OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: OVB - skusenosti

Príspevok od používateľa pinco »

by si sa divil kam to nejeden OVBák dotiahol. By sa ti z takého platu aj hlava zakrútila. A to nie som žiadny obhajca OVB, práve naopak. Ale viem, že niektorým z nich sa až priveľmi darí a to už peknú dobu, žiadna chvíľková záležitosť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Samozrejme, veď vrcholky pyramídy vždy obídu najlepšie...Naivný nie som, aby som neveril, že sa na tom niekto dokáže poriadne nabaliť, je to však mizivé percento na vrchole, zvyšok sú iba obete vlastnej hlúposti a naivity, ktoré si myslia, že sú podstatnou súčasťou niečoho veľkého, škoda len, že opak je pravdou a osud im dá neskôr facku.
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rr900 »

jak sa niekto može z OVB dnes niekam dopracovať, predsa ludia neveria nikomu a ničomu ! a hlavne ked sa jedná o peniaze..to predsa všetci vieme... a v OVB si platení od výkonu dpč :D a ked nemáš ludí - nemáš love...dpč raz za 10 rokov dostaneš v OVB 10 € a to je vše
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

pinco napísal:by si sa divil kam to nejeden OVBák dotiahol. By sa ti z takého platu aj hlava zakrútila. A to nie som žiadny obhajca OVB, práve naopak. Ale viem, že niektorým z nich sa až priveľmi darí a to už peknú dobu, žiadna chvíľková záležitosť.
súhlasím, poznám takých dvoch čo s tým začali ešte niekedy v 90tych rokoch a majú pod sebou takú pyramídu že by im aj Cheops závidel :D a finančne sú zahojení do konca života.
pinco
Darca
Darca

to sú práve tí, ktorí využili, vtedy ešte, neznalosť ľudí v tejto oblasti. V 90-tych rokoch ľudia ani poriadne nevedeli, kto to je finančný poradca, maklér, nemali s nimi skúsenosti, resp. ich tu nebolo toľko ako posledné roky.
Pomaranč
Novice
Novice

ˇMichal Grenčay - Brezno - skúsenosti

Príspevok od používateľa Pomaranč »

Ahojte, táto debata je snáď nekonečná, avšak mám otázku.
Nedávno mi kamarát rozprával že chodí na školenia ohľadom finančného poradenstva.
Do ničoho ma nenútil a ani mi nič bližšie nehovoril, a viac menej som sa o to sám začal zaujímať a pýtať sa ho. Nakoniec mi vybavil stretnutie s jedným spolupracovníkom (pravdepodobne skúsenejším od neho) a ten mi v podniku pri minerálke vysvetlil že ide o obchodovanie s informáciami v kombinácií s financiami a ekonomikou. Nikto mi neprezradil meno firmy ani nič bližšie, iba že mám čakať telefonát od vedúceho, nejaký Ing. Michal Grenčay. Tento pán mi zavolal a išiel som na pohovor kde som vyplnil nejaký dotáznik, a vysvetlil nám o čo ide, že bude 3 mesačný kurz v rámci ktorého budú jednodňové semináre, ktoré vedie on alebo jeho nadriadená. Okrem mna tam boli dalši traja + starší pracovnici v mojom veku (20). Po nich má byť prax pod dozorom a potom samotný samostatný biznis. Taktiež nám vysvetlil že on ako osoba nemá s OVB nič spoločné a OVB im poskytuje iba právnické zastrešenie. Ale v priestoroch kde sa konal pohovor boli povešané obrazy s logom OVB. Cetrálu že majú v Brezne,

Máte niekto skúsenosti s týmto pánom, čo to je ? o čo sa jedná ?
Čaká ma prvý seminár tento týžden.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V cesku hodnotili financnych poradcov, zaujimavo obstalo OVB aj s celou svojou bandou: Největší test finančních poradců v ČR: rozdali jsme vysvědčení
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ved su na poslednom mieste
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ved prave :)
Son-Goku
Darca
Darca

