MATERIALISTKY VS. Zlatokopky
Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky
ako qwerty sorry... ale berieš súkromné lekcie od dávno strateného Lesa? takéto rozprávky si doteraz nepísal ako v tom predposlednom príspevku...
-
qwerty-xyz
Snazim sa byt v spolocnosti krasnych dievcat, niektore su hlupe, niektore mudre, ale za ziadnu cenu nesmie byt skareda....
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 20:11)
MAKI ... ne sorry .... moj model si ako jediny chlapec videl, .... mas na to svoj nazor
myslel som ten dlhý príspevok... o nabalovaní na auto, o tvojich bývalých a neviem čo... to bola taká rozprávka že až
-
javatar
Hardcore addict
v tom pripade vela stastia pri hladani idealnej zeny... a az sa raz mozno stanes menej povrchnym a bude ti stacit normalne pekna baba a nie zena za ktorou slinta pol ulice, zistis aky si bol teraz hlupy...
jaaaaaaaaaaj, no tak keď ti ide len o jej telo, tak čo tu chceš budovať dlhodobý vzťah?
tak stačí potom, aby bola ticho a dala ti, kedy chceš, nie? či čo akože, keď ty si taký povrchný a vyberáš si medzi takými istými, tak neviem, čo sa čuduješ
-
qwerty-xyz
-
javatar
Hardcore addict
ja som ta pochopil - lenze tvoj model vyradzuje uz tak enormne mnozstvo zien ze jednoducho musis pristupit ku kompromisom...
-
qwerty-xyz
Akosi tu všetci prehliadate túto pasáž:
Prečo to tak je ? Určite na to má istý vplyv aj dnešná doba, keďže sa ľuďom od mala vtĺka do gebule iba jediná hodnota od ktorej sa až následne odvíja všetko ostatné - peniaze. Ale tak určite, takéto typy boli aj pred 100 a 1000 rokmi, čiže, niektoré to aj "majú v sebe."
To má od normálu ďaleko, je to choré.Moja frajerka prehlasila ze keby som mal BMW 5, luxusny byt, a zarabal okolo 5000 eur mesacne, vraj ma odrbe ze bere taletky a necha si spravit dieta, len aby si ma udrzala, a bola ZABEZPECENA (dievca z dobrej rodiny, vsetko ma, .... )
Prečo to tak je ? Určite na to má istý vplyv aj dnešná doba, keďže sa ľuďom od mala vtĺka do gebule iba jediná hodnota od ktorej sa až následne odvíja všetko ostatné - peniaze. Ale tak určite, takéto typy boli aj pred 100 a 1000 rokmi, čiže, niektoré to aj "majú v sebe."
1. nechapem, preco si zacinas so zazobanymi pipkami, nejdes v podvedomi tiez po dobrom postaveni?
2. este ti nedoslo, ze si im dobry len na to tr*kanie a s tym si vystacia len do urciteho casu?
3. lumir ma pravdu, ze cim skor sa s realitou zmieris, tym viac sklamani si usetris
result: zacni lovit normalne dievcata a nie trofeje, alebo sa zapriahni a pracuj vo dne v noci pre nejaku princeznu
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 20:53)
2. este ti nedoslo, ze si im dobry len na to tr*kanie a s tym si vystacia len do urciteho casu?
3. lumir ma pravdu, ze cim skor sa s realitou zmieris, tym viac sklamani si usetris
result: zacni lovit normalne dievcata a nie trofeje, alebo sa zapriahni a pracuj vo dne v noci pre nejaku princeznu
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 20:53)
ved v tom spociva umenie vztahov, nie v loveni podla priruciekqwerty-xyz napísal:ja sa tych kompromisov desim. . . . lebo neviem odhadnut az do akej miery sa bude musiet zajst aby to bolo vsetko OK.
kathleen: ale to qwerty nechápe už niekoľko rokov... nie si prvá a ani posledná čo mu to tu píše... nenamáhaj sa
-
qwerty-xyz
hughito.. priemerna (IQ, vzdelanie) pekna zena vie, ze jej krasa je pominutelna a jej telo je to jedine, co moze muzovi ponuknut (a musi to urobit rychlo, kedze zenska krasa je sice intenzivna, ale relativne kratkodoba). a trik s tabletkou je len jeden z mnohych:)
.
