Súhlasím. Film bol pútavý od začiatku do konca, určite odporúčam.M142 napísal: Limitless - dobry film, bavil ma od zaciatku do konca, ale bavila ma prva polovica, potom sa mi to javilo uz ako narychlo zbuchane
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Život je krásny
http://www.csfd.cz/film/642-zivot-je-krasny/
8.1/10
z časti komédia - i keď taliansky humor 90-tych rokov je kadejaký, dá sa na tom pousmiať
z časti dráma
hlavnou témou je (2. svetová vojna) - nástup fašizmu v Taliansku.
film je z roku 1997, pre niekoho tento dátum môže byť odradzujúci, ale inak vrelo doporúčam pozrieť, nebudete lutovať.
Přenašeči / Carriers
http://www.csfd.cz/film/254873-prenaseci/
7.9/10
ďalší typický post-apokalyptický road movie, ktorý však v sebe má hlboko skrytú myšlienku, ktorú 65% divákov neuvidí.
pokiaľ máte radi "horror"-i o last survivor tento film určite pozrite, keď nájdete tú skrytú myšlienku, budete nadšený
http://www.csfd.cz/film/642-zivot-je-krasny/
8.1/10
z časti komédia - i keď taliansky humor 90-tych rokov je kadejaký, dá sa na tom pousmiať
z časti dráma
hlavnou témou je (2. svetová vojna) - nástup fašizmu v Taliansku.
film je z roku 1997, pre niekoho tento dátum môže byť odradzujúci, ale inak vrelo doporúčam pozrieť, nebudete lutovať.
Přenašeči / Carriers
http://www.csfd.cz/film/254873-prenaseci/
7.9/10
ďalší typický post-apokalyptický road movie, ktorý však v sebe má hlboko skrytú myšlienku, ktorú 65% divákov neuvidí.
pokiaľ máte radi "horror"-i o last survivor tento film určite pozrite, keď nájdete tú skrytú myšlienku, budete nadšený
Hon na čarodejnice (Seasom of the Witch)
Zo začiatku, a vlastne prvé tri štvrtiny filmu to bolo perfektné. Až na pár detailov by som nemal výčitku. Atmosféra bola super, herci mi sedeli, bolo to tajomné a naozaj dobre spravené. Koniec už taký nebol. Bol prehnáný, a potopil celý film hlboko pod vodu. Spoilerovať nebudem, takže nemám k tomu viac čo povedať.
6,5/10
PS: úplne totožný prípad som zaznamenal pri filme Čarodejov Učeň, paradoxne ide o tématiko čarodejov, a tiež tu hrá Cage. Film má potenciál, no koniec ho potopil. Náhoda?
Zo začiatku, a vlastne prvé tri štvrtiny filmu to bolo perfektné. Až na pár detailov by som nemal výčitku. Atmosféra bola super, herci mi sedeli, bolo to tajomné a naozaj dobre spravené. Koniec už taký nebol. Bol prehnáný, a potopil celý film hlboko pod vodu. Spoilerovať nebudem, takže nemám k tomu viac čo povedať.
6,5/10
PS: úplne totožný prípad som zaznamenal pri filme Čarodejov Učeň, paradoxne ide o tématiko čarodejov, a tiež tu hrá Cage. Film má potenciál, no koniec ho potopil. Náhoda?
(500) Days of Summer Povedal by som, ze je to velmi prijemna romanticka komedia. Rezia je velmi dobra, scenar prekvapivo napadity, obsadenie mi velmi vyhovovalo a konci sa mierne netradicne (na takyto druh filmu). Zanechal vo mne velmi dobry dojem uz len tym, ze to nebol bezny dojak. [8/10]
Blízke stretnutia tretieho druhu (Close Encounters of the Third Kind)
Film z roku 1977, o ktorom som sa dozvedel v roku 2011. Verte neverte. Pozrel som si toto kultové sci-fi, ktoré patrí k Spielbergovým začiatkom tohoto žánru. Všetko bolo s mierou, neprehnané a dobre spravené, čo sa o súčasných sci-fi často povedať nedá. Nápad dobrý, koniec veľmi podarený. Čo sa vizuálnej stránky týka, je to viac ako pozerateľné aj dnes, a keď si predstavím, že toto niekto vyplodil skoro 35 rokov dozadu, klobúk dole.
