USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

to Rubiki: aspon sa pokus pisat a vyjadrovat svoje nazory a nie kopirovat sem veci, o ktorych sa tu ani nediskutuje... Alebo nebodaj si myslis, ze sa vsetci "chytia" tvojho prispevku?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les: Mas nieco aj k obsahu toho prispevku, alebo mienis nadalej na vsetkych s opacnym nazorom len prskat zlcou? Myslim, ze v tom prispevku je pomerne dost zaujimavych skutocnosti, no vecnej reakcie sa od teba clovek zrejme uz len tazko docka :roll:
Les
King
King

Nymphested napísal:btw : kamarat si bol zarobit nejake peniaze v Norsku v jednej dedinke. a co hovoril tak, ze tam bola supr atmosfera. ludia poznali kazdeho v tej dedinke, pomahali si navzajom, krasne neposkvrnene prostredie - fjordy, more ..
krasa. na buduci rok tam idem aj ja, zarobit nejake peniašky :)
Tak nech sa ti dari.
Tomasito
VIP
VIP

Mna na USA popri mnohom inom prekvapuje a zaroven desi skutocnost, ze na jednej strane kazdy mentalne zaostaly clovek moze nosit zbran (pokial nebol trestany), no na druhej strane vylucia dieta zo skoly, protoze namieri na ucitelku banan (vid. dokument Bowling for Columbine). USA mi pripadaju ako had, ktory pomaly pohlcuje sam seba. Americku spolocnost vnimam ako spolocnost, ktora zije v paranoidnej atmosfere najma vdaka vlade a mediam, ktore umelo vytvaraju atmosferu strachu- strach sa dobre predava a este lepsie sa prostrednictvom neho manipuluje pre politikov tak dolezitou verejnou mienkou ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tu su moje reakcie na tvoju megadlhu odpoved na strane 6:

1. Amerika je velka krajina, v ktorej ziju desiatky narodov, vsetky farby pleti a tak je ten respekt a vnimavost o niecom inom ako na Slovensku. Keby sa Slovenku niekolko desiatkov rokov zilo par africanov, cinanov atd..., tak je to o niecom inom ako skutocny zivot par jedincov.

2. Chces mi nahovorit, ze mas za manzelku cernosku??? Kde si ju vyhrabal??? Z akeho statu je ona, ak to smiem vediet???

3. To, ze z 350 ludi pozera tretina teleshoping a dalsia tretina informacie zo sudov, tak to znaci o inteligencii americanov. Mozno je na Slovensku nasledovanejsia nejaka reality show, ale to len preto, ze tu nieco take este nebolo a ludia sa toho nevedia nazrat. Je to ako v USA s hamburgermi, tam sa ich tiez nevedia nazrat aj ked su uz prezrati. Ja verim, ze to ludi na Slovensku casom prejde ale to sa o USA asi neda povedat.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

t0m4s3 napísal:+ je to moja rodna krajina, je to moj domov
+ pekne baby
+ krasna priroda
+ uroven vzdelania
+ vrucni ludia
+ napredovanie za posledne roky

- stale prilis mnoho napchavacov vreciek
- nezhody na politickej scene
- stale sa spamatava z rokov pred '98
- pi*ung kazdeho vsade a na vsetko

viac ma momentalne nenapadlo
tebe sa paci vzdelavanie na slovensku ? :hehe: zaujimave ze ked som pisal na aku vysku tak si tam hovoril ake su na slovensku vysky na pi** a ze treba ist studovat do ceska a teraz zrazu menis nazor a myslis ze na slovensku je dobre vzdelavanie ?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Les napísal:to Rubiki: aspon sa pokus pisat a vyjadrovat svoje nazory a nie kopirovat sem veci, o ktorych sa tu ani nediskutuje... Alebo nebodaj si myslis, ze sa vsetci "chytia" tvojho prispevku?
Myslim si ze prispevok sa hodi k teme a preto tvoju odpoved nemienim dalej rozoberat a nemienim diskutovat o tom ci sa ho niekto chyti alebo nie, pretoze ty si sa ho chytil, aj ked tvoja reakcia bola maximalne odveci!!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:tebe sa paci vzdelavanie na slovensku ? :hehe: zaujimave ze ked som pisal na aku vysku tak si tam hovoril ake su na slovensku vysky na pi** a ze treba ist studovat do ceska a teraz zrazu menis nazor a myslis ze na slovensku je dobre vzdelavanie ?
Porovnavame USA so Slovenskom, takze asi tak. Ale dalo by sa to vziat este ako Cesko-Slovensko, takze je to prakticky jednu, americania su aj tal hlupy narod a nepomoze im k tomu ani VS.
Les
King
King

hojko napísal:2. Chces mi nahovorit, ze mas za manzelku cernosku??? Kde si ju vyhrabal??? Z akeho statu je ona, ak to smiem vediet???

3. To, ze z 350 ludi pozera tretina teleshoping a dalsia tretina informacie zo sudov, tak to znaci o inteligencii americanov. Mozno je na Slovensku nasledovanejsia nejaka reality show, ale to len preto, ze tu nieco take este nebolo a ludia sa toho nevedia nazrat. Je to ako v USA s hamburgermi, tam sa ich tiez nevedia nazrat aj ked su uz prezrati. Ja verim, ze to ludi na Slovensku casom prejde ale to sa o USA asi neda povedat.
- Tebe sa to snad zda nenormalne? Alebo nerealne? Ak sa uz pytas na to, odkial je, tak by si mi najprv mohol napisat tvoj vek, kedze sa mna pytas vselico, ale o sebe nepovies nic.

