Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa M4rek »

a co ta audina a4 ? http://audi-a4.autobazar.eu/16-id1852079.html ... uz asi dost opotrebovana bude, ale nevyzera zle ... je to dobre auto ?
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

suffel nepisal som feldu za 2700 pisal som ze feldu kupi a len leje palivo..

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2011, 21:24)
inak do audi by som nesiel je to premiova znacka nedplati sa na jej servise priociatocnej ce 2700 a urcite ma to najlepsie za sebou
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 17 »

-supersonic- napísal:no este lacnejsie.. lenze ten splynovac stoji tolko jak felda.. :/
Co si spadol z jahody? :lol: Splynovac se vsim vsudy, este aj s namontovanim, zozenies do 200€. A tolko Felda nestoji.

A BTW, neviete, kde sa da splasit takyto potah na volant?

http://opel-vectra.autobazar.eu/16-id2474656.html
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Také poťahy na volanty som väčšinou výdaval v supermarketoch medzi autopotrebami. Kvalita nič moc ale. Možno sa dajú zohnať po nete alebo určite v nejakých auto shopoch - napríklad niečo také majú aj tuto hore v KE na moldavskej, kde predávajú elektróny. Teda, snáď ten obchod tam eśte je :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

konkretne tento sa po case zacne krusit a maju ho asi aj v tescu
ak potah, tak jedine maria cavallo ;)

// minimalne hyper tesco v KE auto veci drzi stale
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tesco uz myslim auto veci nedrzi. Najblizsia benzinka to isti.

supersonic 200 za splynovac, isto? A so vsetkym co k tomu patri, teda hlavne papiermi?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

17: mozes mi tych splynovacov za 200e zajtra zopar doviezt? :P

tu vectru by som nebral, majitel tam ma osviezovac s logom smeru, to nikdy nevesti nic dobre :D

M4rek: z Tvojho vyberu mi padla do oka jedine ta almera, k tym zvysnim sa ani netreba vyjadrovat, su to lietacky... btw. k tym japonskym autam - ak servisujes z druhovyroby, prip. z buraciek, nemaju byt tie diely preco drahe - tomu poliakovi je sumafuk, ci odleje z formy kus pre VW alebo pre mitsubishi :) okrem toho, tu Ti 5 ludi hovori, ze tie diely drahe nie su, to sa Ti nezda, ale ked Ti kamarat povie uplne opak, zrazu tomu veris? :)
evilbanana
Medium Star
Medium Star

jj moja chyba ... mate pravdu chalani.. ale myslel osm to tak ze lpg ako celkom bude stat ako felda zle som to napisal moja chyba

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 7:39)
inak fabo lepsie citaj ja som nepisal 200 za splynovac ale to je jedno ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

v KE v hypertescu este stale maju oddelenie auto-moto ale konkretne potahy na volant to neviem, ale minimalne gumove podlozky pod nohy ano :D + nejake tie kvalitne tesco naplne a kvapaliny :D tiez by som potreboval potah na volant lebo ten moj je uz trochu vysuchany a ked je teplo tak mi ostavaju na rukach supinky:D ale ja by som skor kozeny:P
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

M4rek
Medium Star
Medium Star

este na toto co poviete? http://auto.bazos.sk/inzerat/8165687/Opel-Astra.php -> tak som sa dohohol uz na obhliadke, skoda, ze nema klimu, inak vyzera vyborne, majitel vravel, ze auto bolo dane do poriadku pre dceru, ktora vsak odisla do zahranicia tak len stoji v garazi .. keby bolo v takom perfektnom stave tak by som ho bral, aj ked bez klimy

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 19:58)
RATZINGER666 napísal: M4rek: z Tvojho vyberu mi padla do oka jedine ta almera
volal som za tu almeru, ale neviem, ci bude v dobrom stave ... majitel mi na otazku ci je v dobrom stave, ci ma nejake chyby odpovedal, ze "kupil som uz nove auto, takze toto uz len stoji doma, dlhsie som na nom uz nejazdil, ale ked som este na nom jazdil tak islo vsetko dobre, ako ma ... a stav, podla posudenia, mne vyhovoval v takom stave v akom je"

