj že glukóza je lepšia
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
glukoza je zlozitejsi cukor ako malta .. je sice rychlejsie vstrebatelny ale pri vacsich davkach mozu sposobit unavu, hlavne pred treningom .. pred davaj maltu, po treningu daj glukozu
Akože, je to fuck či malta alebo glukóza PO, fuck to nie je PRED.
Filipito:
Filipito:
Ideš to isté, akurát sa menia opakovania. Teda nie 2 x 15 ale 2 x 10. Takže opäť - určíš maximá, podsekneš váhu a ideš..a ešte mám otázočku na okolo HST. Mám spraviť na 3-4 týždeň nový tréning alebo môžme ísť ten istý čo 1 -2 týždeň?
pred tréningom by som mal dávať niečo špeciálne?
väčšinou dávam cca hodinu pred tréningom gainer
väčšinou dávam cca hodinu pred tréningom gainer
glukoza je najlepsia a je najrychlejsie vstrebatelna, aj ked malta ma tiez svoj vyznam
Filipito
ja davam Hmb-proti katabolizmu v priebehu dlheho cvicenia, asi 40min pred
Filipito
ja davam Hmb-proti katabolizmu v priebehu dlheho cvicenia, asi 40min pred
Vyskúšajte 30 minút pred tréningom asi 30g ovsených vločiek zaliatych mliekom, a hneď potom vypiť 2 poháre vody. Odvtedy, ako mi to doporučil kamarát, tak mám dosť energie na celý tréning. Samozrejme popritom ešte pijem CARBOMAX od Activlabu + keď dojde, tak vodu.
To su zas take rady ze podme na maliny.energy00 napísal:Vyskúšajte 30 minút pred tréningom asi 30g ovsených vločiek zaliatych mliekom, a hneď potom vypiť 2 poháre vody. Odvtedy, ako mi to doporučil kamarát, tak mám dosť energie na celý tréning. Samozrejme popritom ešte pijem CARBOMAX od Activlabu + keď dojde, tak vodu.
30g ovsenych vlociek to m ma byt kolko kalorii? ani 100 nie mozno. Pre nekoho 100 kiloveho to je velmi malo.
Mlieko pred cvicenim a potm dva pohare vody? Ako mat plny bachor tekutin ktora nema ziadne kalorie a teda tiez ziadnu energiu a potm tam ist dvihat 200 kilo na DL to by som sa asi poblil posral naraz.
Najlepsie je sa hodinu 2 hodiny pred treeningom poriadne nazrat, niecoho takeho z coho sa nebudem citit nafuknuty resp nebudem mat plny bachor nejakej tekutiny alebo niecoho co by mi komplikovalo cvicenie. Nie vzdy je taka moznost to je jasne, ked chcem rychlu enegriu lachko to vyriesi taka horalka co je cca 520 kalorii+protein.
Este k tomu opasku co sa tu riesilo, ja ho pouzivam az pri vahe nad tych 70%. Pri lachsich vahach mi pride zbytocny.
-
phatres1994
Star
caute chcel by som sa opytat ako je to s gainermi
cvicim uz asi 3 mesiace skoro pravidelne kazdy 3-2 den ako mam cas lenze problem je v tom ze by som rad pribral kedze som chudy
aktivne sa venujem futbalu a cvicenie beriem ako doplnok a snazim sa aby som aspon trocha vyzeral dobre
vyrysovany trocha som len proste musim aspon 7 kg pribrat vazne by som bol rad.....a vela som sa uz nacital o tych gaineroch no ja by som bol rad kebyze ste mi niaky doporucili..mam 16 a vysku a vahu doplnim neskor respektive vahu mam cca 52 kg ale vysku neviem
...stravujem sa pravidelne zeriem vela kuracich prs bielkovin a tak
..prosim poradte mi niaky gainer
ja som fičal na: http://www.stillmass.eu/gainer/hydromass-ii/
no tento má perfektný pomer cena/kg: http://www.protein.sk/anabolic-gainer-3 ... -1312.html
Ak neveríš týmto značkám tak si môžeš kúpiť niečo ako Mutant Mass, Mass Freak alebo Incredible bulk
no tento má perfektný pomer cena/kg: http://www.protein.sk/anabolic-gainer-3 ... -1312.html
Ak neveríš týmto značkám tak si môžeš kúpiť niečo ako Mutant Mass, Mass Freak alebo Incredible bulk
-
phatres1994
Star
dakujem
vobec sa v tom nevyznam cize neviem ktora zancka je dobra a ktora nie
aale dakujem velmi pekne
a ako je to s davkovanim? 
-
vrtulnik
Medium Professional
Kks, to mas len 52KG na 16 rokov? Ja mam tiez 16 a mam ~63 a to este chcem pribrat 5-8KG. 
//jaj. ja mam 180cm.
//jaj. ja mam 180cm.
phatres záleži od potreby, ale tak cca 100g 2-3x denne
vrtulnik ja mám 17 a 60kg, tiež som chudý ale už začínam konečne "mohutnieť" veď po 4 mesiacoch v posilke by bolo na čase... zatiaľ čo chodím do posilky tak som išiel hore o cca 5-6kg
vrtulnik ja mám 17 a 60kg, tiež som chudý ale už začínam konečne "mohutnieť" veď po 4 mesiacoch v posilke by bolo na čase... zatiaľ čo chodím do posilky tak som išiel hore o cca 5-6kg
-
phatres1994
Star
vrtulnik ale zase niesom vysoky 
-priberanie nie je ani tak otazkou gaineru, ako dostatocneho kalorickeho prijmu pocas celeho dna- proste treba viacej jest..phatres1994 napísal:caute chcel by som sa opytat ako je to s gainermicvicim uz asi 3 mesiace skoro pravidelne kazdy 3-2 den ako mam cas lenze problem je v tom ze by som rad pribral kedze som chudy
aktivne sa venujem futbalu a cvicenie beriem ako doplnok a snazim sa aby som aspon trocha vyzeral dobre
vyrysovany trocha som len proste musim aspon 7 kg pribrat vazne by som bol rad.....a vela som sa uz nacital o tych gaineroch no ja by som bol rad kebyze ste mi niaky doporucili..mam 16 a vysku a vahu doplnim neskor respektive vahu mam cca 52 kg ale vysku neviem
...stravujem sa pravidelne zeriem vela kuracich prs bielkovin a tak
..prosim poradte mi niaky gainer
ale gainer veľmi pomôže, teraz sa teším na prázdniny každý deň budem prežratý tak dúfam že to pôjde aj patrične hore
-
vrtulnik
Medium Professional
Ked ste uz pri tych Gaineroch. Fakt je tak hnusny? Jeden z dediny si ho kupil a zapija to dzusom. Vraj je to strasne hnusne.
Tiez mam teraz protein bananovy, tak mi z neho zle. Taky tyzden, dva mi to chutilo, ale teraz, ked to zacitim, tak sa mi obracia zaludok.
Tiez mam teraz protein bananovy, tak mi z neho zle. Taky tyzden, dva mi to chutilo, ale teraz, ked to zacitim, tak sa mi obracia zaludok.
kúpil si neaký presladený extra drahý proťák sa stavím 
gainery sú fajn, stillmass hydromass čokoláda sa mi rýchlo prejedla no banán by som jedol od rána až do večera, závisi to od človeka a ako je rozmaznaný
gainery sú fajn, stillmass hydromass čokoláda sa mi rýchlo prejedla no banán by som jedol od rána až do večera, závisi to od človeka a ako je rozmaznaný