3.) preco stale pises o hamburgeroch? Ty si na tie hamburgery nejak moc silne naviazany.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Tebe sa to snad zda nenormalne? Alebo nerealne? Ak sa uz pytas na to, odkial je, tak by si mi najprv mohol napisat tvoj vek, kedze sa mna pytas vselico, ale o sebe nepovies nic.
Zda sa mi to sokujuce. Najskor sa dozvieme, ze nie si z Floridy ale zijes na Slovensku, potom ze mas milion aut, neskor sa dozvieme, ze si maliar a teraz este aj, ze mas za manzelku cernosku. Prepac, ale podla mna je to ako z najivneho hollywoodskeho romanticke filmu. Myslim, ze nie je dolezity moj vek, nema to s tym ziadny suvis.
Les
King
King

hojko napísal:Zda sa mi to sokujuce. Najskor sa dozvieme, ze nie si z Floridy ale zijes na Slovensku, potom ze mas milion aut, neskor sa dozvieme, ze si maliar a teraz este aj, ze mas za manzelku cernosku. Prepac, ale podla mna je to ako z najivneho hollywoodskeho romanticke filmu. Myslim, ze nie je dolezity moj vek, nema to s tym ziadny suvis.
kde si sa dozvedel, ze "niesom" resp. nebyvam na Floride? To si si len vymyslel, alebo ti to niekto nahovoril. Ale ma suvis, ty sa ma pytas taketo sukromne veci a aj ti odpovedam a potom sa ti to zda sokujuce. No neviem co si o tebe mam mysliet, ked nedostanes pre teba "normalnu" odpoved, tak to obratis a pises, ze je to sokujuce a naivne.. :roll: Ja na tom NIC sokujuce, NIC zvlastne nevidim. A tiez mam nazor, ze nikdy ludi neposudzujem podla farby pleti, co som tu uz mnoho krat pisal.
Kde si ju vyhrabal???
nemyslis, ze si to "trosku" prehnal?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:kde si sa dozvedel, ze "niesom" resp. nebyvam na Floride? To si si len vymyslel, alebo ti to niekto nahovoril.?
Tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=18 ... &start=150
Les napísal:nemyslis, ze si to "trosku" prehnal?
Nemylim, je to normalna otazka.
Les
King
King

hojko napísal:Tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=18 ... &start=150 Nemylim, je to normalna otazka.
No moment, nieje to tak hojko. Ako som uz pisal som tu par mesiacov, ale to neznamena, ze teraz tvrdis, ze nebyvam na Floride :) Vies, to su dve rozne veci. Videl si mi vodicak, tak netvrd, ze zijem len na Slovensku. A tvoj vek mi mozes kludne poslat bud na e-mail, alebo na icq, alebo do ss. Ja to nikomu nepoviem, to mi mozes verit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:No moment, nieje to tak hojko. Ako som uz pisal som tu par mesiacov, ale to neznamena, ze teraz tvrdis, ze nebyvam na Floride :) Vies, to su dve rozne veci. Videl si mi vodicak, tak netvrd, ze zijem len na Slovensku.
Zase ides na to nepriamo. Dal som ti dokaz, podla ktoreho je jasne, ze zijes na Slovensku. V USA si bol mozno pred 10 rokmi ale tu nam tvrdis, ze tvoj domov je USA. Kto ti to ma vsetko verit??? Ked budes v USA a posles mi pohladnicu, tak potom zmenim nazor.
Les
King
King

hojko napísal:Zase ides na to nepriamo. Dal som ti dokaz, podla ktoreho je jasne, ze zijes na Slovensku. V USA si bol mozno pred 10 rokmi ale tu nam tvrdis, ze tvoj domov je USA. Kto ti to ma vsetko verit??? Ked budes v USA a posles mi pohladnicu, tak potom zmenim nazor.
No je zaujimave, ze to zase prekrucujes. Najprv si mi neveril, ze VOBEC mam nieco spolocne z USA, mimochodom som tu urcite jediny, od koho pozadujes dokazy... Ved je to smiesne.
Inak keby si sa dobre pozrel na ten vodicak, tak by si zistil, ze bol vydany v roku 2004.
Tomasito
VIP
VIP

Hm, mam navrh pani... od Les_ovho prispevku 13:29 to tu zmazat- OT a pokusit sa vratit k predmetnemu topicu- USA :coffee:
Les
King
King

Tomasito napísal:Hm, mam navrh pani... od Les_ovho prispevku 13:29 to tu zmazat- OT a pokusit sa vratit k predmetnemu topicu- USA :coffee:
strasne zaujimave... Mas "navrhy" len ked sa ti to hodi. Mimochodom toto sa nestalo este ani na jednom fore, kde chodim a to upozronujem, ze chodim zvlast na slovenske a ceske. Takato nevrazivost...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

poviem ti to 1634453 krat, oki? Ked sa ti tu nepaci, tak sem nechod!
Les
King
King

t0m4s3 napísal:poviem ti to 1634453 krat, oki? Ked sa ti tu nepaci, tak sem nechod!
ked sa ti nepacia moje prispevky (to je jasne) tak si daj ignore, ktore si si dal mimochodom odblokovat. Kto vie preco...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Les napísal:ked sa ti nepacia moje prispevky (to je jasne) tak si daj ignore, ktore si si dal mimochodom odblokovat. Kto vie preco...
aby som sa mal na kom zabavat...
Napísať odpoveď