Zdravim,

prispeju se svou zkusenosti s OVB. O firme jsem se dozvedel pres kamarada, ktery me i "naverboval". Po "pohovoru" (kecy o mych snech, naprosto zadne informace o mych zkusenostech nebo cokoli profesniho) jsem byl prijat a v rychlokurzu financnich sluzeb jsem se mel naucit co vlastne nabizim... musel jsem zaplatit 1500 registraci a dalsich 1000 za zivnost. Tak jsem se vesele pustil do hledani klientu s vizi, ze budu brzo bohaty a jezdit v ruzovym Bentley (viz rychlokurz). Po par tydnech prace mi doslo jedno : nerozumim vlastne nicemu co se tyce financi a jenom slepe opakuju, co mi rekl muj vedouci. Taky jsem zjistil, ze ty pohovory jsou v podstate jen na okrasu, aby to nevypadalo. SKutecne berou KAZDYHO, bez ohledu na to, jestli ten clovek ma minimalni poneti o tom, co je zivotni pojistka, Coz je docela smutny, kdyz ten clovek pak ma radit lidem co s financema. Kazdopadne jsem ale chtel zkusit pracovat dal, aspon pro ty penize.

Ziskal jsem nekolik klientu, vetsinou znami. Ma provize mela byt cca kolem 50 000 Kc. Po pul roce jsem nevidel ani korunu. A aby to nestacilo, mnou podepsane smlouvy se najednou zacaly jevit jinak nez mi bylo receno vedoucim, ktery mi je vysvetloval pred podepsanim s klientem.

Ve vysledku jsem ytratil pul roku svyho zivota pobihanim kolem s iluzi, ze pracuju a pomaham lidem s financema. Nemam ani korunu z "odpracovaneho". Znami me nesnasi, protoze jsem s nima podepsal nevyhodnou smlouvy, ktera nejde driv nez za 5 let zrusit bez penalizaci. Ma reputace je potopena na dno a snad i niz.

Ale abych nebyl nepresny... Pracovnici v OVB maji i moznost si opravdu privydelat, ale tim poradenstvim zdaleka ne. Jediny zpusob je povysit, tedy nabrat nove lidi, kteri budou delat poradenstvi pod vama, tzv vydelavat za vas. Ale potom neni OVB nic jinyho nez letadlo/pyramida o nabirani neustale novych lidi a vydelavat z jejich cinnosti ze?

Ta iluze o dobrocinnosti a lehce vydelanych penezich se dobre posloucha, ale kdyz pak clovek zjisti pravdu kdyz uz je pozde boli nejvic. Hlavne kdyz vas do toho zatahl kamarad...
ale hlavne ze tam kazdy zaraba 50 000 kc mesacne
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko: Nič nové, veď oni vyzerajú solídne iba v očiach naivných ľudí a v očiach tých, ktorí s nimi mlátia žito.

Pomaranč: Ja tu už po miliónty krát zopakujem, keďže si nový: Fakt, úprimne veríš, že nejaký mladý inžinier (podľa výpisu bol do roku 2007 bakalárom, teda dajme tomu v 2009 sa stal Ing., alebo sa mýlim? Ty is ho stretol) a tí "starší pracovníci" vo veku 20 rokov, ktorých si spomínal, sa môžu za pár mesiacov stať "odborníkmi na financie a finančné poradenstvo"? Odpovedz si iba tak v duchu a maj na vedomí fakt, že na dosiahnutie elitného postu v akomkoľvek odbore je potrebná dlhoročná prax a nie tri mesiace. OVB a im podobné zhovadilosti sa prezentujú ako priam dokonalý finančný nástroj, avšak tí, ktorí sa v ich odbore fakt pohybujú (profesionálne), si pred nimi iba odpľujú, alebo mávnu rukou. Takže skús sa nad tým všetkým zamyslieť, či tomu máš uveriť, alebo nie...