8,5/10
PS: hľadal som na internete, ale nič som nenašiel. Zrejme ide o prepojenie filmov, totiž scéna z teaser traileru na Super 8 (trailer s haváriou vlaku) sa mi dosť podobá na jednu scénu z tohoto filmu. Narážam na moment, nočný záber na železničné priecestie (svetelnú signalizáciou so značkou X) ktorá sa objavila v trailery na Super 8, a taktiež v tomto filme, keď sa hlavný hrdina prvý krát stretol s UFO, práve na tom priecestí. Kamera sníma prichádzajúce auto s rovnakým zvukom, z rovnakého uhlu a v rovnakej atmosféra. A v oboch prípadoch tejto scéne predchádza pohľad zdiaľky na cestu, ako cez celú obrazovku horizontálne prejde malé svetlo. Vo filme je to auto, v trailery na Super 8 je to vlak. Treba vidieť.
Film z roku 1977, o ktorom som sa dozvedel v roku 2011. Verte neverte. Pozrel som si toto kultové sci-fi, ktoré patrí k Spielbergovým začiatkom tohoto žánru. Všetko bolo s mierou, neprehnané a dobre spravené, čo sa o súčasných sci-fi často povedať nedá. Nápad dobrý, koniec veľmi podarený. Čo sa vizuálnej stránky týka, je to viac ako pozerateľné aj dnes, a keď si predstavím, že toto niekto vyplodil skoro 35 rokov dozadu, klobúk dole.
8,5/10
PS: hľadal som na internete, ale nič som nenašiel. Zrejme ide o prepojenie filmov, totiž scéna z teaser traileru na Super 8 (trailer s haváriou vlaku) sa mi dosť podobá na jednu scénu z tohoto filmu. Narážam na moment, nočný záber na železničné priecestie (svetelnú signalizáciou so značkou X) ktorá sa objavila v trailery na Super 8, a taktiež v tomto filme, keď sa hlavný hrdina prvý krát stretol s UFO, práve na tom priecestí. Kamera sníma prichádzajúce auto s rovnakým zvukom, z rovnakého uhlu a v rovnakej atmosféra. A v oboch prípadoch tejto scéne predchádza pohľad zdiaľky na cestu, ako cez celú obrazovku horizontálne prejde malé svetlo. Vo filme je to auto, v trailery na Super 8 je to vlak. Treba vidieť.
Unthinkable Taký ten klasický dobrý film + nie originálna, ale dobre spracovaná téma ohľadne morálky - čo spraviť v rámci vyššieho dobra. Kde je hranica.
7/10
7/10
No Strings Attached
V prípade Kutchera, ktorý asi nikdy neprekročí svoj tieň skôr údiv nad tým ako hlboko dokáže klesnúť Natalie Portmann. Dej filmu je 1000-krát obohraté klišé "Najprv nie, nie, nie a potom áno, áno, áno", navyše roztiahnuté ako sopeľ na hrôzu naháňajúcich viac ako hodinu a trištvrte...
//: Aj som zabudol ohodnotiť... Slabých 2/5
V prípade Kutchera, ktorý asi nikdy neprekročí svoj tieň skôr údiv nad tým ako hlboko dokáže klesnúť Natalie Portmann. Dej filmu je 1000-krát obohraté klišé "Najprv nie, nie, nie a potom áno, áno, áno", navyše roztiahnuté ako sopeľ na hrôzu naháňajúcich viac ako hodinu a trištvrte...