edit// len tak pre info, toto som bol dnes pozriet s kamosom: http://auto.bazos.sk/inzerat/8791176/Op ... ventil.php ale ma az 250k km a v takom stave aj je, velmi opotrebovana radiaca paka aj rucna, volant vysuchany dost a zacina hrdzaviet, pneumatiky su uz velmi zosuchane + predny naraznik je podla majitela po prejdeni cez obrubnik .. no odstava kus, vidno to aj na fotke + z kazdej strany je kus suchnute ... no na fotkach vyzera velmi dobre ... zblizka uz nie az tak .. snad ta tmavozelena astra taka nebude

edit 2 // na tuto oktaviu co poviete, kebyze zjednam nejak cenu http://auto.bazos.sk/inzerat/8497278/Pr ... n-P-M5.php .. paci sa mi, ze bola tiez garazovana, len neviem ci nebude kus slaba
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ta astra vyzera dost znicene ako pozeram tak ma aj striekane zrkadlo.. a 2500€ by som mu zanu urcite nedal..

k tej octavii ak dobre vidim tak asi bude ocosi stocena a 55kW je na octaviu malo.. a ked budes chciet aby to coto islo tak to bude treba tocit a potom aj spotreba bude vyssia..

// o takomto niecom si nerozmyslal?: http://mazda-626.autobazar.eu/18i-exclu ... 21990.html vypada dost dobre aj dobry rocnik urcite by sa ju oplatilo ist pozriet..

//alebo http://opel-astra.autobazar.eu/16-16v-cd-id2258057.html ale tomuto by som napisal aby poslal fotky interieru a podla toho sa rozhodol ci ju ist pozriet alebo nie..
M4rek
Medium Star
Medium Star

kde vidis na tej octavii, ze by mala byt stocena ? podla coho tak usudzujes ?

a ta mazda 626 vyzera dobre, skusim zavolat ci by ju doniesol do KE ku Optime napriklad na obhliadku (btw. nebude mat vyssiu spotrebu 1.8 motor?) ... a ta Astra co si dal je zo Spiskej, idem do KE a do PO, Spisksa je teraz kus odruky, ale z KE mam tuto Astru, asi najviac sa mi pozdava: http://auto.bazos.sk/inzerat/8165687/Opel-Astra.php ktoru aj idem pozriet

// dalsia Astra sa vyskytla: http://auto.bazos.sk/inzerat/8812974/Op ... 18-16v.php --- len tiez 1.8, neviem ci by mi to nebolo zbytocne silne a spotreba by bola vyssia
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Nic proti ale ze ma striekane zrkadlo ? asi sa ti este nestalo ze by ti ho niekto na parkovisku oskrel pripadne cele utrhol ? Radsej by som bral striekane a funkcne zrkadlo (majitel povie co sa stalo) ako doskriabane ...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nie to zrkadlo som nemyslel tak aby ho odradilo od kupy to patrilo k tomu ze je vidiet ze to auto ma coto za sebou sak sa pozri na interier a zbadas..
M4rek
Medium Star
Medium Star

ta 1.8 mazda 626 a tiez Astra 1.8 budu mat asi vyssiu spotrebu, ze ? ... to ma odradza od nich, aj ked dobre vyzeraju, hlavne ta mazda 626 .. som pozeral niekde na nete, ludia pisu ze aj 10l na 100km v meste
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano je pravda ze 1.8-cka bude mat vyssiu spotrebu ale zase vsetko zalezi od toho aku budes mat tazku nohu.. tak idealny motor je 1.6-ka ci uz pri Octavii alebo Astre lebo ponuka nejaky ten vykon a aj spotreba je slusna.. pri 1.4-ku spotrebu budes mat cca ako na 1.6-ke ale vykonu o dost menej..
M4rek
Medium Star
Medium Star

mne zas netreba nejake extra vykonne auto, staci aby to zvladlo beznu jazdu mimo mesta okolo tych 90-100km/h ked su v aute nejaki 4-5 ludia ... lebo teraz co mam Favorit, tak ked uz sa ide do kopca a su 5 ludia v nom, tak dost tazko sa mu ide (43kW asi ma)

takze tie 1.8-ky asi necham tak
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

len zase treba ratat s tym ze ked budes mat 1.4-ku a na posadke 4/5 ludi tak spotreba nebude nemala a bude sa priblizovat aj k tej u 1.8-cky.. ale ako pozeram ta Astra 1.4 ma 66kW co nieje az tak zle..
M4rek
Medium Star
Medium Star

ved hej, 66 kW to by bolo tak akurat pre mna vhodne ... snad bude dobra ta Astra, podla toho popisau by mala byt OK
Napísať odpoveď