MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa Maki »

ako qwerty sorry... ale berieš súkromné lekcie od dávno strateného Lesa? takéto rozprávky si doteraz nepísal ako v tom predposlednom príspevku...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| skor naopak, dievca ktore nesplni moje zakladne vyzorove podmienky nejako prehliadam .... fakt doslova prehliadam, ako keby boli vzduch. Trtkam do krasneho tela, ne do IQ bodov, ... sorry je to hnusna pravda.
Snazim sa byt v spolocnosti krasnych dievcat, niektore su hlupe, niektore mudre, ale za ziadnu cenu nesmie byt skareda....

:? akurat sa snazim najst nieco co splna aj vyzor, aj povahu, spravanie a inteligenciu. MNOOOOO a sem tam sa stane ze to niekde viazne ako napr tu.

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 20:11)
MAKI ... ne sorry .... moj model si ako jediny chlapec videl, .... mas na to svoj nazor :wink: ked mi povies ze si videl vyssiu a krajsiu mas u mna pivo .... toto je moj model, tak si podla nej usudzuj ako vyzeraju ostatne. A popripade dopln ostatnych ze NIE, moje modely nebehaju vsade po stovkach....

:) a dievcat ktore moj model formuju tiez nie ...
Maki
Darca
Darca

myslel som ten dlhý príspevok... o nabalovaní na auto, o tvojich bývalých a neviem čo... to bola taká rozprávka že až
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

v tom pripade vela stastia pri hladani idealnej zeny... a az sa raz mozno stanes menej povrchnym a bude ti stacit normalne pekna baba a nie zena za ktorou slinta pol ulice, zistis aky si bol teraz hlupy...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

jaaaaaaaaaaj, no tak keď ti ide len o jej telo, tak čo tu chceš budovať dlhodobý vzťah? ;) tak stačí potom, aby bola ticho a dala ti, kedy chceš, nie? či čo akože, keď ty si taký povrchný a vyberáš si medzi takými istými, tak neviem, čo sa čuduješ
qwerty-xyz

:) nie, musi byt vsetko v jednom. aj pekna aj ostatne vlastnosti neviem preco to tuna zuzka nepochopila hned to javatar tiez zobral len tak ze ma len toto zaujima
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja som ta pochopil - lenze tvoj model vyradzuje uz tak enormne mnozstvo zien ze jednoducho musis pristupit ku kompromisom...
qwerty-xyz

:wink: ja sa tych kompromisov desim. . . . lebo neviem odhadnut az do akej miery sa bude musiet zajst aby to bolo vsetko OK.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akosi tu všetci prehliadate túto pasáž:
Moja frajerka prehlasila ze keby som mal BMW 5, luxusny byt, a zarabal okolo 5000 eur mesacne, vraj ma odrbe ze bere taletky a necha si spravit dieta, len aby si ma udrzala, a bola ZABEZPECENA (dievca z dobrej rodiny, vsetko ma, .... )
To má od normálu ďaleko, je to choré.

Prečo to tak je ? Určite na to má istý vplyv aj dnešná doba, keďže sa ľuďom od mala vtĺka do gebule iba jediná hodnota od ktorej sa až následne odvíja všetko ostatné - peniaze. Ale tak určite, takéto typy boli aj pred 100 a 1000 rokmi, čiže, niektoré to aj "majú v sebe."
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

1. nechapem, preco si zacinas so zazobanymi pipkami, nejdes v podvedomi tiez po dobrom postaveni?

2. este ti nedoslo, ze si im dobry len na to tr*kanie a s tym si vystacia len do urciteho casu?

3. lumir ma pravdu, ze cim skor sa s realitou zmieris, tym viac sklamani si usetris

result: zacni lovit normalne dievcata a nie trofeje, alebo sa zapriahni a pracuj vo dne v noci pre nejaku princeznu

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 20:53)
qwerty-xyz napísal::wink: ja sa tych kompromisov desim. . . . lebo neviem odhadnut az do akej miery sa bude musiet zajst aby to bolo vsetko OK.
ved v tom spociva umenie vztahov, nie v loveni podla priruciek
Maki
Darca
Darca

kathleen: ale to qwerty nechápe už niekoľko rokov... nie si prvá a ani posledná čo mu to tu píše... nenamáhaj sa
qwerty-xyz

:wink: v podvedomi idem za svojim modelom dievcata, .... jej socialny status a ostatne veci su mi doslova a do pismena pri prvom kontakte ukradnute.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hughito.. priemerna (IQ, vzdelanie) pekna zena vie, ze jej krasa je pominutelna a jej telo je to jedine, co moze muzovi ponuknut (a musi to urobit rychlo, kedze zenska krasa je sice intenzivna, ale relativne kratkodoba). a trik s tabletkou je len jeden z mnohych:)
.
no kedze tato pochadza z "dobrej" rodiny (predstavujem si pod tym, ze je financne zahojena), tak je to sice divne -ale je to tak

zhrnme si to:

jeho vysnivana = krasna, mudra, dobra povaha, spravanie na urovni
jej vysnivany = zabezpeceny (+ medzi riadkami..aby dobre tr*kal)

..z tohto mi vyplyva, ze vo vztahu je nevyhovujucim qwerty a to ho serie..
.
pripomina mi to brankara muchu, ktory s velkymi ocami "postupil" do anglickej ligy a teraz vyplakava, ze sedi na lavicke.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

tak ale luxusne dievcata su zvyknute na luxus. to je ich svet. ked don chces patrit, musis sa tiez orientovat na luxus a podla toho aj podavat vykony. nielen vyberat hrozienka z kolaca.

chalanov ako ty je kopec, skoda, ze niektori zo svojich snov o princezne vyrastu, az ked maju na krku styridsiatku, plesinu a stale nemaju zalozenu rodinu. potom su cynicki a zatrpknuti, ale jedniny problem je ich tvrdohlave zatvaranie si oci pred realitou. to, ze si docasne tebou nejaka pipka spestri zivot, neznamena, ze sa zalubila prave do tvojej jedinecnej povahy a je ochotna sa znizit na tvoju uroven.
qwerty-xyz

lumir to vystihol dokonale,.... :wink:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

omg, ja som čítal názov témy že METALISTKY vs zlatokopky :shock:
už som sa chcel do qwertyho pustiť že čo má proti metláčkam... :smt098

ináč qwerty - ty a tvoja ženská ste sa evidentne povahovo stretli (teda ak to neni rozprávka ktorá sa ti prisnila).
vyzerá to tak že ste povahovo podobní, každý síce v niečom inom - no obaja len svine ...
to neber ako nadávku, ale ako typ osobnosti, keď už máš tak rád realitu a úprimnosť tak použijem adekvátny výraz.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ale no tak, qwerty je prilis ubohy na to aby bol svina :P inac v tejto teme mu moc toho neverim
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

schyzo len v tejto téme? ja mu neverím 99,999% vecí vo všetkých témach. :D
qwerty-xyz

Sa z toho neposerte, ja neverim schyzovi ze honi na maticnej doske, a co ma byt . . . :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to je dobre ze tomu neveris lebo to ani nerobim
Napísať odpoveď