//: Aj som zabudol ohodnotiť... Slabých 2/5
-
PAuLi3
Darca
I Am Number Four/Som číslo štyri - ako nebol to zly film, ba naopak, celkom mi sadol, no celkovo, mu chybal nejaky ten duch zaujatosti, mozno k tomu chybalo nejake vysvetlenie odkial sa vzali a ako nakoniec dopadol Samov otec. hodn. 7/10
-
Soviet
Darca
Dost divny horor. Umna slabota. Zacalo to dobre, no od polky (ako prisli ti chlapici) sa to cele zopsulo a uz skor som to uz bral ako komediu a nie horor. Uz to bolo moc tragikomicke. Maximalne ten koniec kus prekvapil
Hangover, The(Pařba ve Vegas)
Hangover Part II, The( Pařba v Bangkoku)
Dlho som sa takto nezasmial, perfektné komédie, boli tam malé mínusi ale inác super
Hangover Part II, The( Pařba v Bangkoku)
Dlho som sa takto nezasmial, perfektné komédie, boli tam malé mínusi ale inác super
-
seth82
Darca
Transformers 3 - 5 alebo 6 z 10. Recenzia zajtra (teda vlastne dnes), teraz sa mi nechce...
//krátka recenzia pridaná na ČSFD...
//krátka recenzia pridaná na ČSFD...
-
Soviet
Darca
Memories of Murder 10/10 IMDB | CSFD
Uf uf..Po velmi dlhej dobe musim siahnut na maximum, ktory si umna tento film zasluzi. Az po zhliadnuti filmu som zistil, ze bol natoceny podla skutocnej udalosti a az vtedy som uplne pochopil koniec. O druhej v noci a som z toho paf.. Klobuk dole sikmookym za takteto dielo. Necakajte dalsie Se7en, ani ziadnu brutalnu kriminalku CSI. Avsak tento film ma v svoju krasu. Nuti divaka si robit vlastne zavery, ktore pocas filmu som aj ja zmenil. Film je kus v pomalsom tempe sprvu, ale neskor sa donho dostanete a niesom prvy, koho si ziskal
Uf uf..Po velmi dlhej dobe musim siahnut na maximum, ktory si umna tento film zasluzi. Az po zhliadnuti filmu som zistil, ze bol natoceny podla skutocnej udalosti a az vtedy som uplne pochopil koniec. O druhej v noci a som z toho paf.. Klobuk dole sikmookym za takteto dielo. Necakajte dalsie Se7en, ani ziadnu brutalnu kriminalku CSI. Avsak tento film ma v svoju krasu. Nuti divaka si robit vlastne zavery, ktore pocas filmu som aj ja zmenil. Film je kus v pomalsom tempe sprvu, ale neskor sa donho dostanete a niesom prvy, koho si ziskal
nevedel som spat tak som z nudy pozrel na JOJke Viky Christina Barcelona a musim povedat ze ma to dost bavilo, zapletka super, herci super, slovensky dabing v pohode, na nudu super 7,5/10 
Super 8
čakal som niečo lepšie, celý film som sa nudil a dúfal som že príde niečo zaujímavé
ale neprišlo 3/10
Morning Glory
Strašná nuda opäť roztiahnutá na 1 hod a 40 min. Rachel McAdams celý film jačí a rozhadzuje rukami, aby to vzápätí zaklincovala jediným kukučom, ktorý má v hereckej výbave. Harrison Ford dostáva honorár za nič, presne ako vo filme. Jeff Goldblum nedostal vôbec priestor a tak herecky to drží nad vodou akurát Diane Keaton. Podobnosť s Devil wears Prada sa nezaprie, ale svojmu vzoru nesiaha ani po členky. Anne Hathaway a Meryl Streep sú proste iná liga, navyše ten film bol o poznanie sviežejší. 2/5
Strašná nuda opäť roztiahnutá na 1 hod a 40 min. Rachel McAdams celý film jačí a rozhadzuje rukami, aby to vzápätí zaklincovala jediným kukučom, ktorý má v hereckej výbave. Harrison Ford dostáva honorár za nič, presne ako vo filme. Jeff Goldblum nedostal vôbec priestor a tak herecky to drží nad vodou akurát Diane Keaton. Podobnosť s Devil wears Prada sa nezaprie, ale svojmu vzoru nesiaha ani po členky. Anne Hathaway a Meryl Streep sú proste iná liga, navyše ten film bol o poznanie sviežejší. 2/5
Friendship! -velmi sa mi pacil tento film a hudba bola super. 8/10
dalsie co stoja za pozretie:
That's What I Am
Trust pri tomto filme som sa zamyslal ako by som si ja poradil s takou dcerou..