//doplním citát, ktorý je v diskusii pod tým článkom: O pojištění jsem slyšel hezkou poznámku: "kdyby ten produkt měl nějakou přidanou hodnotu pro klienta, klienti by si ho chodili kupovat sami a k prodeji by nebyli třeba finanční poradci".
faktor_xx
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa faktor_xx »

to je tak, že vždy sa nájdu v spoločnosti/skupine/firme ľudia, ktorí robia zlé meno a hrabú len na svoju stranu s čo najväčším ziskom, ale sú aj ľudia, ktorím ide fakt o to, aby pomáhali ľuďom...
osobná skúsenosť je nakoľko môj dobrý kamoš pracuje pre nich...odkedy tam nastúpil a začal makať, tak sa vôbec nezmenil, je stále taký istý, stále chce pomáhať ľuďom a robí si len dobré meno (za čo má aj slušný zárobok)
ale ako príklad uvediem...majme mesto X a v neďalekom meste Y je človek ktorý si založil vlastnú pobočku pod OVB, lenže je sebec a oblbuje ľudí a hrabe pre seba peniaze..ľudia si ho hneď spoja s firmou pod ktorou je (aj keď on robí len pre seba a svoj zisk), klesá tak dobré meno firmy..a OVB v meste X, keď chce získať ľudí v meste Y už má mizivú šancu....

!!! proste vždy a všade budú krysy, ale aj "tí dobrí" ....a záleží len na tom, k akému človeku sa dostaneš... ;)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Vcera som bol u OVB na pohovore v Trnave a dnes mi volali, ze mam prist na druhe kolo. Taktiez som bol v BA vo firme FamilyG kde som zistil, ze su to podvodnici.

Preto sa pytam, ako je to z OVB? Oplati sa mi vobec chodit 200km do Trnavy na ten druhý pohovor? Nieje to tiez len zdieranie ludi ako Family G, ktori chcu na druhom pohovore od teba 1000€ ako vklad? :D

Lebo ten pohovor a prostredie firmy mi pripadalo u obidvoch rovnaké.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hm, táto téma nie je dostatočne dlhá na to, aby si si spravil názor? Veď na tvoju otázku je už na predchádzajúcich stranách X odpovedí a nič nové od nikoho počuť predsa nebudeš...
Son-Goku
Darca
Darca

eNeS napísal:Vcera som bol u OVB na pohovore v Trnave a dnes mi volali, ze mam prist na druhe kolo. Taktiez som bol v BA vo firme FamilyG kde som zistil, ze su to podvodnici.

Preto sa pytam, ako je to z OVB? Oplati sa mi vobec chodit 200km do Trnavy na ten druhý pohovor? Nieje to tiez len zdieranie ludi ako Family G, ktori chcu na druhom pohovore od teba 1000€ ako vklad? :D

Lebo ten pohovor a prostredie firmy mi pripadalo u obidvoch rovnaké.
vies opisat ako to prebiehalo u familyG?
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

tiez som sa dal nahovorit na kurzy v OVB s vidinou rychleho a lahkeho zarobku. po par navstevach ich exkluzivnych kancelarii som si postupne uvedomil ze ma ta praca absolutne nezaujima, o financiach nemam ani sajnu a sam tym zvastom neverim tak som to velmi rychlo ukoncil a teraz robim co ma bavi, sice nie za tazke peniaze ake slubuje OVB ale to je realita a za svoju pracu sa nemusim hanbit, pretvarovat a strkat sa ludom az do zaludka. Verim tomu ze ista skupina ludi to robi dobre a spokojnost je na obidvoch stranach ale pre mna tudy cesta nevedie. :)
Son-Goku
Darca
Darca

:D no a nechaj si radit od 17 rocnej
Prílohy
untitled.JPG
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

chodil som jak ch*j na kurzy asi mesiac a stale mi slubovali plat 800 € ..vsetko co som mal som spravil :) teda nepovedala mi ze dostanem plat az po uzavreti zmluv atd ...takze som tam mesiac a pol chodil len tak :) ...
pinco
Darca
Darca

že plat. Ako si túto formu zárobku honosne nazval! To je ako keď vylúpim banku a považujem to za poctivý zárobok.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

plat :D bazmeg, šak to je len motivácia aby si zarábal šéfovi na nové auto :D
Napísať odpoveď