no kedze tato pochadza z "dobrej" rodiny (predstavujem si pod tym, ze je financne zahojena), tak je to sice divne -ale je to tak
zhrnme si to:
jeho vysnivana = krasna, mudra, dobra povaha, spravanie na urovni
jej vysnivany = zabezpeceny (+ medzi riadkami..aby dobre tr*kal)
..z tohto mi vyplyva, ze vo vztahu je nevyhovujucim qwerty a to ho serie..
.
pripomina mi to brankara muchu, ktory s velkymi ocami "postupil" do anglickej ligy a teraz vyplakava, ze sedi na lavicke.
.
no kedze tato pochadza z "dobrej" rodiny (predstavujem si pod tym, ze je financne zahojena), tak je to sice divne -ale je to tak
zhrnme si to:
jeho vysnivana = krasna, mudra, dobra povaha, spravanie na urovni
jej vysnivany = zabezpeceny (+ medzi riadkami..aby dobre tr*kal)
..z tohto mi vyplyva, ze vo vztahu je nevyhovujucim qwerty a to ho serie..
.
pripomina mi to brankara muchu, ktory s velkymi ocami "postupil" do anglickej ligy a teraz vyplakava, ze sedi na lavicke.
tak ale luxusne dievcata su zvyknute na luxus. to je ich svet. ked don chces patrit, musis sa tiez orientovat na luxus a podla toho aj podavat vykony. nielen vyberat hrozienka z kolaca.
chalanov ako ty je kopec, skoda, ze niektori zo svojich snov o princezne vyrastu, az ked maju na krku styridsiatku, plesinu a stale nemaju zalozenu rodinu. potom su cynicki a zatrpknuti, ale jedniny problem je ich tvrdohlave zatvaranie si oci pred realitou. to, ze si docasne tebou nejaka pipka spestri zivot, neznamena, ze sa zalubila prave do tvojej jedinecnej povahy a je ochotna sa znizit na tvoju uroven.
chalanov ako ty je kopec, skoda, ze niektori zo svojich snov o princezne vyrastu, az ked maju na krku styridsiatku, plesinu a stale nemaju zalozenu rodinu. potom su cynicki a zatrpknuti, ale jedniny problem je ich tvrdohlave zatvaranie si oci pred realitou. to, ze si docasne tebou nejaka pipka spestri zivot, neznamena, ze sa zalubila prave do tvojej jedinecnej povahy a je ochotna sa znizit na tvoju uroven.
omg, ja som čítal názov témy že METALISTKY vs zlatokopky
už som sa chcel do qwertyho pustiť že čo má proti metláčkam...
ináč qwerty - ty a tvoja ženská ste sa evidentne povahovo stretli (teda ak to neni rozprávka ktorá sa ti prisnila).
vyzerá to tak že ste povahovo podobní, každý síce v niečom inom - no obaja len svine ...
to neber ako nadávku, ale ako typ osobnosti, keď už máš tak rád realitu a úprimnosť tak použijem adekvátny výraz.
už som sa chcel do qwertyho pustiť že čo má proti metláčkam...
ináč qwerty - ty a tvoja ženská ste sa evidentne povahovo stretli (teda ak to neni rozprávka ktorá sa ti prisnila).
vyzerá to tak že ste povahovo podobní, každý síce v niečom inom - no obaja len svine ...
to neber ako nadávku, ale ako typ osobnosti, keď už máš tak rád realitu a úprimnosť tak použijem adekvátny výraz.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale no tak, qwerty je prilis ubohy na to aby bol svina
inac v tejto teme mu moc toho neverim
schyzo len v tejto téme? ja mu neverím 99,999% vecí vo všetkých témach. 
-
qwerty-xyz
Sa z toho neposerte, ja neverim schyzovi ze honi na maticnej doske, a co ma byt . . . 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je dobre ze tomu neveris lebo to ani nerobim