Take Me Home Tonight -pozeratelne
Dog Pound
Hall Pass - ma to slabsie hodnotenie ale ja som sa bavil dobre
New Kids Turbo - komedia nie pre kazdeho, to zbadate hned na zaciatku, ale u mna ma 10/10 uz som sa davno tak enzasmial, urcite pozerat v originalnom jazyku
dalsie co stoja za pozretie:
That's What I Am
Trust pri tomto filme som sa zamyslal ako by som si ja poradil s takou dcerou..
Take Me Home Tonight -pozeratelne
Dog Pound
Hall Pass - ma to slabsie hodnotenie ale ja som sa bavil dobre
New Kids Turbo - komedia nie pre kazdeho, to zbadate hned na zaciatku, ale u mna ma 10/10 uz som sa davno tak enzasmial, urcite pozerat v originalnom jazyku
-
twardykamen
Medium Professional
Memories of Murder - vydrzal som asi tak 40 minut.Korejske prekrikovanie,naznak nejakej kriminalky,ale skor ??parodia?? neviem.hrozne mi tam vadilo vsetko.asi sa to potom zlepsi ale ja som to vzdal.(nehodnotim)
Spread- na pocudovanie to nebolo take hrozne aj ked to vyberala priatelka:). chlapik je zlatokopko:) vybera si zenske s peniazmi ale nejak do toho pride nieco skutocne.. 6,5/10
Hell Pass - tyzden bez zavazkov.Jednoducha komedia. nejak extra nerozosmiala ale pozriet sa to dalo 6/10
Spread- na pocudovanie to nebolo take hrozne aj ked to vyberala priatelka:). chlapik je zlatokopko:) vybera si zenske s peniazmi ale nejak do toho pride nieco skutocne.. 6,5/10
Hell Pass - tyzden bez zavazkov.Jednoducha komedia. nejak extra nerozosmiala ale pozriet sa to dalo 6/10
Hard Candy super film, nepredvídatelný a práve to bolo na ňom najlepšie
, určite odporúčam stojí za pozretie 9/10
-
mr_margera
Medium Professional
Enter the Void - tento film je zaujímavejší po audiovizuálnej stránke viac ako po dejovej, príbeh však rozhodne nezaostáva. režisér Gaspar Noé vytvoril veľmi zaujímavé dielo, plné emócií, farieb a zvukov - totálny filmový trip. Film bol plný zvratov, nečakaných scén, ku koncu som sa trochu strácal v príbehu, ktorý preskakoval z času "pred" a "po", koniec bol predvídateľný, no ako som sa dočítal na csfd, nieje dôležitý cieľ, ale cesta a s týmto súhlasím. jediné
filmu je jeho dĺžka 161 minút. moje hodnotenie je 9/10
ak máte radi psychadéliu, halucinácie, prostredie cyberpunku, a veľa veľa zloby rôzneho druhu, tak toto si rozhodne dajte
ak máte radi psychadéliu, halucinácie, prostredie cyberpunku, a veľa veľa zloby rôzneho druhu, tak toto si rozhodne dajte