Zober si napriklad obycajny tranzistorovy prijimac v mono prevedeni.FM sa vysiela stereo a myslis,ze posluchac tohoto pristroja pocuje len "polovicu"???Podstatne to je. Je to preve kvôli hudbe a ta je stereo. 5.1 sem nepleť, to s hudbou nema nič.
A blbosť to určite nie je. Ak je, tak zopakujem otazku, vymenuj mi nejake nahravky v mono. Odpoveď samozrejme nečakam...
No si trocha mimo-tu nejde o softwareovu upravu,ale hardwareovu...Hej, už vidim toho jedinca, ktory si všetku hudbu preraba do mono....
DAC je prevodnik digital/analog...Za nim musel byt zaradeni NF koncovy stupen,alebo si myslis,ze vystupny vykon zvukovej karty,vybudil repro opisane autorom???Ja som nikde nepisal, že to tak spravene byť nemohlo. Lenže platilo by to len v pripade, že ten zosilovač v skutočnosti nebol zosilovač, ale DAC. Čo aj bol, kedže piše o tom, že to bolo pripojene cez usb. Takže zosil to byť nemohol.
Hi-Fi alebo High fidelity je pojem, ktorí používajú audiofili a výrobcovia spotrebnej elektroniky na označenie vysokej vernosti reprodukcie akustického signálu alebo celej cesty od záznamu po reprodukciu. Zariadenia označované ako Hi-Fi majú spĺňať minimálne požiadavky, ktoré špecifikuje norma DIN 45 500 z roku 1973. Pojem sa používal od 50. rokov 20. storočia, po roku 2000 sa pre najdrahšie a najkvalitnejšie zariadenia používa skôr pojem hi-end audio.Hifi nerovna sa highend.
Zdroj WIKI.