Florbal
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: FLOORBALL
tak to môžeš rovno povedať aj že hokejbal je kópia hokeja
a čo má tá loptička spoločné s golfovou okrem farby to ozaj neviem...
-
t0m4s3
Admin
A pritom to kopia nie je. Ine pravidla, iny sposob hry. Rozdielov je az-az.
Len prvý dojem ked sa pozrieš na Hokejbal a na Floorball.
-
mirak2
Hardcore addict
jedine co je spolocne medzi hokejbalom a florbalom je to, ze mas hokejku, loptu a behas...
-
DanielDevil
Addict
-
MP4-27
Guru wannabe
pomooooooooooc to co sme dostali do skupiny na SlovakOpen...aaaaaaaaaaaaaa bude masaker Unihoc Zone Team 3x vitaz a potom cerstveho majstra CR
sa ani lopticky nedotknem 
-
t0m4s3
Admin
cerstveho trinastnasobneho? Tak daj potom vediet ako si si zabehal 
-
MP4-27
Guru wannabe
mno prehrali sme 3:1 a zabehal som si vynikajucot0m4s3 napísal:cerstveho trinastnasobneho? Tak daj potom vediet ako si si zabehal
co k zapasu s Unihoc dodat noo..prvy polcas skoncil nerozhodne nula nula...aj ked Kafka hral sme si najprv mysleli ze si z nas robia srandu a ze idu iba na pol plynu ale ked dali prvy nahodny gol tak som videl ako si vydychli
ale musim uznat to behanie a menenie miesta nam robilo mrtne problemy a hlavne tie ich neskutocne presne prihravky
a tesim sa na 2 Slovensku ligu v ktorej budeme figurovat ako VS FEI STU Bratislava
-
pocitacovnik
Light Expert
floorball je podľa mňa výborný šport. mám ho rád preto,že nieje veľmi nákladný-stačí vám floorballka a zo dve loptičky a páči sa mi na ňom,že tu nedochádza ku tvrdým fyzickým stretom
-
MP4-27
Guru wannabe
heh to si len ty myslispocitacovnik napísal:floorball je podľa mňa výborný šport. mám ho rád preto,že nieje veľmi nákladný-stačí vám floorballka a zo dve loptičky a páči sa mi na ňom,že tu nedochádza ku tvrdým fyzickým stretom
-
mirak2
Hardcore addict
lebo su ko*ot a hraci detto...podla mna je fest nebezpecne, ked si v plnom sprinte (co na florbal je uplne bezna vec), vedies loptu v predklone (kvoli kratsej hokejke oproti hokeju, co robi hraca zranitelnejsieho) a nejaky vymeteny ch*j do teba vleti tak, ze preletis mantinel a si rad, ze ta zastavi stena, ak tam nejaka je...a rozhodca bud ukaze hraj dalej, alebo prerusi hru kvoli rozbitemu mantinelu, pripadne v lepsom pripade to odpiska ako priestupok a mas standardku...
(neviem, ci ja som staromodny, ale snazim sa pouzivat zdravy rozum a nerozbijem hraca, ked vidim, ze nema sancu sa branit a hrozi zranenie)
(neviem, ci ja som staromodny, ale snazim sa pouzivat zdravy rozum a nerozbijem hraca, ked vidim, ze nema sancu sa branit a hrozi zranenie)
-
DanielDevil
Addict
zaujímavý článok o štrajku Fínskych florbalistov http://zahranici.florbal.cz/2011/08/mis ... ovi-hraci/
//inak v nedeľu 4.9. by som mal hrať v Topolčanoch florbal proti miestnym ŠK Rebels 91 Topolčany, hráva niekto za nich?
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2011, 19:40)
bude niekto hrať 3. ligu Bratislavskú časť - BAM3?
//inak v nedeľu 4.9. by som mal hrať v Topolčanoch florbal proti miestnym ŠK Rebels 91 Topolčany, hráva niekto za nich?
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2011, 19:40)
bude niekto hrať 3. ligu Bratislavskú časť - BAM3?
-
mirak2
Hardcore addict
mam otazku - ked nahrejem cepel tepluvzdusnou pistolou, da sa potom tvarovat rukou alebo to bude horuce a je lepsie pouzit nejaku rukavicu alebo co? lebo s hokejovymi hokejkami mam skusenost, ze nechytat, moje ruky si este pamataju pluzgiere
(radsej sa opytam)
-
DanielDevil
Addict
tuto to robí bez rukavíc
DanielDevil, hraval som pod mladsimi rebels, vlastne sme hrali za skolu, ale Rebels ako tak za Topolcany poznam, kedze tam byvam. Hrate asi na drevarskej skole ? Prerabala sa, neviem, ci uz je funkcna.. Tiska
-
DanielDevil
Addict
ja som nehral vtedy za Rebels ale proti nim, a hrali sme v Prašiciach 
-
t0m4s3
Admin
Cepel som kedysi zahybal vo vriacej vode a schladil pod studenou. Nakoniec som zistil, ze zahybanie cepele je chu****, je potreba si vybrat taku cepel s ktorou sa cloveku hra dobre uz od vyroby. Rovnako to robia aj profici.
-
DanielDevil
Addict
no ja tiež riešim momentálne dilemu či čepel zahnúť alebo nie, keďže som hral zatiaľ iba s nezahnutou...
hrá tu niekto aj v reprezentácií SR?
My prave zaciname ligu, som chalanom navrhol zalozit si tym, zbuchali sme nazov, nejaky priestor, zavolali do ligy a ideme.. mimo to zacinaju skolske florbalove ligy, tak aj tam, ale nechapem tomu poctu 3+1 :-O to je nemozne takto hravat, traja hraci v poli, plus brankar.. uvidime, co to bude.